Luonkos

Kotimaista luonnonkosmetiikkaa

Helli itseäsi, ihoasi ja ympäristöäsi ekologisesti, vastuullisesti ja helposti. Suomessa valmistetut laadukkaat tuotteet pitävät huolta hyvinvoinnista – niin sinun kuin luonnonkin.

Luonkosin kosmetiikkatuotteissa luonnonmukaisuus ja laatu kulkevat käsi kädessä. Ei mikromuoveille ja myrkyille, ei sinuun eikä ympäristöösi.

 Puhdista stressi ja kiire iholtasi palkitun innovaatiosarjan ihonhoitotuotteilla. Vain luonnonmukaisia raaka-aineita, luonnon viisautta ja voimaa.

 Vegaaninen. Muoviton. Zero waste.

100 % rakkaudella.

Talvi-ihon hoitoon

Iho ei tunnetusti pidä talvesta ja pakkasesta. Kuiva iho kiristää, kutittaa, hilseilee ja punoittaa. Alta löydät suosikkituotteemme talvisen ihon hoitoon.

Vedetön, muoviton ja säilyntäaineeton

Luonkosin arvomaailma näkyy suoraan tuotteissamme.

Luonkosin tuotteet ovat

KOTIMAISIA

Laadukkaat tuotteet tehdään käsin rakkaudella Naantalissa.

LUONNOLLISIA

Raaka-aineisiimme kuuluvat superfoodit, luonnon villikukat ja -yrtit, sekä laadukkaat kylmäpuristetut öljyt

LAADUKKAITA

Käytämme vain parhaita raaka-aineita, jotka ovat 98 % sertifioitua luomua.

VASTUULLISIA

Raaka-aineemme ovat vastuullisesti tuotettuja, uusiutuvia ja helposti jäljitettäviä, ja tuotteemme vegaanisia ja eläinkokeettomia.

Tuotteemme eivät sisällä:

vettä, täyte- tai lisäaineita, muovia tai mikromuovia, uhanalaisia kasvilajeja, synteettisiä kemikaaleja, hajusteita, säilöntäaineita tai väriaineita, kuormittavia kemikaaleja kuten ftalaatti tai parabeeni, eläinrasvoja tai proteiineja kuten karmiini, ihra, tali tai eri eläinkollageenit, silikoneja tai mineraaliöljyjä kuten parafiini tai vaseliini, geneettisesti muunneltuja ainesosia (GMO), kemikaaliherkistäjiä, alumiinia, klooria, säteilyttämistä, hormonihäiritsijöitä, sulffaatteja, kemiallisia UV-filttereitä tai formaldehydin vapauttajia, yleisiä kosketusallergeenejä (esim linalool, limonene) eteerisistä öljyistä eristettynä.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON