Brändillesi suunniteltu saippua

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus saada oma brändisaippua yrityksesi logolla ja nimellä. 

Brändisaippuat

Brändisaippua on loistava yritys- ja joululahja asiakkaillesi tai työntekijöillesi. Se soveltuu myös jälleenmyyntituotteeksi myymälään.  Näiden saippuoiden kautta viestit laatua ja arjen luksusta. Nyt on tarjolla ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa haave omasta brändisaippuasta! Saippuoita on rajoitettu määrä joten kannattaa olla nopea.

“Luonkosin saippua on ihan paras. Muuta en enää käytä. Nyt kun pitää pestä käsiä niin tämä saippua ei kuivata kuten monet muut.”

Luonkosin saippuat edustavat laatua ja arjen luksusta. Valmistamme rakastetut saippuamme käsityönä Naantalissa. Saippuoilla peset sekä kädet että vartalon nauttien samalla rentouttavien eteeristen öljyjen tuoksusta. Luonkosin tuotteet on tehty 100 %:n luonnollisista ja laadukkaista raaka-aineista ilman säilöntäaineita. Ekologissa pakkauksissa on käytetty  biohajoavaa kartonkia.

Näin tilaat oman saippuasi

1. Valitse mieluisa saippua:

Suolasaippua

Oma nimesi –
Relaxing natural soap / Rentouttava luonnonsaippua

Pehmeästi vaahtoava ja hellävaraisesti pesevä saippua koko vartalolle ja käsille. Mielialaa kohottavat ja rentouttavat eteeriset öljyt luovat harmoniaa päivääsi. Tätä saippuaa on suorastaan pakko tuoksutella! Silkkisen ja vaahtoavan koostumuksesnsa ansioista tämä saippua sopii erityisen hyvin myös sheivaukseen.

 

tampere saippua

Oma nimesi -
Sensitive salt soap / Hellävarainen suolasaippua

Suolasaippua on koko perheen hellävarainen saippua. Suolasaippualla puhdistat koko vartalon, ja se poistaa vaivattomasti käsistä epämiellyttävät hajut (kala jne). Suolasaippua sopii herkällekin iholle eikä kuivata. Mökkisaippuaksi tai tuliaissaippuaksi tämä on täydellinen – kuin raikas tuulahdus kesäiseltä mereltä!

Oma nimesi -
Herbal nettle soap / Yrttinen nokkossaippua

Yrttisaippua puhdistaa tehokkaasti koko vartalon ja samalla hurmaa sinut metsäisellä tuoksullaan. Yrttisaippua-saippua sisältää suomalaista nokkosta, jolla on myös puhdistavia ominaisuuksia. Nokkossaippuan vihreä sävy tulee suoraan nokkosesta.

 

2. Valitse pakkauksen väri.

Kevytkultafoliointireunus on vakiona pakkauksen reunoilla.  Pakkauksen värivaihtoehdot ovat: Aurinko, meri, laventeli, viheriö, rose, graniitti ja vesi. Voit myös valita oman värin, jos sinulla on olemassa väristä CMYK koodi.

3. Valitse saippualle nimi ja logo

Tarvitsemme painoaineistoon pakkaukseen haluamasi saippuan nimen ja mahdollisen logon. Logo pitää olla vektorimuodossa (joko EPS, Ai tai PDF). Alla esimerkkejä eri väreistä ja siitä, miten logon sekä nimen voi sijoittaa. Jos sinulla ei ole logoa, saat saippuan sen vakiosymbolilla. 

4. Valitse tilausmäärä

200 kpl 

a' 8,50 € = 1700 € + alv

300 kpl 

a' 8 € = 2 400 € + alv

400 kpl 

a' 7,50 € = 3000 € + alv

Kaikkiin hintoihin lisätään 80 €+alv (graafikon työ: painoaineiston tekeminen, yksi vedoskierros)

Lisätiedot

Peruspaketteihin lisätään 80 €, joka sisältää  oman saippuasi pakkauksen työstön (väri, nimi ja logo), yhden vedoskierroksen ja painoaineiston tekemisen. Mahdolliset lisätunnit graafikon kanssa 80 € + alv/tunti. Käyttäessäsi toisen graafikon palveluja, vedoksen tarkistusmaksu 25 €.

Brändisaippuoiden viimeinen tilauspäivä on 18.10 joulukuun alun toimitukseen. Saippuat toimitetaan tilausjärjestyksessä joulukuun alusta alkaen. Huom! Isompia tilauksia voidaan jakaa pienempiin toimituseriin.

Saippuat vain paranevat vanhetessaan (hyllyikä 36 kk), joten nyt on hyvä aika tilata saippuat vaikka joululahjaksi ja – myyntiin! Tehdessäsi isomman tilauksen, voidaan tilaus toimittaa kahdessa tai useammassa erässä.

Kun olet tehnyt tilauksen, soitamme sinulle ja käymme tilauksen yhdessä läpi.

Tilauskaavake

Lisätiedot saippua-asioissa: Saija Varonen 050 339 2799  tai saija@luonkos.fi

Luonkos - Paremman ihon ja maailman puolesta

Luonkosin saippuat ovat 100 %:n luonnollisia, tehty laadukkaista raaka-aineista, vegaanisia, säilöntäaineettomia, vedettömiä ja kotimaisia.

Saippuoiden viehättävät pakkaukset ovat muovittomia ja kierrätettäviä.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON