Brändillesi suunniteltu saippua

Käsintehty, laadukas ja kotimainen saippua yrityksesi logolla ja nimellä?

Kesälahjaksi työntekijöillesi tai asiakkaillesi? 

Brändisaippuat

Miltä kuulostaisi käsintehty, laadukas ja kotimainen saippua yrityksesi logolla ja nimellä? Kesälahjaksi työntekijöillesi? Asiakkaillesi? Ehkä haluat oman saippuan myyntiin kesäkauppaasi? Näiden saippuoiden kautta viestit laatua ja arjen luksusta. Nyt on tarjolla ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa haave omasta brändisaippuasta! Saippuoita on rajoitettu määrä joten kannattaa olla nopea.

“Luonkosin saippua on ihan paras. Muuta en enää käytä. Nyt kun pitää pestä käsiä niin tämä saippua ei kuivata kuten monet muut.”

Valmistamme rakastetut saippuamme käsityönä pienessä saippuatehtaassamme Naantalissa. Kaikki saippuamme soveltuvat koko vartalon sekä käsien hellävaraiseen puhdistamiseen.

Luonkosin saippuat ovat

  • 100 %:n luonnollisia
  • laadukkaista raaka-aineista
  • vegaanisia
  • säilöntäaineettomia
  • vedettömiä
  • kotimaisia

Saippuoiden viehättävät pakkaukset ovat muovittomia ja kierrätettäviä.

Näin tilaat oman saippuasi

1. Valitse mieluisa saippua:

Suolasaippua

Oma nimesi –
Relaxing natural soap / Rentouttava luonnonsaippua

Pehmeästi vaahtoava ja hellävaraisesti pesevä saippua koko vartalolle ja käsille. Mielialaa kohottavat ja rentouttavat eteeriset öljyt luovat harmoniaa päivääsi. Tätä saippuaa on suorastaan pakko tuoksutella! Silkkisen ja vaahtoavan koostumuksesnsa ansioista tämä saippua sopii erityisen hyvin myös sheivaukseen.

 

suolasaippua

Oma nimesi -
Sensitive salt soap / Hellävarainen suolasaippua

Suolasaippua on koko perheen hellävarainen saippua. Suolasaippualla puhdistat koko vartalon, ja se poistaa vaivattomasti käsistä epämiellyttävät hajut (kala jne). Suolasaippua sopii herkällekin iholle eikä kuivata. Mökkisaippuaksi tai tuliaissaippuaksi tämä on täydellinen – kuin raikas tuulahdus kesäiseltä mereltä!

Oma nimesi -
Purifying clay soap / Syväpuhdistava savisaippua

Savisaippua puhdistaa tehokkaasti koko vartalon ja samalla hurmaa sinut metsäisellä tuoksullaan. Savisaippua-saippua sisältää suomalaista savea, jolla on myös syväpuhdistavia ominaisuuksia. Ja savisaippuan syvä harmaan sävy on jo omiaan rauhoittamaan mieltä.

 

2. Valitse pakkauksen väri.

Kevytkultafoliointireunus on vakiona pakkauksen reunoilla.  Pakkauksen värivaihtoehdot ovat: Aurinko, meri, laventeli, viheriö, rose, graniitti ja vesi. Voit myös valita oman värin, jos sinulla on olemassa väristä CMYK koodi.

3. Valitse saippualle nimi ja logo

Tarvitsemme painoaineistoon pakkaukseen haluamasi saippuan nimen ja mahdollisen logon. Logo pitää olla vektorimuodossa (joko EPS, Ai tai PDF). Alla esimerkkejä eri väreistä ja siitä, miten logon sekä nimen voi sijoittaa. Jos sinulla ei ole logoa, saat saippuan sen vakiosymbolilla. 

4. Valitse tilausmäärä

200 kpl 

a' 8,50 € = 1700 € + alv

300 kpl 

a' 8 € = 2 400 € + alv

400 kpl 

a' 7,50 € = 3000 € + alv

Kaikkiin hintoihin lisätään 80 €+alv (graafikon työ: painoaineiston tekeminen, yksi vedoskierros)

Lisätiedot

Peruspaketteihin lisätään 80 €, joka sisältää  oman saippuasi pakkauksen työstön (väri, nimi ja logo), yhden vedoskierroksen ja painoaineiston tekemisen. Mahdolliset lisätunnit graafikon kanssa 80 € + alv/tunti. 

Brändisaippuoiden viimeinen tilauspäivä on 23.4.2021 kesäkuun alun toimitukseen. Saippuat toimitetaan tilausjärjestyksessä, alkaen 7.6.2021. Huom! Tilauksia voidaan jakaa pienempiin toimituseriin.

Seuraavan tilauksen jättöaika on 15.5. ja nämä saippuat toimitetaan 30.6.2021 alkaen.

Saippuat vain paranevat vanhetessaan (hyllyikä 36 kk), joten voit jo samalla tilata saippuat vaikka joululahjaksi ja – myyntiin! Tehdessäsi isomman tilauksen, voidaan tilaus toimittaa kahdessa tai useammassa erässä.

Kun olet tehnyt tilauksen, soitamme sinulle ja käymme tilauksen yhdessä läpi.

Tilauskaavake

Lisätiedot saippua-asioissa: Saija Varonen 050 339 2799  tai saija@luonkos.fi

Luonkos - Paremman ihon ja maailman puolesta

Luonkosin saippuat ovat 100 %:n luonnollisia, tehty laadukkaista raaka-aineista, vegaanisia, säilöntäaineettomia, vedettömiä ja kotimaisia.

Saippuoiden viehättävät pakkaukset ovat muovittomia ja kierrätettäviä.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON

Luonkos – Handmade with Love

Luonkos Finland Oy Ltd
Niittikuja 1, 21110 Naantali
050 540 5679
info@luonkos.fi
2948085-3

Tilaa Luonkosin Rakkauskirje
avainlippu
nordic natural beauty awards winner badge
Kauneuspilkku pyöreä