Tervetuloa Luonkosin jälleenmyyjien verkkokauppaan. Täältä löydät suositut, ekologiset ja kotimaiset Luonkos tuotteet valikoimaasi! Verkkokaupan tuotetiedoissa saat kaiken hyödyllisen myyntisi tueksi; tuotekuvaukset, sopivuuden ihotyyppien mukaan, käyttöohjeet, säilytystiedot, ainesosat ja kierrätysohjeet. Muista vilkaista myös asiakasarvostelut! Seuraa Luonkosia myös somessa, löydät meidät sekä Facebookista että Instagramista.

Jälleenmyyjien verkkokaupassa näet sekä hinnat jälleenmyyjille että suositushinnat. Kerromme sinulle mahdollisista jälleenmyyjille suunnatuista kampanjoista tai alennuksista jälleenmyyjä-uutiskirjeellä.
Rekisteröityneenä jälleenmyyjänä pääset helposti katsomaan aiempia tilauksiasi sekä yhteistietojasi (Tilaukset ja osoitteet -kohdasta). Voit myös käyttää Toivelistaa suosikkituotteistasi. 

Toimitusehdot ja hinnat
Voit valita toimitustavan seuraavista vaihtoehdoista:

  • Matkahuolto jakopaketti 9,90 €
  • Posti Express paketti 9,90 €
  • Matkahuolto Lähelle paketti 7,90 €
  • Postipaketti 7,90 €
  • Nouto Luonkos & Friends Puutarhakatu 12 Turku (avoinna ti-pe 11-17)  0,00 €
  • Nouto Tehtaanmyymälä Niittikuja 1 Naantali (avoinna pe 12-17) 0,00 €

Kun tilauksesi ylittää 400 €, kuljetus veloituksetta (Suomessa).

Mainosmateriaalit
Luonkos Media Kitistä löydät tuotekuvat, tuotekortit, myymälämateriaaleja ja muut materiaalit. Pääset Media Kitiin tästä. Mikäli haluat lisätä Luonkos tuotteita esim omaan verkkokauppaasi, käytä materiaaleja Media Kitistä.

Sopimusehdot
Hinnasto. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Toimittajalla on oikeus muuttaa tuotteiden hintoja esim. raaka-ainekustannusten noustessa. Ilmoitamme hintojen korotuksista vähintään 30 pv etukäteen jälleenmyyjille suunnatulla uutiskirjeellä sähköpostitse.
Kampanjat ja hinnanalennukset. Tuotteiden suositushinnat ilmoitetaan tuotetiedoissa. Jos suunnittelet tuotteille omaa kampanjaa tai hinnanalennusta, ota yhteys: tilaukset@luonkos.fi
Virheellinen tai puutteellinen toimitus. Ota yhteyttä toimittajaan postitus@luonkos.fi
Virheelliset tuotteet/reklamaatiot. Tuotteen ollessa virheellinen, ota yhteyttä toimittajaan: tilaukset@luonkos.fi. Toimittaja vastaa tuotteen valmistuksessa tapahtuneista mahdollisista virheistä.
Omistusoikeus ja vastuut. Omistajuus ja vastuu tuotteista siirtyy tilaajalle toimituksen vastaanottaessa.
Maksuehdot ja -tavat. Verkkopankki, maksukortit (Visa, Mastercard, American Express), Mobile Pay tai Walley-lasku. Jos toivot tilauksesi laskulle, ota yhteyttä tilaukset@luonkos.fi.

Luonkos yhteystiedot
Jos sinulla tulee kysyttävää tuotteisiin, toimituksiin tai tilauksiin liittyen niin ota meihin yhteyttä: info@luonkos.fi  / Katja Tiittanen +358 44 06 19 445. Autamme mielellämme!