Kilpailu

Osallistu kilpailuun ja voita vuoden kakut, arvo 300 €! 

Haastamme sinut kertomaan muillekin, miksi rakastat kakkujamme! Kertomalla sen meille, voimme levittää kakkujen ilosanomaa myös teidän, oikeiden käyttäjien, sanoin. Samalla voit voittaa itsellesi 300 euron arvosta kakkuja.
Kilpailuun osallistuminen: Lähetä meille n. 10-30 sekunnin video itsestäsi, jossa kerrot mikä on sinun lempikakkusi ja miksi. Videon voit lähettää WhatsAppilla numeroon 045 329 4040.

Lähettämällä videon hyväksyt sen käyttämisen markkinointitarkoituksiin. Valitsemme voittajan maanantaina 25.5.2020. Voittajaksi pääsee video, jolta välittyy eniten ja vilpittömimmin se tunne, jota kakkujemme käyttö aiheuttaa.  Kiitos kun jaat muillekin kakkurakkautta! 
 
 

KUVAKULMA

Kuvakulma voi olla suoraan edestä, viistosti edestä tai sivulta, mikä sinulle tuntuu luontaiselta. Kuvaa joko itse tai pyydä ystävää kuvaamaan.

VALO

Mieti valoa ennenkuin alat kuvaamaan, mitä enemmän valoa, sen selkeämpi video. Usein esimerkiksi ikkunan edessä tai ulkona on hyvä valo. Muista että valon tulisi tulla edestäpäin.

ETÄISYYS

Voit ottaa videon joko läheltä tai vähän kauempaa, olisi kuitenkin hyvä että sekä sinä, että kakku näkyisitte mahdollisimman selkeästi. 

Kiitos kun osallistut!