IHONHOITOVINKIT

Vartalokakun säännöllinen käyttö voi vähentää raskausarpia ja estää niiden muodostumista sekä helpottaa kuivuudesta johtuvaa kutinaa.

Kuiva ja herkkä iho? Luonkosin Innocent auttaa

Luonkosin hellävaraiset vartaloöljykakut hoitavat ja ravitsevat ihoasi tehden siitä ihanan pehmeän ja kimmoisan. Ihoherkut on tehty 100-prosenttisen luonnollisista raaka-aineista.

Vartaloöljykakuistamme Innocent sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle, sillä se ei sisällä lisättyjä tuoksuja. Innocent onkin monen atoopikon lempituote.

Innocentin sisältämä kaakaovoi on luonnon oma superkosteuttaja, jota on jo vuosisatojen ajan käytetty ihonhoidossa. Kiinteä, kellertävä kaakaopuun pavuista uutettu voi sisältää ihoa hoitavia antioksidantteja, rasvahappoja, mineraaleja ja vitamiineja, kuten E-vitamiinia. Sillä on ihoa pehmentävä, ravitseva ja tasapainottava vaikutus.

Jojobavaha on vegaaninen vaihtoehto mehiläisvahalle. Se suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta ja auttaa sitomaan kosteutta ihoon. Ihoon hyvin imeytyvä aprikoosinsiemenöljy on kerrassaan mainio ihon suojaaja, sillä se on sekä pehmentävä että ravitseva. Tämä herkku sisältää hyviä rasvahappoja ja muun muassa A-, C- ja E-vitamiineja.

Kauraöljyä saadaan suomalaisesta kaurasta. Siinä on erittäin paljon antioksidantteja, iholle välttämättömiä rasvahappoja, fosfolipidejä, jotka tukevat ihon rakennetta ja E-vitamiineja (tocoferoleita). Se on tehokkaasti ihoa pehmentävä ainesosa, joka tukee solujen luonnollista toimintaa. Luontaisen rasvahappokoostumuksensa ja antioksidanttien ansiosta kauraöljy kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Se voi myös auttaa ehkäisemään ryppyjä ja muita ikääntymisen merkkejä.

Kotimainen ohratärkkelys auttaa tuotetta levittymään tasaisesti iholle ja jättää ihon samettisen pehmeäksi. Tärkkelys takaa mattaisen lopputuloksen iholla!

Innocent-vartalokakku sopii myös erityisen hyvin hajusteherkille, lapsille ja vauvoille. Vartalokakun säännöllinen käyttö voi vähentää raskausarpia ja estää niiden muodostumista sekä helpottaa kuivuudesta johtuvaa kutinaa.

Hiero vartalokakkua lämpimien käsiesi välissä tai suoraan ihollesi. Ihon lämpö saa kakun pehmenemään ja siitä irtoaa hoitavia öljyä. Parhaan tuloksen saat, kun käytät kakkua heti suihkun jälkeen pyyhekuivalle iholle. Näin käytettynä se levittyy hyvin iholle sekä sitoo moninkertaisen määrän kosteutta. Kakku on erittäin riittoisa eli hyvin pieni määrä riittää. Anna öljyn imeytyä ihoon hetken ennen pukeutumista tai lakanoihin pujahtamista.

Käyttäjäkokemuksia

“Tyttärelläni on atooppista ihottumaa aika pahana. Kokeilimme Innocent-kakkua ja kuin ihmeen kaupalla tyttäreni iho oli parempi kuin ikinä vain 1,5 viikon käytön jälkeen. Olen niin onnellinen: pääsimme eroon siitä kauheasta pumppupullotaistelusta ja ihokin on paljon parempi. Kunpa olisin keksinyt tämän jo aiemmin!”

”Innocent on ihan loistava. Ja helppokäyttöinen. 11-vuotias itse rasvaa tällä ihoansa saunan jälkeen ja tykkää, kun ei tarvitse läträtä rasvapullojen kanssa ja imeytyy nopeasti. Ihan huippu atooppiseen ihoon.”