Kurssit ja illanvietot

Tarjoamme luonnonkosmetiikkakursseja ja hemmotteluiltoja Naantalin keskustassa Luonkosin lifestyle-myymälässä. Vanha kaunis puutalo tarjoaa idylliset puitteet uuden oppimiselle sekä tunnelmalliseen illanviettoon.

 

Luonnonkosmetiikkakurssit ja illanvietot

Luonnonkosmetiikkakurssit

Varaa itsellesi ja ystävillesi yksityinen luonnonkosmetiikkakurssi! Luonnonkosmetiikan tekeminen antaa mahtavia onnistumisen elämyksiä. Se myös avaa silmät luonnon uskomattomalle rikkaudelle: hemmottelun aineksia löytyy yrttiruukusta, kotipuutarhasta, lenkkipolun varrelta. Lähikaupasta saat hyviä raaka-aineita tuotteisiin. Haluamme jakaa tätä löytämisen ja tekemisen riemua mahdollisimman monelle. 

Kursseilla luomme helliviä tuotteita kahdeksan osallistujan pienryhmissä. Kurssin pituus on n. 1,5 tuntia ja maksaa 45 euroa per henkilö, minimiosallistuja määrä 4 henkilöä.

Kurssilla tehdään 2 erillaista tuotetta, jotka saat kotiin viemisiksi.

Yksityistilaisuudet sallivat myös omien eväiden mukaan ottamisen (synttärit, polttarit jne). 

SAUNATUOTTEET-KURSSI

Kurssilla opit itse valmistamaan luonnonmukaisia saunahemmottelutuotteita kuten kasvojen ja vartalon saunasuolabalsamin sekä herbalnyytin.

HEMMOTTELUA VARTALOLLE -KURSSI

Kurssilla opit valmistamaan luonnonmukaisia vartalon hemmottelutuotteita kuten vartalon sokerikuorintasorbettia sekä virkistävän kylpypommin.

Illanvietot

Tule viettämään laatuaikaa ystäviesi tai kollegojesi kesken Skumppaa ja vaahtokarkkeja -illassa Luonkosin idyllisessä lifestyle-puutikkilla Naantalin keskustassa. Vanha puutalo luo jo itsessään ihanan tunnelman minkä lisäksi illan aikana tarjoillaan kuohuviiniä ja vaahtokarkkeja. Samalla pääsette tutustumaan myös Luonkosin hellävaraisiin luonnonkosmetiikkatuotteisiin.

Kurssit ja illanvietot Naantalin putiikilla

Luonnonkosmetiikkakurssit sekä illanvietot järjestetään Luonkosin tunnelmallisessa lifestyle-putiikissa osoitteessa Luostarinkatu 18, Naantali. Vanha kaunis puutalo tarjoaa idylliset puitteet uuden oppimiselle ja illanvietolle.

Sekä kurssien että illanviettojen aikana Luonkosin omia tuotteita saa ostaa -10%-alennuksella.

Lisätietoja kursseista ja illanvietoista löydät tätä sivua alaspäin rullatessasi. Varaus ja maksu hoituu helposti verkkokaupassamme ja päivämäärän voit sopia Annan kanssa sähköpostitse: anna@luonkos.fi. Hän antaa myös mielellään lisätietoja sekä kursseista että illanvietoista.

Kurssit ja illanvietot

Luonkos - Kuivan ihon tuotteet

Hellävarainen puhdistus kunniaan! Öljypuhdistuskakkumme päivittäinen käyttö auttaa ihosi kosteustasapainon palautumisessa ja tasoittumisessa. Öljypuhdistus ei ylipuhdista, vaan iholle jäävä kevyen kevyt kerros öljyä pelastaa kireydeltä ja antaa tarvittavaa suojaa. Vartaloöljykakku puolestaan hoitaa, kosteuttaa ja ravitsee kehosi ihoa.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON

Luonkos – Handmade with Love

Luonkos Finland Oy Ltd
Niittikuja 1, 21110 Naantali
050 540 5679
info@luonkos.fi
2948085-3

Tilaa Luonkosin Rakkauskirje
avainlippu
nordic natural beauty awards winner badge
Kauneuspilkku pyöreä