Kurssit ja illanvietot

Tarjoamme luonnonkosmetiikkakursseja ja hemmotteluiltoja Naantalin keskustassa Luonkosin lifestyle-putiikissa sekä uudessa Turun Luonkos and Friends – ekomyymälässä. Luonkos tarjoaa idylliset puitteet uuden oppimiselle sekä tunnelmalliseen illanviettoon.

Luonnonkosmetiikkakurssit ja hemmotteluillat

Etsitkö ohjelmaa polttareille, synttäreille tai virkistyspäivään? Varaa itsellesi ja ystävillesi luonnonkosmetiikkakurssi! Yksityistilaisuuksiin voi ottaa mukaan omat eväät ja juomat.

Luonkos tarjoaa idylliset puitteet tunnelmalliseen illanviettoon. Tarjoamme luonnonkosmetiikkakursseja ja hemmotteluiltoja sekä Naantalin keskustassa Luonkosin lifestyle-putiikissa että Turun uudessa LUONKOS and FRIENDS – Showroom & Ekomyymälässä.

Turun LUONKOS & FRIENDS Showroom & Ekomyymälässä järjestetään myös yleisölle avoimia iltamia ja koulutuksia. Katso tapahtumat täältä! 

Varaa ja maksa tapahtuma verkkokaupasta (linkit tapahtumiin alla), päivämäärän voit sopia Annan kanssa sähköpostitse: anna@luonkos.fi Hän antaa mielellään lisätietoja!

Sekä kurssien että illanviettojen aikana Luonkosin omia tuotteita voi ostaa 10 % alennuksella.

Kurssit ja illanvietot

Luonkos - Kuivan ihon tuotteet

Hellävarainen puhdistus kunniaan! Öljypuhdistuskakkumme päivittäinen käyttö auttaa ihosi kosteustasapainon palautumisessa ja tasoittumisessa. Öljypuhdistus ei ylipuhdista, vaan iholle jäävä kevyen kevyt kerros öljyä pelastaa kireydeltä ja antaa tarvittavaa suojaa. Vartaloöljykakku puolestaan hoitaa, kosteuttaa ja ravitsee kehosi ihoa.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON