Kurssit

Luonnonkosmetiikkakurssejamme pidetään torstaisin (parittomat viikot) ja lauantaisin (parilliset viikot) Naantalin keskustassa Luonkosin lifestyle-myymälässä. Osoite on Luostarinkatu 18. Vanha kaunis puutalo tarjoaa idylliset puitteet uuden oppimiselle.

Luonnonkosmetiikkakurssit

Luonnonkosmetiikan tekeminen antaa mahtavia onnistumisen elämyksiä. Se myös avaa silmät luonnon uskomattomalle rikkaudelle: hemmottelun aineksia löytyy yrttiruukusta, kotipuutarhasta, lenkkipolun varrelta. Lähikaupasta saat hyviä raaka-aineita tuotteisiin. Haluamme jakaa tätä löytämisen ja tekemisen riemua mahdollisimman monelle. 

Luonkos-luonnonkosmetiikkakurssit kesällä 2021

Luonnonkosmetiikkakurssejamme pidetään kesäkuusta elokuuhun torstaisin (parittomat viikot) ja lauantaisin (parilliset viikot) Naantalin keskustassa Luonkosin lifestyle-myymälässä.

KURSSI 1

Saunatuotteet- kurssi
Saunasuolabalsami vartalolle/kasvoille  ja herbalnyytti

KURSSI 2

Hemmottelua iholle
Sokerikuorinta vartalolle ja kylpypommit.

Osoite on Luostarinkatu 18. Vanha kaunis puutalo tarjoaa idylliset puitteet uuden oppimiselle.

Luomme helliviä tuotteita kuuden osallistujan pienryhmissä. Kurssin pituus on n. 1,5 tuntia ja maksaa 45 euroa. Kurssilla tehdään 2 erillaista tuotetta, jotka saat kotiin viemisiksi.
Kurssi sisältää kaiken tarvittavan materiaalin.

Haluat järjestää yksityiskurssin omalle porukallesi? Ota yhteyttä, niin sovimme ajan erikseen. Voit myös suoraan varata olemassa olevan ajan privaattikäyttöönne, jos teille sopiva ajankohta on vapaana. Yksityistilaisuudet sallivat myös omien eväiden mukaan ottamisen (synttärit, polttarit jne). 

Ostettavat kurssit löydät tätä sivua alaspäin rullatessasi. Päivämäärävalinta näyttää montako paikkaa on vapaana. Varaus ja maksu hoituu helposti verkkokaupassamme.

Kursseista antaa mielellään lisätietoja anna@luonkos.fi

Ota myös rohkeasti yhteyttä, jos sinulle sopivaa aikaa ei löydy alla olevista vaihtoehdoista.

Kurssit

Luonkos - Kuivan ihon tuotteet

Hellävarainen puhdistus kunniaan! Öljypuhdistuskakkumme päivittäinen käyttö auttaa ihosi kosteustasapainon palautumisessa ja tasoittumisessa. Öljypuhdistus ei ylipuhdista, vaan iholle jäävä kevyen kevyt kerros öljyä pelastaa kireydeltä ja antaa tarvittavaa suojaa. Vartaloöljykakku puolestaan hoitaa, kosteuttaa ja ravitsee kehosi ihoa.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON

Luonkos – Handmade with Love

Luonkos Finland Oy Ltd
Niittikuja 1, 21110 Naantali
050 540 5679
info@luonkos.fi
2948085-3

Tilaa Luonkosin Rakkauskirje
avainlippu
nordic natural beauty awards winner badge
Kauneuspilkku pyöreä