Metsäkakut

Luonkos on ensimmäinen kosmetiikkayritys maailmassa, jonka tuotteissa on metsäuutetta. 

Luonkosin vallankumoukselliset metsäkakut Infinity ja Vitality

Metsä on tunnetusti suomalaisten kirkko, meditaatiopaikka, akkujen lataaja, mielenrauhan antaja – yksi luonnon parhaista terapeuteista.

Miten ihanaa olisikaan, jos metsäluonnon voisi purkittaa! Annostella nautittavaksi silloinkin, kun rentouttava metsäretki on vain haave.

Tuoreet tutkimukset ja tuotekehitys ovat tehneet ihanuudesta totta. Luonkosilla on ensimmäisenä maailmassa kunnia käyttää Suomessa kehitettyä ja valmistettua mikrobiuutetta Reconnecting Nature™. Uutteen avulla Luonkosin uudet metsäkakut palauttavat osin jo kadonnuttakin, ikiaikaisesti elintärkeäksi koettua luontoyhteyttä.

Metsäkakut

Maailmaa mullistavaa kosmetiikkaa

Luonkosin metsäkakut ovat ensimmäiset metsäuutetta sisältävät kosmetiikkatuotteet maailmassa! Ne ovat lisäksi käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa, kuten Luonkosin muutkin tuotteet. Pakkaukset ovat liimattomia ja seuraavat Zero Waste -periaatetta. Kaiken muun lisäksi tuotteet ovat myös vegaanisia eivätkä sisällä vettä. 

Metsäkakut sopivat myös vauvoille

Metsäkakut

Molemmat metsäkakut sisältävät mikrobiuutteen lisäksi runsaasti ihollesi tärkeitä antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä rasvahappoja. Näihin kakkuihin ei ole lisätty tuoksuja, joten ne sopivat myös herkkäihoisille, tuoksuyliherkille, pienille lapsille ja vauvoille. 

Metsäkakut sopivat kaikille ihotyypeille. Ne ovat 100-prosenttisesti luonnollisia, vegaanisia ja säilöntäaineettomia. Luonkosin zero waste -linjan mukaan metsäkakkujenkin pakkaukset ovat tuttuun tapaan muovittomia ja kierrätettäviä. Pakkaustarrassa on QR-koodi, joka tarjoaa metsäretken: metsäjoogaa, metsätarinan, Luonkosin maailmaa.

Reconnecting Nature™ -mikrobiuutteen lisääminen erilaisiin kuluttajatuotteisiin on kätevä tapa vahvistaa luontoaltistusta. Luonnonkosmetiikka on mikrobiuutteelle luonnollinen koti. Tee itsesi hoivaamisesta säännöllinen nautinto – voit kokonaisvaltaisesti paremmin.

Huom: Käytä vain terveelle iholle. Älä levitä haavoille tai ihottumalle. Pienellä osalla imeväisiä ilmenee väistämättä atopian ja/tai allergisen sairauden oireita ensimmäisen vuoden aikana. Jos tällaisia ​​oireita ilmenee, ota yhteyttä lääkäriisi ja noudata ohjeita.

Ekologinen metsäkakku vaalii luontoyhteyttä

Metsäkakut Infinity (öljypuhdistuskakku) ja Vitality (vartaloöljykakku) ovat täysin uudenlaisia ihonhoitotuotteita.

Luonkos tuo ensimmäisenä luonnonkosmetiikkayrityksenä maailmassa metsän ihollesi. Helposti, kauniisti ja ekologisesti. Tehden hyvää niin ihmiselle kuin luonnollekin! 

Infinity on monipuolinen 4-in-1-tuote, joka puhdistaa ihon, poistaa meikin sekä tasapainottaa ja hoitaa ihoasi. Vitality puolestaan pitää huolta vartalosi ihon pehmeydestä. Metsäkakkuja säännöllisesti käyttämällä vaalit luontoyhteyttä, jolloin ekologisesta luksustuotteesta tulee koko kehosi hyväntekijä!

Käsityönä tehtyjen metsäkakkujen käyttö on yhtä miellyttävää kuin muidenkin kakkujemme. Öljypuhdistuskakku Infinityä hierot ensin puhtaisiin kuiviin käsiin ja käsistä kasvoillesi. Ylimääräisen öljyn ja meikin pyyhit pois lämpimään veteen kastetulla liinalla tai sienellä. Vartaloöljykakku Vitalityä hierot kuiviin käsiin, levität käsistäsi pyyhekuivatulle iholle ja annat imeytyä hetken ennen pukeutumista. Pieni hetki omaa aikaa ja olet saanut sisätiloihin tuodun metsäkylvyn.

Aitoa luonnon kauneutta juuri sinulle

Luontoäidin kasvitarhasta valikoimme parhaimmat hellimään, hoitamaan ja ilahduttamaan sinua.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON

Luonkos – Handmade with Love

Luonkos Finland Oy Ltd
Niittikuja 1, 21110 Naantali
050 540 5679
info@luonkos.fi
2948085-3

Tilaa Luonkosin Rakkauskirje
avainlippu
nordic natural beauty awards winner badge
Kauneuspilkku pyöreä