Metsätuotteet

” Jo kahden viikon altistus voi parantaa kaupungissa asuvan ihmisen mikrobiston monimuotoisuutta”

– MD, PhD, Professor of Virology at Tampere University, Co-Founder of Uute Scientific Oy Heikki Hyöty

Täsmälääkettä mikrobiköyhyyteen – metsä tulee iholle

Luonkos Finland Oy lanseeraa kaksi uutta ihonhoitotuotetta, jotka mullistavat kosmetiikkamaailman. Metsäkakut Infinity ja Vitality ovat uuden luonnonkosmetiikan edelläkävijöitä.

Me Luonkosilla olemme iloisen ylpeitä yhteistyöstä, jonka ansiosta Infinity-öljypuhdistuskakku ja Vitality-vartaloöljykakku ovat syntyneet. Nämä metsäkakut ovat maailman ensimmäiset esimerkit siitä, miten metsäluonto voi hoitaa elimistömme immuunijärjestelmää kosmetiikkatuotteen kautta.

Infinity ja Vitality ovat universaalissakin mittakaavassa täysin uudenlaisia ihonhoitotuotteita. Ne sisältävät suomalaisen Uute Scientific Oy:n kehittämää Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta, joka tukee ja vahvistaa elimistön immuunijärjestelmää sekä edistää ihmisten yhteyttä luontoon. Uutteen taustalla on vankkaa tiedettä ja pitkäjänteistä tutkimusta.

Olemme ylpeitä, onnellisia ja kovin innostuneita!

Rakkaudella, 
Piritta, Jonna ja Miia

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ:

Metsäkylpy kosmetiikasta

Luonkosin metsäkakut ovat loistava esimerkki tuotteista, joihin lisätään elimistön puolustusjärjestelmän toimintaa säätelevää ja immuunivälitteisiltä taudeilta suojaavaa mikrobiuutetta. Kakut ovat maailman ensimmäiset kosmetiikka-alan esimerkit sisätiloihin tuodusta metsäkylvystä, jollaiseksi Reconnecting Nature™ -mikrobiuutteen kehittäjä UUTE Scientific Oy tuotettaan onnistuneesti luonnehtii.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON

avainlippu
Kauneuspilkku pyöreä

Luonkos Finland Oy Ltd
Niittikuja 1, 21110 Naantali
050 540 5679
info@luonkos.fi
2948085-3

Tilaa Luonkosin Rakkauskirje