Metsäuute

Suomalainen UUTE Scientific Oy onnistui purkittamaan monivuotisten tutkimusten tulokset.

Luonkosin tuotteisiin on lisätty metsää!

Monimuotoinen luonto kuhisee terveellisiä mikrobeja. Mitä tiukemmin digiruutu pitää ihmisen neljän seinän sisällä, sitä heiveröisemmäksi mikrobi- ja luontoaltistus kutistuu. Kun elimistön puolustusjärjestelmä ei saa tarvitsemaansa mikrobialtistusta, riski sairastua immuunivälitteisiiin tauteihin kasvaa. 

Autoimmuunisairaudessa elimistössä käynnistyy tulehdus omia soluja ja kudoksia vastaan, koska elimistö tunnistaa ne virheellisesti vieraaksi kudokseksi.

Helsingin ja Tampereen yliopistojen yhteiset Adele-hankkeet ovat lisänneet faktatietoa luontoaltistuksen oleellisuudesta immuunivälitteisten sairauksien ehkäisyssä. Tutkimukset ovat yhdistäneet muun muassa uusimman lääketieteellisen ja ympäristöekologisen osaamisen sekä kaupunkisuunnittelun.

Monet immuunivälitteiset sairaudet ovat puolessa vuosisadassa yleistyneet erityisesti kaupunkiympäristössä. Yksi syy on elinympäristön biologisen monimuotoisuuden väheneminen. Ongelma ei ole pieni, sillä jopa viidennes teollisuusmaiden väestöstä kärsii vakavista immuunipuolustusjärjestelmän häiriöistä.

Luonto hoitaa ja hellii meitä

Suomalainen UUTE Scientific Oy hyödyntää muun muassa Adele-hankkeiden tuloksia. Yrityksen tavoite on suuri, muttei mahdoton: elämä ilman immuunivälitteisiä tauteja.

Päivittäinen luontoaltistus on nyt mahdollista saada kuluttajatuotteista. Sen mahdollistaa UUTE Scientific Oy:n kehittämä mikrobiuute Reconnecting Nature™.

Yleensä probioottiset tuotteet sisältävät korkeintaan muutamia bakteereja, mikro-organismeja ja eukaryootteja. Uudessa mikrobiuutteessa näitä on tuhansia. Reconnecting Nature™ palauttaa terveellisen luontoyhteyden.

”Tärkeää on mahdollisimman laaja altistuminen luonnon monimuotoisuudelle ja bakteeristolle. Asiat olisi kuitenkin hyvä tehdä kontrolloidusti.”

– MD, PhD, Professor of Virology at Tampere University, Co-Founder of Uute Scientific Heikki Hyöty

Metsäkylpy kosmetiikasta

Luonkosin metsäkakut ovat loistava esimerkki tuotteista, joihin on mahdollista lisätä mikrobiuutetta. Kakut ovat maailman ensimmäiset kosmetiikka-alan esimerkit sisätiloihin tuodusta metsäkylvystä, jollaiseksi Reconnecting Nature™ -mikrobiuutteen kehittäjä UUTE Scientific Oy tuotettaan onnistuneesti luonnehtii.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON