Mitä tuli tehtyä?

Verkkokaupassa jauhedeojen varastosaldo alkoi vauhdilla lähennellä nollaa. Luonkosin leideille tuli kiire: Ensimmäiselle pikkuerälle pitää saada pian seuraaja. Jauhemiehemme Pauli lähti etsimään kiireapulaisia. Tähti oli syttynyt!

Talven ihmiskokeet tuottivat tulosta

Luonkosin uudet jauhedeodorantit lanseerattiin viikkoa ennen juhannusta. Hyvin pian alkoi sadella ylistävää asiakaspalautetta. ”Nyt olette kuulkaas luoneet sellaisen tuotteen, että oksat pois!” Mitä??? Ai me vai? Kun eräs fani kertoi isotissisen äitinsäkin saaneen hikoiluhelpotuksen, alettiin uskoa, että meidän tiimi teki maalin!

Pirtsakalta tuoksuva Fruitful ja lempeän tuoksuton Powerful ottivat hyllyiltä äkkilähdön. Verkkokaupassa jauhedeojen varastosaldo alkoi vauhdilla lähennellä nollaa. Luonkosin leideille tuli kiire: Ensimmäiselle pikkuerälle pitää saada pian seuraaja. Jauhemiehemme Pauli lähti etsimään kiireapulaisia. Tähti oli syttynyt!

Kun porukkamme kylmän talven vaihtuessa kylmäksi kevääksi teki keskinäisiä ihmiskokeita jauhedeodoranttiehdokkailla, ei kukaan vielä tiennyt, mikä niljakkuuden killeri käsissämme (tai kainaloissamme) vaikutti. Oltiin enemmän asenteella ”ihan kiva”, ”taitaa toimia” ja ”ei ehkä mun juttu”. Kuinka raikasta ja ravitsevaa olla väärässä!

Vasta helteet, virtaava hiki ja asiakkaat opettivat, mitä tuli tehtyä. Oli syntynyt jauhe, joka torjuu limaisen olon ja nenää nyrpistävät hajut helposti ja tehokkaasti. Jauhe, jota voi käyttää muutaman vesipisaran kera tai ilman talkin tavoin. Jauhe, jota voi tupsutella vakoa valkkaamatta. Kainaloiden lisäksi rintojen väliin ja alle, nivusiin, reisille, varvasväleihin. Mihin nyt kukin tykkää haisulisalpaajaa käyttää.

Jauhedeot toimivat, vaikka niistä jätettiin sooda ja alumiini veks. Sooda on usein luonnonkosmetiikassakin käytetty ihmeaine, mutta osalle se aiheuttaa ihoärsytystä. Samaa tekee vähän kiisteltykin alumiini.

Luonkosin jauhedeoissa taistellaan hikibakteereita vastaan magnesiumkarbonaatilla, sinkkilaktaatilla ja sillä, jolla ei vielä ole suomenkielistä nimeä eli Caprylyl Glyseryl Etherillä. Jauheseoksessa on mukana myös Reconnecting Nature -metsämikrobiuutetta, joka vahvistaa ihon ja elimistön hyvää mikrobikantaa. Nyt tiedetään, että kyseessä on melkoisen tykki kombo!

Näissä kauniissa ja rohkeissa tunteissa ja tuoksuissa kelpaa nauttia suven kuumottavasta suloisuudesta. Vähemmän hikistä tulevaisuutta itse kullekin!


Marjut Saarinen


Kirjoittaja kyllästyi nykyjournalismin yhdyssanavirhemyönteisyyteen, etsi uuden polun ja pestautui Naantaliin Luonkosille ihokakkuja leipomaan. Siinä sivussa syntyy edelleen sanoituksia.

Tutustu jauhetuotteisiin verkkokaupassa