Öljypuhdistuskakut

Öljypuhdistus sopii ihotyypistä riippumatta lähes kaikille. Öljypuhdistus on myös loistava vaihtoehto retkelle tai mökille – ylipäätään, jos vettä ei ole runsaasti saatavilla!

Luonkos öljypuhdistuskakut

Luonnonkosmetiikka lahjapakkaus

Törmäämme melko usein siihen, että öljypuhdistuksen ajatellaan tukkivan ihoa ja että se ei sopisi epäpuhtaalle iholle. Öljypuhdistus kuitenkin sopii ihotyypistä riippumatta lähes kaikille ja on erittäin kätevä esim. mökkeillessä tai retkillä, jolloin vettä pitää säästellä.

Mikä kakku sopii millekin ihotyypille?
Epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle suosittelemme ihoa rauhoittavaa sekä tasapainottavaa Healing- tai Compelete-öljypuhdistuskakkua.

Kuivalla ja hilseilevälle iholle sopii joko Radiant- tai Rebirth-öljypuhdistuskakku.
Sekaiholle kesäksi käyttöön Healing- tai Compelete-öljypuhdistuskakku ja talveksi Rebirth- tai Radiant -öljypuhdistuskakku.

Klikkaamalla kuvia alta, pääset lukemaan lisää tuotteista!

Öljypuhdistustuotteemme

Miten öljypuhdistus tehdään?

1

HIERO

puhdistusöljyä hellävaraisesti kuivalle iholle pyörivin liikkein, unohtamatta silmänympärysihoa. Jatka hieromista, kunnes meikki ja lika ovat selkeästi irronneet öljyn mukaan.

2

PYYHI

tämän jälkeen iho puhtaaksi kädenlämpöisellä vedellä kostutetulla puhdistusliinalla, pehmeällä pyyhkeellä tai kostealla vanulapulla. Pyyhi, kunnes likaa ja meikkiä ei enää irtoa.

3

VIIMEISTELE

puhdistus sinulle sopivalla kasvovedellä, jos se kuuluu ihonhoitorutiineihisi ja lisää tarvittaessa kasvovoide.

Öljypuhdistus on tehokas tapa poistaa myös silmämeikit. Se irrottaa erittäin tehokkaasti rasvaliukoiset meikit kuten ripsivärit, kajalit sekä meikkivoiteet. Öljypuhdistuksessa herkkä silmänympärysiho ei myöskään joudu kovan hankauksen kohteeksi, vaan meikki kuin sulaa silmistä pois. Öljypuhdistusta käytettäessä ei tarvitse murehtia, että kasvoille jäisi pandakarhu-look.

HUOM! Jos sinulla on ripsien pidennykset, öljypuhdistus ei sovi sinulle silmämeikin puhdistukseen, mutta voit puhdistaa sillä pelkät kasvot varsin hyvin.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON