Metsätuotteet

Rikastuta ihosi mikrobitasapainoa – tunne metsän vaikutus ihollasi

Luonkosin metsätuoteperheestä löydät upeita tuotteita ihon puhdistukseen, kosteuttamiseen ja tasapainoittamiseen. Käytämme metsämikrobia myös jauhedeodorantteissa ja monikäyttöisessä balsamissa, joka onkin jo monen luottotuote pelastamaan ihon kuivat kohdat!

Luonkos ammentaa suomalaisesta luonnosta 

Luonkos on edelläkävijä suomalaisten luonnon raaka-aineiden käytössä.  Luonkos tuotteet sisältävät suomalaista nokkosta, tyrniöljyä, karpaloöljyä, kauraa, ohraa, savea, mehiläisvahaa, koivunkuorijauhetta ja koivun hiiltä. 

Luonkos tuo suomalaisen metsän aarteita ihmisten arkeen ja on ensimmäisenä maailmassa käyttänyt metsämikrobiuutetta luonnonkosmetiikassa! 

Pakkausten innovaatiokartonki Kotkamillsiltä on muovitonta ja  metsäperäistä.

METSÄUUTE

Katso lisää

TUTKIMUKSET

Tutustu nyt
Loistava esimerkki tuotteista, joihin lisätään elimistön puolustusjärjestelmän toimintaa säätelevää ja immuunivälitteisiltä taudeilta suojaavaa mikrobiuutetta.

Metsäkylpy kosmetiikasta

Luonkosin metsäkakut ovat loistava esimerkki tuotteista, joihin lisätään elimistön puolustusjärjestelmän toimintaa säätelevää ja immuunivälitteisiltä taudeilta suojaavaa mikrobiuutetta. Kakut ovat maailman ensimmäiset kosmetiikka-alan esimerkit sisätiloihin tuodusta metsäkylvystä, jollaiseksi Reconnecting Nature™ -mikrobiuutteen kehittäjä UUTE Scientific Oy tuotettaan onnistuneesti luonnehtii.