Metsätuotteet

Suomalaisen metsän aarteita arkeen

Luonkos ammentaa suomalaisesta luonnosta

Luonkos on edelläkävijä suomalaisten luonnonraaka-aineiden käytössä. Tuotteet sisältävät mm. kotimaista nokkosta, tyrni- ja karpaloöljyä, kauraa, ohraa, savea ja mehiläisvahaa. Kiertotalouden periaattein tuotetut koivunkuorijauhe sekä koivun hiili on pelastettu teollisuuden sivuvirroista jätteeksi menevästä koivun kuoresta ja muista hukkaosista. Myös pakkausten suomalainen innovaatiokartonki on metsäperäistä ja muovitonta.

Luonkos toi ensimmäisenä maailmassa metsämikrobiuutteen luonnonkosmetiikkaan! Metsätuotteisiin kuuluu metsämikrobituotteiden lisäksi myös koivunjuurijauhetta sisältävä kuivashampoo ja koivun hiilijauhetta sisältävä kasvojen öljypuhdistuskakku.

Rikastuta ihosi mikrobitasapainoa – tunne metsän vaikutus ihollasi

Luonkosilta löydät metsämikrobiuutetta sisältäviä upeita tuotteita ihon puhdistukseen, kosteuttamiseen ja tasapainoittamiseen. Käytämme metsäuutetta myös hellävaraisissa jauhedeodorantteissa ja balsamissa, joka onkin jo monen luottotuote pelastamaan ihon kuivat kohdat! Reconnecting Nature™ -metsämikrobiuute on suomalainen innovaatio, jonka Luonkos toi ensimmäisenä kosmetiikkaan.

"Luonkosin metsäkakut ovat loistava esimerkki tuotteista, joihin lisätään elimistön puolustusjärjestelmän toimintaa säätelevää ja immuunivälitteisiltä taudeilta suojaavaa mikrobiuutetta. Kakut ovat maailman ensimmäiset kosmetiikka-alan esimerkit sisätiloihin tuodusta metsäkylvystä" luonnehtii Reconnecting Nature™ -mikrobiuutteen kehittäjä UUTE Scientific Oy tuotettaan onnistuneesti.

Lue lisää tutkitusta metsämikrobiuutteesta!

Metsäkylpy kosmetiikasta

Tilaa rakkauskirje

Luonkosin uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista, tapahtumista ja tarjouksista.