Saippuat

Pehmeästi vaahtoavat ja hellävaraisesti pesevät saippuamme hellivät mieltäsi ja kehoasi. Eteeriset öljyt loihtivat päivääsi puhdasta harmoniaa.

Luonkos saippuat

Tuotekehityksessämme ei milloinkaan unohdeta hyvän mielen tärkeyttä. Niinpä saippuatkaan eivät Luonkosilla ole vain puhdistamisvälineitä, vaan niillä haetaan positiivisia vaikutuksia mielialaan ja tasapainoa koko päivään. 

Harmony-saippuamme lumoavat jo tuoksullaankin. Ne sopivat hellävaraisina koko vartalon puhdistukseen emmekä unohda monikäyttöisyysnäkökulmaa näissäkään tuotteissa: Harmony sopii erinomaisesti myös sheivaukseen!

Luonkos paikallissaippuat; ihania, hemmottelevia paikallissaippuoita
nimillä Finland, Helsinki, Turku, Porvoo, Naantali, Tampere, Rauma ja Vene Båt. Kaupunkisaippuoista Finland, Tampere sekä Vene Båt ovat hemmottelevia luonnonsaippoita, muut ovat suolasaippuaa, joka on täysin uusi Luonkosin valikoimissa!

UUDET SAIPPUAT

Forest – Relaxing herbal soap

Forest on rentouttava yrttisaippua, joka saa kauniin vihreän värinsä nokkosesta. Saippua vaahtoaa pehmeästi ja tuoksuu mystiseltä metsältä. Forest sopii käsien ja koko vartalon pesemiseen.

Seaside – Sensitive salt soap

Kauniin valkoinen ja miedosti vaahtoava Seaside-suolasaippua sopii käytettäväksi herkällekin iholle. Suolan ihoa hoitavat ominaisuudet tekevät saippuasta astetta hellävaraisemman ja hoitavamman. Kauniin valkoinen saippua sopii herkällekin iholle eikä kuivata.

Summer – Flower power soap

Summer tuo nimensä mukaisesti tuulahduksen kesästä. Kehäkukan terälehtiä sisältävä hellävarainen saippua sopii käsien ja koko vartalon puhdistamiseen. Tuoksu tulvehtii makeita kukkia ja kesää.

Minerals – Purifying clay soap

Minerals-savisaippua tarjoaa toimivan syväpuhdistuksen käsille ja koko vartalolle. Erityisen hyvää Minerals tekee esim. selän ja rinnan epäpuhtauksille. Kotimainen savi tuo mineraalipitoiseen saippuaan lisää liukkautta, joten kokeile myös sheivaukseen!

Klikkaa kuvia alta – pääset lukemaan lisää saippuoistamme!

Saippuamme

Kuivat huulet? Rohtumia?

Balsamimme ovat monikäyttöisiä ihonhoidon apulaisia. Kätevä pieni peltirasia kulkee vaivatta mukanasi.
Lue lisää balsameista täältä:

 

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON

Luonkos – Handmade with Love

Luonkos Finland Oy Ltd
Niittikuja 1, 21110 Naantali
050 540 5679
info@luonkos.fi
2948085-3

Tilaa Luonkosin Rakkauskirje
avainlippu
nordic natural beauty awards winner badge
Kauneuspilkku pyöreä