Luonkos Showroom

Tervetuloa LUONKOS and FRIENDS showroomiin Turkuun!

Luonkos & Friends

Showroom & Ekomyymälä

LUONKOS and FRIENDS

Ekomyymälä ja showroom ihan Turun ytimessä! LUONKOS and FRIENDS Puutarhakatu 12:ssa on valoisa, tunnelmallinen ja kutsuva tila täynnä ihanuuksia!

Tervetuloa inspiroitumaan, tutustumaan Luonkosin luonnonkosmetiikkatuotteisiin ja muihin ihaniin ekologisiin brändeihin tai ihan vaan nautiskelemaan ilmapiiristä. Luonkos and Friends on meidän yhteinen olohuone.

Haluaisitko tuoda brändisi tuotteita myyntiin? Showroomimme vaihtuvaan valikoimaan voit tulla vuokralle 3–4 kuukauden sopimuksella.

Tai olisiko sinulla haaveena iltamat, pienimuotoinen koulutus tai jokin muu tapahtuma? Tervetuloa meille! Haluamme antaa hyvän kiertää, ja siksi tarjoamme olohuonettamme ilta-aikaan veloituksetta tällaisiin kohtaamisiin.

Ota yhteyttä: anna@luonkos.fi

Aukioloajat 9.1.2021 asti:
Ma-Pe: klo 10–17
La: klo 11–15
Aukioloajat 10.1.2021 alkaen:
Ma-Pe: klo 11–17
La: klo 11–15

Tervetuloa!

Tulevat tapahtumat

Tiistai 11.1. klo 17 Siirretty

Siirretty myöhempään ajankohtaan! Uusi aika ilmoitetaan myöhemmin.

RAVINTOLUENTO
Ravitsemuksen merkitys iho-ongelmien hoidossa.

Terveys on hyvää oloa.
Iho on elimistön suurin elin, jonka kunto heijastaa koko elimistön toimintaa.
Iho-ongelmien taustalla on useita syitä jolloin ravitsemuksella ja ulkoisella hoidolla on tärkeä merkitys. Jos iho oireilee taustalla voi olla dysbioosia, limakalvojen huono kunto, ongelmia ruoansulatuksessa, ruoka-aineallergioita ja yliherkkyyksiä, vääristynyt mikrobiomi sekä heikentynyt ravintoaineiden saanti. Tule kuulemaan lisää!

llmoittautuminen: sirpa.heikkila@ravintovalmentaja.fi

Sirpa Heikkilä on Paula Heinosen kouluttama FLT Ravintovalmentaja®.
Funktionaalisen lääketieteen ravintovalmentaja ymmärtää kehon toimintaa kokonaisvaltaisesti.
Terveyden ylläpitoon ja palauttamiseen!

www.fitfood.fi

Sirpa Heikkilä

 

Tiistai 1.2. klo 17.15

Tule kuulemaan kirjasta ja keskustelemaan eroamisesta ja kirjoittamisesta.

Minusta: Olen koulutukseltani sosiaalityöntekijä, sairaanhoitaja, psykoterapeutti ja coach. Olen työskennellyt lähes 20 vuotta sosiaalialalla. Olen kirjoittanut aina. Minulta on julkaistu tietokirja ja lastenkirja. olen kirjoittanut myös artikkeleita, blogeja ja mielipidekirjoituksia. Tätä erokirjaa olen kirjoittanut pitkään pian kymmenen vuotta ja kesällä oivalsin, että kirja on aika saada valmiiksi ja päätökseen.

”Puolisosi antaa eron syiksi mielestäsi absurdeja asioita: 40-vuotias mies haluaa opetella skeittaamaan tai lähteä vuorikiipeilemään Marokkoon. Ero on kriisi, joka saattaa herättää tunnemyrskyjä, joita et tiennyt olevankaan. Yhtäkkiä sinulla on surut surtavana, vihat vihattavana ja kostot pohdittavana. Ole itsellesi armollinen erossa ja ala käsitellä sitä, kun olet siihen valmis. Ystävät ovat silloin tärkeitä. Ero voi olla elämäsi paras ratkaisu. Eron edetessä huomaat hullaantuvasi. Olen kirjoittanut Petettyjä ja jätettyjä -kirjan kokemustietoon perustuen. Se tarjoaa sinulle vertaistukea ja selviytymiskeinoja erosta toipumiseen. Kirjassa on hyödyllisiä kysymyksiä, joiden avulla voit käsitellä eroasi, tunteitasi, elämääsi ja elämänarvojasi. Vastaamalla niihin, pystyt suuntaamaan tulevaan. Sanoilla on valtava voima, jopa parantava voima. Valitse sanasi itsellesi hyvin. Itse eronneena haluan sanoa sinulle: Sinä selviät. Sinä pärjäät. Sinä riität. Uskalla elää erosi jälkeen! Jos harkitset eroa, olet eroamassa tai eronnut, kirjani on sinulle.”

marjo oinonen-soderstrom 

Torstai 10.2. klo 17

Metsän taika

Tapahtuma on useana kertana kevään aikana ja voit tulla joko yhteen tai vaikka kaikkiin. Sisältö vaihtelee kerroittain 3.3, 17.3 ja 31.3.

Oletko miettinyt, miten mukavaa olisi aloittaa uusi tekemisen muoto ja ilmaista itseään kirjoittamalla? Vai oletko konkarikirjoittaja, jonka kuitenkin arjen tuoksinassa on hankala löytää aikaa ja tilaa kirjoittamiselle? Tervetuloa mukaan Minä ja luontoni -kirjoituspiirin pilottikertaan Metsän taika.

Kirjoittaminen on luovaa ja rohkeaa, palauttavaa ja palkitsevaa. Kirjoittamalla voi jäsentää omia ajatuksiaan ja halutessaan voi hetkeksi heittäytyä täysin muihin maailmoihin. Luonkosin inspiroivassa tilassa kirjoitetaan ohjaajan antamista aiheista tekstejä, jotka sitten luetaan ääneen – toki voi aina kieltäytyä jakamasta tekstiään. Kirjoituksista annetaan ja saadaan palautetta, ja niiden herättämistä ajatuksista keskustellaan hyvässä hengessä ja tunteella.

Ensimmäinen kirjoituskerta, Metsän taika, liittyy löyhästi Metsän aika 2022 -kalenteriin, johon ohjaaja on luonut tekstit. Luvassa on siis sukellus virkistävään metsäkylpyyn!

Voit halutessasi ilmoittautua kurssille alla olevaan sähköpostiosoitteeseen, mutta välttämätöntä se ei ole. Varaa mukaasi mukava vihko ja kevyesti paperilla kulkeva kynä, tällä kurssilla kirjoitamme käsin. Ensimmäisen kerran osallistumismaksu on 5 euroa. Kirjoituspiiri jatkaa kevätpuolella kerran kuussa, jokaisen kuukauden ensimmäisenä torstaina. 

Ohjaajana toimii kokenut sanataideohjaaja ja sanataiteilija FM Riitta Suominen. Kurssilaisiltaan (mm. Turun suomenkielinen työväen opisto, Auralan opisto ja Kirjan talo) hän on saanut kiitosta hyvän, luottamuksellisen ilmapiirin luomisesta sekä kannustavista ja oivaltavista kommenteista. 

riitta.suominen@sanallistaja.fi

https://sanallistaja.fi/

Riitta Suominen

Naiset Luonkosin takana – Jonna, Miia ja Piritta

"Me turhauduimme tähän teollisten tuotteiden ja muoviroskan yltäkylläisyyteen. Hyvinvoinnista oli tullut bisnestä ja tuotteiden ainesosaluetteloista sellaisia, joita tavallinen kuluttaja ei voi tai jaksa ymmärtää. "

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON