Luonkos Showroom

Tervetuloa LUONKOS and FRIENDS showroomiin Turkuun!

Luonkos & Friends

Showroom & Ekomyymälä

LUONKOS and FRIENDS

Ekomyymälä ja showroom ihan Turun ytimessä! LUONKOS and FRIENDS Puutarhakatu 12:ssa on valoisa, tunnelmallinen ja kutsuva tila täynnä ihanuuksia!

Tervetuloa inspiroitumaan, tutustumaan tuotteisiin ja ihan vaan nautiskelemaan ilmapiiristä. Luonkos and Friends on meidän yhteinen olohuone.

Haluaisitko tuoda brändisi tuotteita myyntiin? Showroomimme vaihtuvaan valikoimaan voit tulla vuokralle 3–4 kuukauden sopimuksella.

Tai olisiko sinulla haaveena iltamat, pienimuotoinen koulutus tai jokin muu tapahtuma? Tervetuloa meille! Haluamme antaa hyvän kiertää, ja siksi tarjoamme olohuonettamme ilta-aikaan veloituksetta tällaisiin kohtaamisiin.

Ota yhteyttä: anna@luonkos.fi

Aukioloajat:
23.12. asti:

Ma–Pe klo 11–18
La klo 11–15
Su 12–16

24.12. kiinni
25.12. kiinni
26.12. kiinni

27.12. alkaen:
Ma–Pe klo 10–17
La klo 11–15

Tervetuloa!

Tulevat tapahtumat

Keskiviikko 8.12. klo 18

Johdatus enneagrammiin

Tervetuloa tutustumaan enneagrammiin!

Enneagrammi-persoonallisuusteoria jakaa ihmisluonteen yhdeksään eri persoonallisuustyyppiin. Kullakin tyypillä on ominainen tapa nähdä todellisuus. Tarkoitus ei kuitenkaan ole jäädä määrittelyyn vaan sen avulla tunnistaa vahvuuksiasi, tyypillisiä haasteitasi, motiivejasi ja valintojasi. Ennen kaikkea kärsivällisesti tutkien ajan kanssa eheyttää persoonarakennetta ja nähdä kullekin tyypille ominaisten piirteiden läpi. Menetelmä on samalla syvällinen ja helposti ymmärrettävä. Jo pienelläkin kosketuksella saat arkea helpottavia oivalluksia.

Osallistuminen on maksutonta, mukaan voit halutessasi ottaa muistiinpanovälineet.
Ilmoittautuminen: info@leenamantere.fi
 
Leena Mantere on opiskellut kokonaisvaltaisia tapoja oivaltaa ihmisyyttä ja elämää. Hän on Vapaa tie -opettajaopiskelija, ratkaisukeskeinen valmentaja, kumppani, ystävä ja henkisen kasvun kanssakulkija.

www.leenamantere.fi

Maanantai 13.12. klo 17

Tervetuloa tutustumaan naurujoogaan! Naurujoogan tarkoitus on kokoontua yhteen nauramaan ilman syytä. Mikä olisikaan parempi tapa taistella kaamosta ja pimeyttä vastaan kuin kunnon energisoiva nauru. Naurulla on monia tutkittuja terveysvaikutuksia, se muun muassa alentaa stressitasoja ja vapauttaa hyvän olon hormoneja.

Tule testaamaan mitä tunnin yhdessä nauraminen saa sinussa aikaan. Tapahtuma pidetään joka toinen maanantai eli seuraava kerta on 27.12. Hyödyt kulminoituvat mikäli pääset paikalle useammankin kerran, mutta jo yksi kertaa tekee ihmeitä.

Tapahtumassa vapaaehtoinen osallistumismaksu. Mukaan kannattaa varata vesipullo ja joogamatto. Aiempaa jooga- tai naurujoogakokemusta ei tarvita. Jos jokin asia mietityttää, niin kysy, vastaan mielelläni!

Tapahtuman järjestää Tintti Karhi

Kysy lisää: 040 7044777

Naiset Luonkosin takana – Jonna, Miia ja Piritta

"Me turhauduimme tähän teollisten tuotteiden ja muoviroskan yltäkylläisyyteen. Hyvinvoinnista oli tullut bisnestä ja tuotteiden ainesosaluetteloista sellaisia, joita tavallinen kuluttaja ei voi tai jaksa ymmärtää. "

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON