Talvi-iholle

Iho ei tunnetusti pidä talvesta ja pakkasesta. Kuiva iho kiristää, kutittaa, hilseilee ja punoittaa. Hoitava öljypuhdistuksemme antaa kasvoillesi kosteutta ja lempeän suojan talvea vastaan. Vartaloöljykakku puolestaan hoitaa ja ravitsee kehosi ihoa antaen pehmeyttä ja kimmoisuutta.

Ihonhoito voi talvellakin olla helppoa ja tehokasta!

Luonkos - Talvi-ihon tuotteet

Kuiva ja hilseilevä iho rakastuu öljyputsareihimme! Öljypuhdistus ei ylipuhdista iholta kaikkea sen omaa rasvaa, jolloin rasvahappovaippa suojaa ihoa, ylläpitää optimaalista pH-tasapainoa ja tukee ihon luonnollista mikrobistoa. Lempeän puhdistuksen jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja joustavalta.

Radiant ja Rebirth ovat kuivan talvi-ihon täydellisiä kumppaneita. Radiant ei sisällä lisättyjä tuoksuja, joten se sopii yleensä tuoksuyliherkillekin. Rebirthissä puolestaan on viettelevän suklainen tuoksu.

Vartaloöljykakuista Innocent on monen atoopikon suosikki ja ahkerassa käytössä talviaikaan. Metsävartalokakkumme Vitality vahvistaa mikrobiuutteensa voimin elintärkeää luontoyhteyttä silloinkin, kun metsäluonto uinuu lumen alla.

Kuivat huulet? Vedetön balsamimme on käyttäjiensä lemmikki, sillä perinteisen huulirasvatoiminnon lisäksi se onnistuu hoitamaan muun muassa kynsinauhoja ja naarmuja. Kätevä pieni peltirasia kulkee vaivatta mukanasi vaikka pakkaspäivinä pulkkamäessä.

Klikkaa kuvia alta – pääset lukemaan lisää tuotteista!

Talvi-ihon tuotteet

Metsäkylpy kosmetiikasta

Luonkosin metsäkakut ovat loistava esimerkki tuotteista, joihin lisätään elimistön puolustusjärjestelmän toimintaa säätelevää ja immuunivälitteisiltä taudeilta suojaavaa mikrobiuutetta. Kakut ovat maailman ensimmäiset kosmetiikka-alan esimerkit sisätiloihin tuodusta metsäkylvystä, jollaiseksi Reconnecting Nature™ -mikrobiuutteen kehittäjä UUTE Scientific Oy tuotettaan onnistuneesti luonnehtii.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON