Luonkos, rakkaudella käsintehtyä

Luonkosin takana on tarina naisista ja halusta löytää uudelleen yhteys luonnolliseen hyvinvointiin. 

Maailma on täynnä rasvoja, voiteita, seerumeita ja naamioita, jotka lupaavat kimmoisampaa, puhtaampaa ja kauniimpaa ihoa. Olemme kierteessä, jossa kylpyhuoneidemme peilikaapit täyttyvät muovipakkauksista, joiden sisältöä emme ymmärrä edes sanakirjan kanssa.

Luonkos_Kolme_naista_Netti_s

Kolme voimanaista Naantalista

Me turhauduimme tähän teollisten tuotteiden ja muoviroskan yltäkylläisyyteen. Hyvinvoinnista oli tullut bisnestä ja tuotteiden ainesosaluetteloista sellaisia, joita tavallinen kuluttaja ei voi tai jaksa ymmärtää. 

Aurinkoisessa Naantalissa on vuosisatoja sitten kukoistanut naisten, luonnon ja hyvinvoinnin yhteys. Birgittalaisluostarin pihat täyttyivät naisten runsaista, tuoksuvista yrttitarhoista, joista haettiin ratkaisut hyvinvointiin, terveyteen ja kauneuteen. Näiden samojen birgittalaisnaisten jalanjäljillä me, kolme yrittäjähenkistä naista, lähdimme etsimään vastauksia siihen, miten kauneutta ja hyvinvointia voidaan lisätä tehokkaasti, mutta yksinkertaisemmin ja luontoa kunnioittaen. Näin syntyi Luonkos.

Ratkaisut löytyivät niin luonnosta ammentavasta perimätiedosta kuin nykyaikaisesta tieteellisestä ymmärryksestäkin. Lopputulos tiivistyi mehiläiskennon muotoisiin paketteihin, joista jokaisesta löytyy kaikki, mitä ihosi tarvitsee. 

Luonkos, rakkaudella käsintehtyä

Kaikessa yksinkertaisuudessaan Luonkosin kakku sekä puhdistaa ihosi perinpohjaisesti että jättää iholle sen kaipaaman kosteutuksen. Jokainen tuote on rakkaudella Naantalissa käsin valmistamamme, eikä tuotetta käyttäessä tarvitse murehtia, mitä kemikaaleja iholle tai vesistöön päätyy. Luonnollisten ainesosien ymmärtämiseen ei tarvita kemistiä. Valtaosa aineista voisi löytyä keittiön kaapistasi, puutarhastasi tai lähimetsästäsi. Esimerkiksi tyrnimarjat ja villiyrtit keräämme suoraan Turun kauniista saaristosta.

Vaikka haluamme, että tuotteemme tekee kauneudenhoidosta helppoa, hemmottelusta emme halua tinkiä – tämä maailma on jo muutenkin täynnä kiirettä ja stressiä. Siksi kämmenissä lämmitettävien ja lempeästi kasvoille pyöriteltäviä tuotteemme toimivat sinun aikataulujesi ehdoilla: nopeasti kiireisinä arki-iltoina ja rauhassa nautiskellen luksushetkinä.

Luonkosilla meille tärkeintä on aina aito kunnioitus niin luontoa kuin ihmisiäkin kohtaan. Tämän vuoksi olemme pyrkineet luomaan innovatiivisen, rehellisen, alusta loppuun ekologisen ja eettisen tuotteen. Olemme ylpeitä Luonkosista ja siitä, mitä edustamme. Toivomme, että tuotteemme tuo sinulle samaa iloa ja hyvinvointia kuin meillekin – todellisia itsensä rakastamisen hetkiä!

Naiset Luonkosin takana – tapaa Jonna, Miia ja Piritta

Luonkos – Handmade with Love

Luonkos Finland Oy Ltd
Niittikuja 1, 21110 Naantali
050 540 5679
info@luonkos.fi
2948085-3

Tilaa Luonkosin Rakkauskirje