Lahjapakkaus Healing

Hemmottele itseäsi tai osta lahjaksi!

Tuotepakettiin on valittu kaikki mitä tarvitsee omaan hemmotteluhetkeen. Setti sisältää Healing öljypuhdistuskakun, luonnonvalkoisen Helli-puhdistusliinan (huom.kuvasta poiketen liina ei ole liia), kortin sekä Sulapacin muovittoman säilytysrasian kakulle ja liinalle. Suosittelemme tätä pakkausta rasvaisen ja epäpuhtaan ihon hoitoon.

VINKKI! Jos et pääse tapaamaan lahjan saajaa, voit tilata lahjan suoraan hänen kotiovelleen.  Halutessasi kirjoitamme onnittelukortin puolestasi. Lisää “tilauksen kommentit”-kohtaan haluamasi terveiset (max. 4 lausetta), jotka haluat saajan lukevan. Kirjoitamme ne käsin kauniiseen korttiin.

Huomio säilytyksestä! Muistathan, että kakku sisältää öljyä ja sulaa kuumassa. Säilytä kakku alle +25 asteessa ja pidä se poissa auringosta.

45,85  40,00 

Miten käytän kakkua?

  1. Hiero kakkua kuiviin käsiin
  2. Hiero öljy kuiville kasvoille
  3. Pyyhi öljy lämpimään veteen kastetulla liinalla tai sienellä

Mitä tuote sisältää?

';
1

Kaakaovoi - Theobroma cacao Seed Butter

Kaakaovoi on luonnon oma superkosteuttaja, jota on jo vuosisatoja käytetty ihon hoidossa.

Kaakaovoi on luonnon oma superkosteuttaja, jota on jo vuosisatojen ajan käytetty ihon hoidossa. Kiinteä, kellertävä kaakaopuun pavuista uutettu voi sisältää ihoa hoitavia antioksidantteja, rasvahappoja, mineraaleja ja vitamiineja, kuten E-vitamiinia. Sillä on ihoa pehmentävä, ravitseva ja tasapainottava vaikutus. Kaiken lisäksi kaakaovoi tuo tuotteeseen ihanan, suklaisen tuoksun!
2

Kookosöljy - Cocos nucifera (Coconut) Oil

Kookospähkinän malto-osasta kylmäpuristettu öljy tuo tehokkuutta ihon puhdistukseen.

Kookospähkinän malto-osasta kylmäpuristettu öljy tuo tehokkuutta ihon puhdistukseen. Alle 25 asteessa kookosöljy on lähes kiinteää, vaaleaa massaa, mutta muuttuu kirkkaaksi ja juoksevaksi 25-27 asteen lämmössä. Kookosöljyä on käytetty vuosi satoja kauneuden hoidossa Etelä-Aasiassa, mistä se onkin tullut tänne pohjolaan. Kookosöljy on luonnon oma tehotuote, joka sisältää lukuisia iholle hyödyllisiä rasvahappoja. Se ei yksinään ole kuitenkaan ravitsevin öljy ihon hoitoon, mutta osana hoitotuotteita toimii loistavasti.
3

Hamppuöljy - Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil

Hamppuöljy on tummanvihreää, hampun siemenistä kylmäpuristettua öljyä. Käyttämämme hamppuöljy tulee Impolan kasvitilalta Sastamalasta.

Hamppuöljy on tummanvihreää, hampun siemenistä kylmäpuristettua öljyä. Käyttämämme hamppuöljy tulee Impolan kasvitilalta Sastamalasta. Monipuolinen hamppuöljy sisältää mineraaleja (mm. fosfori, kalium, magnesium ja kalsium), antioksidantteja, vitamiineja (A, E ja C ja beetakaroteeni), hyviä rasvahappoja (omega-3, -6 ja -9) ja runsaasti tärkeitä aminohappoja (mm. arginiini). Tämä tehokas kauneusöljy uudistaa ja hoitaa ihoa, ja hellii tehokkaasti myös herkkää ja atooppista ihoa.
4

Risiiniöljy - Ricinus Communis (Castor) Seed Oil

Tyräkkikasveihin kuuluvan risiinin siemenistä saadaan paksua, kirkasta risiiniöljyä, joka vahvistaa ja puhdistaa ihoa tehokkaast

Tyräkkikasveihin kuuluvan risiinin siemenistä saadaan paksua, kirkasta risiiniöljyä, joka vahvistaa ja puhdistaa ihoa tehokkaasti. Antioksidantti- ja ravinnepitoinen risiiniöljy on myös antibakteerinen ja puhdistava. Risiiniöljyä on käytetty ja käytetään edelleen myös pienissä määrin laksatiivina. Suuren proteiini pitoisuutensa vuoksi sen on todettu myös edistävän mm. ripsien kasvua ja sitä käytetäänkin ahkerasti tähän tarkoitukseen.
5

Moringajauhe - Ceyloninmoringa Moringa Oleifera Powder

Moringa on piparjuuripuun lehdistä jauhettua vihreä jauhetta, joka on hyvin proteiinipitoista ja sisältää paljon kivennäisaineita ja vitamiineja, kuten rautaa, sinkkiä, mangaania, kromia, kaliumia ja E-vitamiinia

Moringa on piparjuuripuun lehdistä jauhettua vihreä jauhetta, joka on hyvin proteiinipitoista ja sisältää paljon kivennäisaineita ja vitamiineja, kuten rautaa, sinkkiä, mangaania, kromia, kaliumia ja E-vitamiinia. Ei siis ihme, että tästä superfoodista tehdään esimerkiksi energiapatukoita ja smoothieita. Meidän tuotteissamme tämä kotimaista nokkosta ravintosisällöltään muistuttava kasvi hoitaa ja uudistaa ihoa.
6

Rosmariini eteerinen öljy - Rosmarinus Officinalis Leaf Oil

Rosmariiniöljy on höyrytislattu rosmariinikasvin maanpäällisistä osista.

Rosmariiniöljy on höyrytislattu rosmariinikasvin maanpäällisistä osista. Ruuanlaitosta kosmetiikkaa useammin tuttu rosmariinin vahva, yrttinen tuoksu virkistää muistia ja antaa tarmoa haastavissa tilanteissa. Se stimuloi pintaverenkiertoa ja sillä on antibakteerisia ominaisuuksia. Rosmariiniöljy on tehokas antioksidantti, joka tasapainottaa myös ihon talin eritystä. Sopii rasvaisen ja akneihon hoitoon, mutta hoitaa myös ekseemaa
7

Palmarosa eteerinen öljy - Cymbopogon Martini (Palmarosa) Oil

Palmarosa on tuoksultaan yrttisen kukkainen, raikas mutta voimakas eteerinen öljy. Tuoksu keventää oloa ja kohottaa mielialaa.

Palmarosa on tuoksultaan yrttisen kukkainen, raikas mutta voimakas eteerinen öljy. Tuoksu keventää oloa ja kohottaa mielialaa. Palmarosan eteerinen öljy höyry- tai vesitislataan tuoreesta tai kuivatusta ruohovartisesta kasvista. Palmarosa on erittäin antibakteerinen öljy, joten sen käyttö tuhoaa bakteereja ja parantaa tulehtunutta ihoa. Palmarosan eteerinenöljy tasapainottaa kaikkia ihotyyppejä, hillitsee talineritystä, virkistää väsynyttä ihoa ja silottaa pieniä juonteita. Se tasapainoittaa erityisesti naisten hormooneista johtuvia epätasapainotiloja niin ihossa kuin tunnetasolla. Palmarosaöljy on ennenvanhaan tunnettu turkkilaisena tai intialaisena tai pelargoniöljynä.
8

Greippi eteerinen öljy- Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil

Greipin eteerinen öljy kylmäpuristetaan tuoreen hedelmän kuoresta. Paikallisesti käytettynä greipin kuoresta saatu öljy auttaa poistamaan ihosta kuona-aineita ja tekee siitä sileämmän.

Greipin eteerinen öljy kylmäpuristetaan tuoreen hedelmän kuoresta. Paikallisesti käytettynä greipin kuoresta saatu öljy auttaa poistamaan ihosta kuona-aineita ja tekee siitä sileämmän. Greippiöljyllä on myös ihohuokosia supistava ja antiseptinen vaikutus, ja sitä käytetäänkin esimerkiksi aknen hoitoon. Se myös virkistää lymfaattista järjestelmäämme.
9

Bergamot eteerinen öljy - Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Peel Oil

Bergamotöljyllä on mm. antiseptisia ja tasapainoittavia sekä kuonaa poistavia vaikutuksia ihoon.

Bergamot kuuluu sitruskasveihin ja sitä viljellään pääosin Pohjois-Afrikassa ja Italiassa. Hedelmän kuoresta puristettava eteerinen bergamottiöljy tuoksuu makealta ja raikkaalta sitrukselta. Mieltä virkistävä ja stressiä laukaiseva bergamottiöljy rauhoittaa, rentouttaa, tyynnyttää ja vahvistaa itsetuntoa. Bergamotöljyllä on mm. antiseptisia ja tasapainoittavia sekä kuonaa poistavia vaikutuksia ihoon. Siksi se on erityisen hyvä tasapainottamaan epäpuhdasta tai rasvaista akneihoa. Se myös edistää haavojen ja arpien parantumista.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON

Luonkos – Handmade with Love

Luonkos Finland Oy Ltd
Niittikuja 1, 21110 Naantali
050 540 5679
info@luonkos.fi
2948085-3

Tilaa Luonkosin Rakkauskirje