Lahjapakkaus Rebirth

Hemmottele itseäsi tai osta lahjaksi!

Tuotepakettiin on valittu kaikki mitä tarvitsee omaan hemmotteluhetkeen. Setti sisältää Rebirth öljypuhdistuskakun, pinkin Helli-puhdistusliinan, kortin sekä Sulapacin muovittoman säilytysrasian kakulle ja liinalle. Suosittelemme tätä pakkausta kuivan ihon hoitoon.

VINKKI! Jos et pääse tapaamaan lahjan saajaa, voit tilata lahjan suoraan hänen kotiovelleen.  Halutessasi kirjoitamme onnittelukortin puolestasi. Lisää “tilauksen kommentit”-kohtaan haluamasi terveiset (max. 4 lausetta), jotka haluat saajan lukevan. Kirjoitamme ne käsin kauniiseen korttiin.

 

Huomio säilytyksestä! Muistathan, että kakku sisältää öljyä ja sulaa kuumassa. Säilytä kakku alle +25 asteessa ja pidä se poissa auringosta.

45,85  40,00 

Mitä tuote sisältää?

';
1

Kaakaovoi - Theobroma cacao Seed Butter

Kaakaovoi on luonnon oma superkosteuttaja, jota on jo vuosisatoja käytetty ihon hoidossa.

Kaakaovoi on luonnon oma superkosteuttaja, jota on jo vuosisatojen ajan käytetty ihon hoidossa. Kiinteä, kellertävä kaakaopuun pavuista uutettu voi sisältää ihoa hoitavia antioksidantteja, rasvahappoja, mineraaleja ja vitamiineja, kuten E-vitamiinia. Sillä on ihoa pehmentävä, ravitseva ja tasapainottava vaikutus. Kaiken lisäksi kaakaovoi tuo tuotteeseen ihanan, suklaisen tuoksun!
2

Kookosöljy - Cocos nucifera (Coconut) Oil

Kookospähkinän malto-osasta kylmäpuristettu öljy tuo tehokkuutta ihon puhdistukseen.

Kookospähkinän malto-osasta kylmäpuristettu öljy tuo tehokkuutta ihon puhdistukseen. Alle 25 asteessa kookosöljy on lähes kiinteää, vaaleaa massaa, mutta muuttuu kirkkaaksi ja juoksevaksi 25-27 asteen lämmössä. Kookosöljyä on käytetty vuosi satoja kauneuden hoidossa Etelä-Aasiassa, mistä se onkin tullut tänne pohjolaan. Kookosöljy on luonnon oma tehotuote, joka sisältää lukuisia iholle hyödyllisiä rasvahappoja. Se ei yksinään ole kuitenkaan ravitsevin öljy ihon hoitoon, mutta osana hoitotuotteita toimii loistavasti.
3

Parfum (salainen aito eteerinen öljy)

Frangipanin eksoottisella tuoksulla on aromaterapiassa tasapainottava, inspiroiva, aistikas ja tunnelmaa kohottava vaikutus. Se ratkoo mielen estotiloja ja saa kantajansa tuntemaan itsensä naiselliseksi.

Tämä oleanterikasvien heimoon kuuluva pieni puu on alkujaan lähtöisin Keski-Amerikasta sekä Karibian alueelta. Nykyään tätä kasvia tavataan koko trooppisella alueella. Tämä puu kasvaa vain noin 3 metrin korkuiseksi. Kasvin eksoottisella tuoksulla on aromaterapiassa tasapainottava, inspiroiva, aistikas ja tunnelmaa kohottava vaikutus. Se ratkoo mielen estotiloja ja saa kantajansa tuntemaan itsensä naiselliseksi.
4

Bentsoe pihkauute - Styrax Benzoin Resin Extract

Bentsoehartsi on kellertävää, vaniljantuoksuista öljyä, jota saadaan storaksikasveihin kuuluvasta puusta.

Bentsoehartsi on kellertävää, vaniljantuoksuista öljyä, jota saadaan storaksikasveihin kuuluvasta puusta. Nämä ikivihreät puut kasvavat Indonesiassa. Öljy hoitaa ja tasapainottaa ihon toimintaa, ja sillä on muun muassa antiseptisiä ja pigmenttihäiriöitä tasoittavia ominaisuuksia. Öljy suojaa ihoa ja auttaa tekemään siitä pehmeämmän ja kimmoisamman. Jos kärsit erittäin kuivasta ihosta, bentsoeöljy pelastaa. Tämä luonnon ihmeaine auttaa myös ärtyneeseen ihoon ja edistää verenkiertoa. Bentsoe toimii myös aromaterapeuttisesti: vaikutus on harmonisoiva, rentouttava ja mielialaa nostattava.
5

Manteliöljy - Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil

Hennon keltainen, läpinäkyvä ja täyteläinen mantelipuun siemenistä kylmäpuristettu öljy sisältää muun muassa A-, B1-, B2-, B6- ja E-vitamiineja.

Mantelipuun hedelmä on luumarja, jonka sisällä on tämä siemen. Mantelipuu viihtyy parhaiten välimerellisessä maastossa. Hennon keltainen, läpinäkyvä ja täyteläinen mantelipuun siemenistä kylmäpuristettu öljy sisältää muun muassa A-, B1-, B2-, B6- ja E-vitamiineja. Se sisältää myös paljon hyviä rasvahappoja ja rauhoittaa sekä ravitsee ihoa. Kylmäpuristettuna manteliöljy säilyttää alkuperäiset, luonnolliset ominaisuutensa. Manteliöljy on erityisesti kuivan ja herkän ihon ystävä. Manteliöljy onkin hyvin monikäyttöinen raaka-aine, ja sopii myös niin hierontaöljyksi kuin vaikka ruoanvalmistukseenkin.
6

Raakakaakao - Theobroma Cacao (Cocoa) Extract

Raakakaakao on kylmäprosessoimalla valmistettua kaakaojauhetta.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON

Luonkos – Handmade with Love

Luonkos Finland Oy Ltd
Niittikuja 1, 21110 Naantali
050 540 5679
info@luonkos.fi
2948085-3

Tilaa Luonkosin Rakkauskirje