Valkosuklaabalsami

Hoitava balsami huulille, rohtumiin, pienille naarmuille ja kuiville kynsinauhoille. Tämä vedetön balsami soveltuu lähes kaikkeen. Mustanmehiläisen vaha suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta. Auringonkukkaöljy ja manteliöljy hoitavat ihoa. Benzoepihkauutos taas nopeuttaa pienten haavojen ja kuivien huulten paranemista. Miedon suklainen ja makea tuoksu.

INGREDIENTS:
Healianthus annuus seed oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Cera flava,
Theobroma cacao butter, Styrax benzoin resin extract

6g

Huom! Tuote ei ole vegaaninen. Käytämme lähellä tuotettua mustanmehiläisen vahaa jolla autamme kyseisen lajin tärkeää suojelutyötä.

8,95 

Mitä tuote sisältää?

';
1

Kaakaovoi - Theobroma cacao Seed Butter

Kaakaovoi on luonnon oma superkosteuttaja, jota on jo vuosisatoja käytetty ihon hoidossa.

Kaakaovoi on luonnon oma superkosteuttaja, jota on jo vuosisatojen ajan käytetty ihon hoidossa. Kiinteä, kellertävä kaakaopuun pavuista uutettu voi sisältää ihoa hoitavia antioksidantteja, rasvahappoja, mineraaleja ja vitamiineja, kuten E-vitamiinia. Sillä on ihoa pehmentävä, ravitseva ja tasapainottava vaikutus. Kaiken lisäksi kaakaovoi tuo tuotteeseen ihanan, suklaisen tuoksun!
2

Bentsoe pihkauute - Styrax Benzoin Resin Extract

Bentsoehartsi on kellertävää, vaniljantuoksuista öljyä, jota saadaan storaksikasveihin kuuluvasta puusta.

Bentsoehartsi on kellertävää, vaniljantuoksuista öljyä, jota saadaan storaksikasveihin kuuluvasta puusta. Nämä ikivihreät puut kasvavat Indonesiassa. Öljy hoitaa ja tasapainottaa ihon toimintaa, ja sillä on muun muassa antiseptisiä ja pigmenttihäiriöitä tasoittavia ominaisuuksia. Öljy suojaa ihoa ja auttaa tekemään siitä pehmeämmän ja kimmoisamman. Jos kärsit erittäin kuivasta ihosta, bentsoeöljy pelastaa. Tämä luonnon ihmeaine auttaa myös ärtyneeseen ihoon ja edistää verenkiertoa. Bentsoe toimii myös aromaterapeuttisesti: vaikutus on harmonisoiva, rentouttava ja mielialaa nostattava.
3

Mustan mehiläisen vaha - Cera alba (Beeswax)

Mehiläisvaha tuo tuotteeseen kovuutta ja hoitavuutta. Mehiläisvaha tekee iholle suojaavan kalvon, mikä auttaa suojelemaan ihoa ulkoisilta rasituksilta.

Mehiläisvaha tuo tuotteeseen kovuutta ja hoitavuutta. Mehiläisvaha tekee iholle suojaavan kalvon, mikä auttaa suojelemaan ihoa ulkoisilta rasituksilta. Tumma mehiläinen on alkuperäisrotu, joka oli vaarassa kuolla sukupuuttoon koko maailmassa. 1980-luvulla alettiin kuitenkin suojella tätä melkein sukupuuttoon kuollutta mehiläisrotua. Suomessa perustettiin vuoden 2017 alussa Suomen Tumman Mehiläisen Hoitajat ry. Yhdistyksen myötä tumman mehiläisen suojelutyö sai paremmat edellytykset ja me haluamme edesauttaa tätä suojelutyötä käyttämällä tätä pohjoistamaista tumman mehiläisen vahaa tuotteissa.
4

Manteliöljy - Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil

Hennon keltainen, läpinäkyvä ja täyteläinen mantelipuun siemenistä kylmäpuristettu öljy sisältää muun muassa A-, B1-, B2-, B6- ja E-vitamiineja.

Mantelipuun hedelmä on luumarja, jonka sisällä on tämä siemen. Mantelipuu viihtyy parhaiten välimerellisessä maastossa. Hennon keltainen, läpinäkyvä ja täyteläinen mantelipuun siemenistä kylmäpuristettu öljy sisältää muun muassa A-, B1-, B2-, B6- ja E-vitamiineja. Se sisältää myös paljon hyviä rasvahappoja ja rauhoittaa sekä ravitsee ihoa. Kylmäpuristettuna manteliöljy säilyttää alkuperäiset, luonnolliset ominaisuutensa. Manteliöljy on erityisesti kuivan ja herkän ihon ystävä. Manteliöljy onkin hyvin monikäyttöinen raaka-aine, ja sopii myös niin hierontaöljyksi kuin vaikka ruoanvalmistukseenkin.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON