Lahjapakkaus Vitality & valitsemasi öljypuhdistuskakku

68,85  60,00 

VITALITY - METSÄVARTALOKAKKU

UUTUUS!

VITALITY
Kaikille ihotyypeille

Luonnollista bakteeriflooraa tukeva vartaöljylokakku

Vitality-vartaloöljykakku on innovatiivinen ihoa hoitava ja pehmentävä tuote, joka tuo metsäluonnon terveysvaikutuksia ihollesi. Kakku sisältää Suomessa kehitettyä Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta, joka tukee ja vahvistaa tutkitusti elimistön immuunijärjestelmää sekä edistää ihmisten yhteyttä luontoon.

Varastossa

Complete - Öljypuhdistuskakku

Complete - Hiili - kaikki ihotyypit

Erityisesti miesten iholle suunniteltu 100-prosenttisen luonnollinen, vegaaninen ja säilöntäaineeton Complete puhdistaa ihon lempeästi ja rauhoittaa parranajosta johtuvaa ihoärsytystä. Complete soveltuu mainiosti myös naisten iholle käytettäväksi.

Radiant - Öljypuhdistuskakku

Radiant – Tyrni – kaikki ihotyypit (ei lisättyjä tuoksuja)

Kaikille ihotyypeille suunniteltu Radiant puhdistaa sekä hoitaa ihoa. Kermainen koostumus poistaa meikit lempeän tehokkaasti. Radiant kakkuun ei ole lisätty tuoksuja joten se sopii myös hajusteherkille.

Rebirth - Öljypuhdistuskakku

Rebirth - kaakao - kuiva iho

Erityistä huomiota ja vaativalle iholle suunniteltu Rebirth puhdistaa, hoitaa ihoa ja poistaa meikit lempeän tehokkaasti. Rebirthin tuoksusta löydät huumavan makeaa täyteläisyyttä sekä vivahteita suklaiseen jälkiruokaan.

Healing - Öljypuhdistuskakku

Healing – Moringa – Rasvainen iho

Sekaiholle suunniteltu Healing puhdistaa, hoitaa ihoa ja poistaa meikit lempeän tehokkaasti. Tuote on unisex eli sopii myös miehille raikkaan tuoksunsa ansiosta. Healing-kakussa tuoksuvat kirpeän raikkaat eteeriset öljyt, kuten greippi ja rosmariini. Healing on oiva valinta myös aknesta kärsiville!

Helli-puhdistusliina

Pehmeästä kotimaisesta joustobambufroteesta valmistettu Helli puhdistusliina sopii silkinpehmeäksi, pesulapuksi ja pumpulin korvikkeeksi kasvojenhoitoon. Sopii herkällekkin iholle.

Hemmottele itseäsi tai osta lahjaksi!

Lahjapakkaus sisältää: Valitsemasi öljypuhdistuskakun (ei Infinity), Vitality- metsävartaloöljykakun sekä ekologisen sekä suomessa valmistetun Helli-puhdistusliinan.

Tuotepakettiin on valittu kaikki mitä tarvitsee omaan hemmotteluhetkeen. Setti sisältää valitsemasi öljypuhdistuskakun, Vitality vartaloöljykakun ja Helli-puhdistusliinan.  Valitse vaihtoehdoista sopivin öljypuhdistus kasvojen ihon hoitoon. Vartaloa hoitaa metsämikrobiuutetta sisältävä uutuus vartaloöljykakku Vitality. Se rauhoittaa parranajosta johtuvaa ihoärsytystä ja hoitaa ihoa samalla kun se puhdistaa tehokkaasti päivän pölyt ja liat kasvoilta. Vitalityllä koko vastustuskykysi saa harjoitusta sekä hoidat vartalon ihoa.

Lisää tietoa metsäuutteesta täältä.

Vitalityyn ei ole lisätty tuoksuja eli tämän vartalotuote sopii vaikka koko perheen käytettäväksi. Puhdistuskakut poistavat kaikki meikit helposti ja tehokkaasti. Voit käyttää tuotetta koko kasvoalueen puhdistamiseen. Tuote soveltuu myös vedenkestävän silmämeikin poistoon.

Kakku on tehty käsin, joten siinä saattaa ilmetä erilaisia värisävyjä. Raaka-aineet ovat 100% luonnollisia, mutta öljypuhdistuskakku on tarkoitettu nautittavaksi ihollasi eikä syötäväksi. Säilytäthän kakut kuivassa paikassa alustalla tai rasiassa ja normaalissa huoneenlämmössä (maks.+25℃). Tämä on tärkeää etenkin kesällä, sillä kakut sisältävät öljyä ja sulavat kuumassa, joten pidäthän ne poissa auringosta.

Yksi kakku riittää yleensä noin 2-5 kuukaudeksi.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON

Luonkos – Handmade with Love

Luonkos Finland Oy Ltd
Niittikuja 1, 21110 Naantali
050 540 5679
info@luonkos.fi
2948085-3

Tilaa Luonkosin Rakkauskirje
avainlippu
nordic natural beauty awards winner badge
Kauneuspilkku pyöreä