LUONKOS Joulukalenteri

250,00 

Varasto loppu

Luonkosin joulukalenteri on täällä – ensimmäinen 100% kotimainen luonnonkosmetiikan joulukalenteri! Ennakkomyynti alkaa 30.9. klo 9.00. Tilausaika 7.10. asti tai niin kauan kuin kalentereita riittää, tuotteita rajoitettu erä.

Alusta loppuun käsintehdyt ja – pakatut joulukalenterit ovat taattua Luonkos-laatua, jotka varmasti ilahduttavat saajaansa.
Kalenterissa on monipuolinen valikoima Luonkos-tuotteita; täyskokoisia, uutuustuote (joka ei ole vielä myynnissä!), matkakokoja, näytekokoja sekä muuta ihanaa Luonkosilta. Kalenterin avulla pääset  tutustumaan laajasti Luonkosin valikoimaan! Valittavissa on myös täysin 100% vegaaninen-kalenteri. Lähes kaikki tuotteemme ovatkin vegaanisia, poislukien balsamit, jotka sisältävät lähituotettua mustan mehiläisen vahaa. Vegaanisen kalenterin balsamit on korvattu toisella ihanalla yllätyksellä.

Noudatamme kalentereissa zero waste-periaatteita. Päivittäisluukut ovat käsin yksittäispakattuja rasioita, jotka toimivat tuotteiden säilytykseen. Tämä kokonaisuus on ihana joulunajan sulostuttaja ja kalenterin monipuolisuuden vuoksi tuotteet riittävät pitkälle kevääseen.

Valittavissa on myös täysin 100% vegaaninen-kalenteri. Vegaanisen kalenterin löydät täältä.

Kalenterin tuotteiden kokonaisarvo on €250 ja hinta €109 (sisältää jo postituksen!).

HUOM! Kalenterit toimitetaan marraskuun puolivälissä. Jos tilaat muita tuotteita kalenterin yhteydessä, kaikkien tuotteiden toimitus samanaikaisesti marraskuussa.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON

Luonkos – Handmade with Love

Luonkos Finland Oy Ltd
Niittikuja 1, 21110 Naantali
050 540 5679
info@luonkos.fi
2948085-3

Tilaa Luonkosin Rakkauskirje
avainlippu
nordic natural beauty awards winner badge
Kauneuspilkku pyöreä