Complete - Öljypuhdistuskakku

29,95 

Varastossa

 
 
Jotta joululahjat ehtivät ajoissa perille, huomioithan seuraavat päivämäärät:
Matkahuolto:
Normaalit paketit tulee tilata viimeistään maanantaina 21.12. Kotijakelu tulee tilata viimeistään perjantaina 18.12.
 
Posti:
Pikkupaketti viimeistään perjantaina 18.12. Posti-, Koti- ja Express-paketti maanantaina 21.12.

Complete – Hiili – kaikki ihotyypit

Kasvojen puhdistukseen ja hoitoon.

Luonkos-öljypuhdistuskakku on 4–in–1-tuote joka puhdistaa ihon, poistaa meikin sekä tasapainottaa ja hoitaa ihoasi. Kaikille ihotyypeille suunniteltu 100-prosenttisen luonnollinen, vegaaninen ja säilöntäaineeton Complete puhdistaa ihon lempeästi, rauhoittaa parranajosta johtuvaa ihoärsytystä sekä kosteuttaa ihoa. Se sisältää paljon ihollesi tärkeitä antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä hyviä rasvahappoja. Kotimainen koivun hiili puhdistaa epäpuhtauksia ja rauhoittaa. Hamppuöljy hoitaa ja tehokosteuttaa. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat poistamaan lian iholta. Tuote sopii käytettäväksi naisille sekä miehille.
Käyttämällä tuotetta päivittäin ihon kosteustasapaino palautuu ja tasoittuu. Completen tuoksusta saatat erottaa savuisen inkiväärin, lämpimän setrin tai raikkaan bergamotin. Tämä mausteinen tuoksukombo hellii ihoasi ja mieltäsi.

Voit käyttää tuotetta koko kasvoalueen puhdistamiseen. Tuote soveltuu myös vedenkestävän meikin poistoon iholta.

Kakku on tehty käsin, joten siinä saattaa ilmetä erilaisia värisävyjä. Raaka-aineet ovat 100% luonnollisia, mutta öljypuhdistuskakku on tarkoitettu nautittavaksi ihollasi eikä syötäväksi.

Huomio säilytyksestä! Muistathan, että kakku sisältää öljyä ja sulaa kuumassa. Säilytä kakku alle +25 asteessa ja pidä se poissa auringosta.

Yksi kakku riittää yleensä noin 2-5 kuukaudeksi.

INGREDIENTS:

Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter**, Cocos Nucifera (Coconut) Oil**), Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil**, Kaolin (White clay), Charcoal (Birch), Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Peel Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Leaf Oil, Elettaria Cardamomum (Cardamom) Seed Extract, Cedrus Atlantica (Cedarwood) Oil, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, Limonene*, Linalool*, Geraniol*
*Allergens in natural essential oils
**Organic ingredients

60ml

Miten käytän kakkua?

  1. Hiero kakkua kuiviin käsiin
  2. Hiero öljy kuiville kasvoille
  3. Pyyhi öljy lämpimään veteen kastetulla liinalla tai sienellä

Mitä tuote sisältää?

';
1

Kaakaovoi - Theobroma cacao Seed Butter

Kaakaovoi on luonnon oma superkosteuttaja, jota on jo vuosisatoja käytetty ihon hoidossa.

Kaakaovoi on luonnon oma superkosteuttaja, jota on jo vuosisatojen ajan käytetty ihon hoidossa. Kiinteä, kellertävä kaakaopuun pavuista uutettu voi sisältää ihoa hoitavia antioksidantteja, rasvahappoja, mineraaleja ja vitamiineja, kuten E-vitamiinia. Sillä on ihoa pehmentävä, ravitseva ja tasapainottava vaikutus. Kaiken lisäksi kaakaovoi tuo tuotteeseen ihanan, suklaisen tuoksun!
2

Kookosöljy - Cocos nucifera (Coconut) Oil

Kookospähkinän malto-osasta kylmäpuristettu öljy tuo tehokkuutta ihon puhdistukseen.

Kookospähkinän malto-osasta kylmäpuristettu öljy tuo tehokkuutta ihon puhdistukseen. Alle 25 asteessa kookosöljy on lähes kiinteää, vaaleaa massaa, mutta muuttuu kirkkaaksi ja juoksevaksi 25-27 asteen lämmössä. Kookosöljyä on käytetty vuosi satoja kauneuden hoidossa Etelä-Aasiassa, mistä se onkin tullut tänne pohjolaan. Kookosöljy on luonnon oma tehotuote, joka sisältää lukuisia iholle hyödyllisiä rasvahappoja. Se ei yksinään ole kuitenkaan ravitsevin öljy ihon hoitoon, mutta osana hoitotuotteita toimii loistavasti.
3

Hamppuöljy - Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil

Hamppuöljy on tummanvihreää, hampun siemenistä kylmäpuristettua öljyä. Käyttämämme hamppuöljy tulee Impolan kasvitilalta Sastamalasta.

Hamppuöljy on tummanvihreää, hampun siemenistä kylmäpuristettua öljyä. Käyttämämme hamppuöljy tulee Impolan kasvitilalta Sastamalasta. Monipuolinen hamppuöljy sisältää mineraaleja (mm. fosfori, kalium, magnesium ja kalsium), antioksidantteja, vitamiineja (A, E ja C ja beetakaroteeni), hyviä rasvahappoja (omega-3, -6 ja -9) ja runsaasti tärkeitä aminohappoja (mm. arginiini). Tämä tehokas kauneusöljy uudistaa ja hoitaa ihoa, ja hellii tehokkaasti myös herkkää ja atooppista ihoa.
4

Risiiniöljy - Ricinus Communis (Castor) Seed Oil

Tyräkkikasveihin kuuluvan risiinin siemenistä saadaan paksua, kirkasta risiiniöljyä, joka vahvistaa ja puhdistaa ihoa tehokkaast

Tyräkkikasveihin kuuluvan risiinin siemenistä saadaan paksua, kirkasta risiiniöljyä, joka vahvistaa ja puhdistaa ihoa tehokkaasti. Antioksidantti- ja ravinnepitoinen risiiniöljy on myös antibakteerinen ja puhdistava. Risiiniöljyä on käytetty ja käytetään edelleen myös pienissä määrin laksatiivina. Suuren proteiini pitoisuutensa vuoksi sen on todettu myös edistävän mm. ripsien kasvua ja sitä käytetäänkin ahkerasti tähän tarkoitukseen.
5

Kardemumma eteerinen öljy — Ellettaria Cardamomum

Kardemumman eteerinen öljy sekoitettuna ihonhoitoöljyyn auttaa edistämään nesteen virtausta ja toksiinien poistumista kehosta.

Kardemumman eteerinen öljy höyrytislataan kuivista ja kypsistä siemenistä. Kardemumman eteerisessä öljyssä on makean mausteinen ja lämmittävä tuoksu. Miellyttävästi lämmittävä kardemumma tukee ruuansulatusta, voimistaa, avaa hengitystä, rentouttaa ja kohottaa mielialaa. Kardemummaöljystä voi olla apua ylirasituksen oireiden ja henkisen väsymyksen lievittämiseen. Kardemummaöljy lisää myös aistikkuutta sekä auttaa edistämään nesteen virtausta ja toksiinien poistumista kehosta.
6

Bergamot eteerinen öljy - Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Peel Oil

Bergamotöljyllä on mm. antiseptisia ja tasapainoittavia sekä kuonaa poistavia vaikutuksia ihoon.

Bergamot kuuluu sitruskasveihin ja sitä viljellään pääosin Pohjois-Afrikassa ja Italiassa. Hedelmän kuoresta puristettava eteerinen bergamottiöljy tuoksuu makealta ja raikkaalta sitrukselta. Mieltä virkistävä ja stressiä laukaiseva bergamottiöljy rauhoittaa, rentouttaa, tyynnyttää ja vahvistaa itsetuntoa. Bergamotöljyllä on mm. antiseptisia ja tasapainoittavia sekä kuonaa poistavia vaikutuksia ihoon. Siksi se on erityisen hyvä tasapainottamaan epäpuhdasta tai rasvaista akneihoa. Se myös edistää haavojen ja arpien parantumista.
7

Setri eteerinen öljy - Cedrus Atlantica (Cedarwood) Oil

Miesten partavesissä setriä käytetään ihon puhdistamiseen ja rauhoittamiseen. Setriöljy voi auttaa rasvoittuvan hiuspohjan, hilseilyn ja ihotulehdusten hoidossa.

Setri kuuluu mäntykasvien heimoon ja sen tuoksu onkin metsäisen raikas. Setrin eteerisellä öljyllä on antiseptisiä vaikutuksia. Setriä onkin käytetty miesten partavesissa ihon rauhoittamiseen ja puhdistamiseen. Sen sanotaan myös nopeuttavan arpeutumista ja elvyttävän imunesteen kiertoa. Muinaiset egyptiläiset käyttivät setripuun öljyä palsamointiin, kosmetiikkaan ja hajusteisiin. Setriä käytetään edelleen laajalti monien lääketieteellisten vaivojen hoitoon.
8

Inkivääri eteerinen öljy - Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil

Inkivääriöljy toimii tehokkaasti immuniteettia vahvistaen ja verenkiertoa elvyttäen.

Inkivääriöljy toimii tehokkaasti immuniteettia vahvistaen ja verenkiertoa elvyttäen. Kansanlääkinnässä inkivääriöljyä on käytetty ruoansulatus- ja vatsavaivoihin, lihasjännityksiin sekä pahoinvointiin. Sillä on myös lämmittävä vaikutus.
9

Hiili - Charcoal (Birch)

Koivuhiili on syväpuhdistavaa, se imee ihosta epäpuhtauksia, ylimääräistä talia sekä kuorii ja kirkastaa ihoa kevyesti.

Koivuhiiltä valmistetaan suomalaisesta rauduskoivusta polttamalla. Koivuhiilijauhe on erittäin hienojakoista ja pehmeää, mustaa jauhoa. Koivuhiili on syväpuhdistavaa, se imee ihosta epäpuhtauksia, ylimääräistä talia sekä kuorii ja kirkastaa ihoa kevyesti. Se poistaa myös epämiellyttäviä hajuja ja on antimikrobista. Tasapainottaa ihon toimintaa ja sopii erityisesti herkälle iholle.
10

Patsuli eteerinen öljy - Pogostemon cablin leaf oil

Patsulin eteeristä öljyä on käytetty vuosisatoja hajuvesien valmistukseen sekä erilaisten virussairauksien hoidossa

Patsuli on seppelemäisen, tiiviin kukinnon omaava kasvi, joka kasvaa metrin korkuiseksi pensaaksi. Se viihtyy Aasian trooppisilla alueilla ja kasvia viljellään öljyn valmistamiseksi. Patsulin eteeristä öljyä on käytetty vuosisatoja hajuvesien valmistukseen sekä erilaisten virussairauksien hoidossa. Ulkonäöltään patsulin lehdet muistuttavat nokkosia. Patsulin on antiseptinen eteerinen öljy. Sen tiedetään elvyttävän imunestekiertoa, hoitavan erilaisia ihotulehduksia sekä aknea.
11

Kaoliini - Kaolin (white clay)

Hyvää saveKaoliini eli valkosavi on vaaleaa tai harmahtavaa jauhetta, joka on muodostunut pääasiassa kaoliiniryhmän mineraaleista.

Kaoliini eli valkosavi on vaaleaa tai harmahtavaa jauhetta, joka on muodostunut pääasiassa kaoliiniryhmän mineraaleista. Se sisältää etenkin kaoliniitti-savimineraalia. Kaoliini on yksi pehmeimmistä ja iholle hellävaraisimmista savityypeistä ja siksi erinomainen ihonhoitaja herkälle iholle. Kaoliinin sisältämät kalsium, piioksidi, sinkki ja magnesium helpottavat rasvoittuvaa ihoa ja aknea. Savella on myös kevyitä kuorivia, antiseptisia ja kuivattavia vaikutuksia. Kaoliini savityyppinä imee kuitenkin epäpuhtauksien lisäksi iholta vain vähän rasvaa, jonka vuoksi se toimii puhdistukseen myös kuivalle iholle.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON

Luonkos – Handmade with Love

Luonkos Finland Oy Ltd
Niittikuja 1, 21110 Naantali
050 540 5679
info@luonkos.fi
2948085-3

Tilaa Luonkosin Rakkauskirje
avainlippu
nordic natural beauty awards winner badge
Kauneuspilkku pyöreä