Luonkos Healing öljypuhdistuskakku

29,95 

Varastossa

Healing – Moringa – rasvainen ja sekaiho

Luonkos-öljypuhdistuskakku on 4–in–1-tuote joka puhdistaa ihon, poistaa meikin sekä tasapainottaa ja hoitaa ihoasi. Erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle suunniteltu Healing puhdistaa, tasapainottaa ja poistaa meikit lempeän tehokkaasti. Moringa on tehokas “ihon superfood” eli antioksidanttirikas raaka-aine, joka hoitaa ja uudistaa ihoa. Kaoliinisavi poistaa epäpuhtauksia ja rauhoittaa tulehdusta. Kotimainen hamppuöljy hoitaa ja kosteuttaa. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat meikin sekä lian poistamista iholta.
Käyttämällä tuotetta päivittäin ihon kosteustasapaino palautuu ja tasoittuu. Epäpuhtaudet voivat aluksi aktivoitua, mutta ihosi rauhoittuu kun se saavuttaa luonnollisen tasapainonsa. Tuote on unisex eli sopii myös miehille raikkaan tuoksunsa ansiosta. Healing-kakussa tuoksuvat kirpeän raikkaat eteeriset öljyt, kuten greippi ja rosmariini. Healing on oiva valinta myös aknesta kärsiville!

Puhdistuskakut poistavat kaikki meikit helposti ja tehokkaasti. Voit käyttää tuotetta koko kasvoalueen puhdistamiseen. Tuote soveltuu myös vedenkestävän silmämeikin poistoon.

Kakku on tehty käsin, joten siinä saattaa ilmetä erilaisia värisävyjä. Raaka-aineet ovat 100% luonnollisia, mutta öljypuhdistuskakku on tarkoitettu nautittavaksi ihollasi eikä syötäväksi. Säilytäthän kakut kuivassa paikassa alustalla tai rasiassa ja normaalissa huoneenlämmössä (maks.+25℃). Tämä on tärkeää etenkin kesällä, sillä kakut sisältävät öljyä ja sulavat kuumassa, joten pidäthän ne poissa auringosta.

Yksi kakku riittää yleensä noin 2-5 kuukaudeksi.

 

INGREDIENTS:

Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter **, Cocos Nucifera (Coconut) Oil **, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil , Ricinus Communis (Castor) Seed Oil **, Kaolin (White clay), Moringa Oleifera Powder**, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Cymbopogon Martini (Palmarosa) Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Limonene*, Linalool*, Geraniol*

*Allergens in natural essential oils
**Organic ingredients

60ml

Miten käytän kakkua?

  1. Hiero kakkua kuiviin käsiin
  2. Hiero öljy kuiville kasvoille
  3. Pyyhi öljy lämpimään veteen kastetulla liinalla tai sienellä

Mitä tuote sisältää?

';
1

Kaakaovoi - Theobroma cacao Seed Butter

Kaakaovoi on luonnon oma superkosteuttaja, jota on jo vuosisatoja käytetty ihon hoidossa.

Kaakaovoi on luonnon oma superkosteuttaja, jota on jo vuosisatojen ajan käytetty ihon hoidossa. Kiinteä, kellertävä kaakaopuun pavuista uutettu voi sisältää ihoa hoitavia antioksidantteja, rasvahappoja, mineraaleja ja vitamiineja, kuten E-vitamiinia. Sillä on ihoa pehmentävä, ravitseva ja tasapainottava vaikutus. Kaiken lisäksi kaakaovoi tuo tuotteeseen ihanan, suklaisen tuoksun!
2

Kookosöljy - Cocos nucifera (Coconut) Oil

Kookospähkinän malto-osasta kylmäpuristettu öljy tuo tehokkuutta ihon puhdistukseen.

Kookospähkinän malto-osasta kylmäpuristettu öljy tuo tehokkuutta ihon puhdistukseen. Alle 25 asteessa kookosöljy on lähes kiinteää, vaaleaa massaa, mutta muuttuu kirkkaaksi ja juoksevaksi 25-27 asteen lämmössä. Kookosöljyä on käytetty vuosi satoja kauneuden hoidossa Etelä-Aasiassa, mistä se onkin tullut tänne pohjolaan. Kookosöljy on luonnon oma tehotuote, joka sisältää lukuisia iholle hyödyllisiä rasvahappoja. Se ei yksinään ole kuitenkaan ravitsevin öljy ihon hoitoon, mutta osana hoitotuotteita toimii loistavasti.
3

Hamppuöljy - Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil

Hamppuöljy on tummanvihreää, hampun siemenistä kylmäpuristettua öljyä. Käyttämämme hamppuöljy tulee Impolan kasvitilalta Sastamalasta.

Hamppuöljy on tummanvihreää, hampun siemenistä kylmäpuristettua öljyä. Käyttämämme hamppuöljy tulee Impolan kasvitilalta Sastamalasta. Monipuolinen hamppuöljy sisältää mineraaleja (mm. fosfori, kalium, magnesium ja kalsium), antioksidantteja, vitamiineja (A, E ja C ja beetakaroteeni), hyviä rasvahappoja (omega-3, -6 ja -9) ja runsaasti tärkeitä aminohappoja (mm. arginiini). Tämä tehokas kauneusöljy uudistaa ja hoitaa ihoa, ja hellii tehokkaasti myös herkkää ja atooppista ihoa.
4

Risiiniöljy - Ricinus Communis (Castor) Seed Oil

Tyräkkikasveihin kuuluvan risiinin siemenistä saadaan paksua, kirkasta risiiniöljyä, joka vahvistaa ja puhdistaa ihoa tehokkaast

Tyräkkikasveihin kuuluvan risiinin siemenistä saadaan paksua, kirkasta risiiniöljyä, joka vahvistaa ja puhdistaa ihoa tehokkaasti. Antioksidantti- ja ravinnepitoinen risiiniöljy on myös antibakteerinen ja puhdistava. Risiiniöljyä on käytetty ja käytetään edelleen myös pienissä määrin laksatiivina. Suuren proteiini pitoisuutensa vuoksi sen on todettu myös edistävän mm. ripsien kasvua ja sitä käytetäänkin ahkerasti tähän tarkoitukseen.
5

Moringajauhe - Ceyloninmoringa Moringa Oleifera Powder

Moringa on piparjuuripuun lehdistä jauhettua vihreä jauhetta, joka on hyvin proteiinipitoista ja sisältää paljon kivennäisaineita ja vitamiineja, kuten rautaa, sinkkiä, mangaania, kromia, kaliumia ja E-vitamiinia

Moringa on piparjuuripuun lehdistä jauhettua vihreä jauhetta, joka on hyvin proteiinipitoista ja sisältää paljon kivennäisaineita ja vitamiineja, kuten rautaa, sinkkiä, mangaania, kromia, kaliumia ja E-vitamiinia. Ei siis ihme, että tästä superfoodista tehdään esimerkiksi energiapatukoita ja smoothieita. Meidän tuotteissamme tämä kotimaista nokkosta ravintosisällöltään muistuttava kasvi hoitaa ja uudistaa ihoa.
6

Rosmariini eteerinen öljy - Rosmarinus Officinalis Leaf Oil

Rosmariiniöljy on höyrytislattu rosmariinikasvin maanpäällisistä osista.

Rosmariiniöljy on höyrytislattu rosmariinikasvin maanpäällisistä osista. Ruuanlaitosta kosmetiikkaa useammin tuttu rosmariinin vahva, yrttinen tuoksu virkistää muistia ja antaa tarmoa haastavissa tilanteissa. Se stimuloi pintaverenkiertoa ja sillä on antibakteerisia ominaisuuksia. Rosmariiniöljy on tehokas antioksidantti, joka tasapainottaa myös ihon talin eritystä. Sopii rasvaisen ja akneihon hoitoon, mutta hoitaa myös ekseemaa
7

Greippi eteerinen öljy- Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil

Greipin eteerinen öljy kylmäpuristetaan tuoreen hedelmän kuoresta. Paikallisesti käytettynä greipin kuoresta saatu öljy auttaa poistamaan ihosta kuona-aineita ja tekee siitä sileämmän.

Greipin eteerinen öljy kylmäpuristetaan tuoreen hedelmän kuoresta. Paikallisesti käytettynä greipin kuoresta saatu öljy auttaa poistamaan ihosta kuona-aineita ja tekee siitä sileämmän. Greippiöljyllä on myös ihohuokosia supistava ja antiseptinen vaikutus, ja sitä käytetäänkin esimerkiksi aknen hoitoon. Se myös virkistää lymfaattista järjestelmäämme.
8

Palmarosa eteerinen öljy - Cymbopogon Martini (Palmarosa) Oil

Palmarosa on tuoksultaan yrttisen kukkainen, raikas mutta voimakas eteerinen öljy. Tuoksu keventää oloa ja kohottaa mielialaa.

Palmarosa on tuoksultaan yrttisen kukkainen, raikas mutta voimakas eteerinen öljy. Tuoksu keventää oloa ja kohottaa mielialaa. Palmarosan eteerinen öljy höyry- tai vesitislataan tuoreesta tai kuivatusta ruohovartisesta kasvista. Palmarosa on erittäin antibakteerinen öljy, joten sen käyttö tuhoaa bakteereja ja parantaa tulehtunutta ihoa. Palmarosan eteerinenöljy tasapainottaa kaikkia ihotyyppejä, hillitsee talineritystä, virkistää väsynyttä ihoa ja silottaa pieniä juonteita. Se tasapainoittaa erityisesti naisten hormooneista johtuvia epätasapainotiloja niin ihossa kuin tunnetasolla. Palmarosaöljy on ennenvanhaan tunnettu turkkilaisena tai intialaisena tai pelargoniöljynä.
9

Kaoliini - Kaolin (white clay)

Hyvää saveKaoliini eli valkosavi on vaaleaa tai harmahtavaa jauhetta, joka on muodostunut pääasiassa kaoliiniryhmän mineraaleista.

Kaoliini eli valkosavi on vaaleaa tai harmahtavaa jauhetta, joka on muodostunut pääasiassa kaoliiniryhmän mineraaleista. Se sisältää etenkin kaoliniitti-savimineraalia. Kaoliini on yksi pehmeimmistä ja iholle hellävaraisimmista savityypeistä ja siksi erinomainen ihonhoitaja herkälle iholle. Kaoliinin sisältämät kalsium, piioksidi, sinkki ja magnesium helpottavat rasvoittuvaa ihoa ja aknea. Savella on myös kevyitä kuorivia, antiseptisia ja kuivattavia vaikutuksia. Kaoliini savityyppinä imee kuitenkin epäpuhtauksien lisäksi iholta vain vähän rasvaa, jonka vuoksi se toimii puhdistukseen myös kuivalle iholle.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON