INFINITY - METSÄÖLJYPUHDISTUSKAKKU

Infinity – metsämikrobiuute– kaikki ihotyypit

INFINITY

Luonkos-öljypuhdistuskakku on monipuolinen 4-in-1-tuote, joka puhdistaa ihon, poistaa meikin sekä tasapainottaa ja hoitaa ihoasi. Kakku sisältää Suomessa kehitettyä Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta, joka tukee ja vahvistaa tutkitusti elimistön immuunijärjestelmää sekä edistää ihmisten yhteyttä luontoon.

Infinity-öljypuhdistuskakkuun ei ole lisätty tuoksuja, joten se sopii myös herkkäihoisille ja tuoksuyliherkille. Puhdistuskakku sisältää runsaasti ihollesi tärkeitä antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä rasvahappoja.

Kaikille ihotyypeille suunniteltu 100-prosenttisen luonnollinen, vegaaninen ja säilöntäaineeton Infinity poistaa myös vedenkestävän meikin lempeästi ja tehokkaasti.

Reconnecting Nature™ mikrobiuute tukee ja vahvistaa tutkitusti immuunijärjestelmää. ADELE 2 hanke.

Reconnecting Nature™ on kuin sisätiloihin tuotu ihana metsäkylpy. Käytä tuotetta päivittäin – saat monipuolisen luontoaltistuksen. 

”Jo kahden viikon altistus voi parantaa kaupungissa asuvan ihmisen mikrobiston monimuotoisuutta.” *

– MD, PhD, Professor of Virology at Tampere University, Co-Founder Heikki Hyöty

Käyttöohje: Käsittele puhdistuskakkua aina puhtain ja kuivin käsin. Hiero kakkua lämpimien käsiesi välissä ja levitä siitä irtoava öljy kasvoille kuivalle iholle. Hiero kasvoja pyörivin liikkein, kunnes öljy liuottaa meikin tai kasvoille kertyneen lian. Pyyhi lopuksi kasvosi lämpimässä vedessä kastellulla kasvosienellä tai -liinalla. Toista tarvittaessa.

Tuotteen päivittäinen käyttö tasapainottaa ihoa ja parantaa ihon kosteustasapainoa. Epäpuhtaudet voivat aluksi poistua ihosta aktiivisemmin, mutta ihosi rauhoittuu saavutettuaan luonnollisen tasapainonsa.

Kakku on tehty käsin, joten sen värisävy voi vaihdella. Kakun raaka-aineet ovat säilöntäaineettomia ja 100-prosenttisen luonnollisia, mutta ne on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön ihosi ravinnoksi, ei syötäväksi. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Pidä tuote poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Säilytä kakkusi alle 25 asteessa, kuivassa ja huoneenlämpöisessä paikassa. Pidä se siis suojassa myös auringon ja saunan lämmöltä. Tarvittaessa voit säilyttää kakkua myös jääkaapissa. Lämpötilan muutos voi aiheuttaa värimuutoksia, mutta se ei vaikuta tuotteen käyttöominaisuuksiin.

Valmistimme kakkusi sinulle rakkaudella käsityönä Naantalissa.

*Helsingin ja Tampereen yliopistojen yhteisessä Adele-hankkeessa kehitetään ratkaisuja immuunivälitteisten sairauksien ehkäisyyn. Hanke tähtää siihen, että päivittäisen, puolustusjärjestelmän toimintaa säätelevän ja immuunivälitteisiltä taudeilta suojaavan luontoaltistuksen saa kuluttajatuotteista.

Käytä vain terveelle iholle. Älä levitä haavoille tai ihottumalle. Pienellä osalla imeväisiä ilmenee väistämättä atopian ja / tai allergisen sairauden oireita ensimmäisen vuoden aikana. Jos tällaisia ​​oireita ilmenee, ota yhteyttä lääkäriisi ja noudata ohjeita.

INGREDIENTS:

Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter**, Cocos Nucifera (Coconut) Oil**, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Olive Squalane, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Berry Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil**, Humus Extract, Tocopherol (Vitamin E), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Camelina Sativa (Camelina) Seed Oil, Betaine

**Organic ingredients

60ml

39,95 

Varastossa

Miten käytän kakkua?

  1. Hiero kakkua kuiviin käsiin
  2. Hiero öljy kuiville kasvoille
  3. Pyyhi öljy lämpimään veteen kastetulla liinalla tai sienellä

Mitä tuote sisältää?

';
1

Kaakaovoi - Theobroma cacao Seed Butter

Kaakaovoi on luonnon oma superkosteuttaja, jota on jo vuosisatoja käytetty ihon hoidossa.

Kaakaovoi on luonnon oma superkosteuttaja, jota on jo vuosisatojen ajan käytetty ihon hoidossa. Kiinteä, kellertävä kaakaopuun pavuista uutettu voi sisältää ihoa hoitavia antioksidantteja, rasvahappoja, mineraaleja ja vitamiineja, kuten E-vitamiinia. Sillä on ihoa pehmentävä, ravitseva ja tasapainottava vaikutus. Kaiken lisäksi kaakaovoi tuo tuotteeseen ihanan, suklaisen tuoksun!
2

Kookosöljy - Cocos nucifera (Coconut) Oil

Kookospähkinän malto-osasta kylmäpuristettu öljy tuo tehokkuutta ihon puhdistukseen.

Kookospähkinän malto-osasta kylmäpuristettu öljy tuo tehokkuutta ihon puhdistukseen. Alle 25 asteessa kookosöljy on lähes kiinteää, vaaleaa massaa, mutta muuttuu kirkkaaksi ja juoksevaksi 25-27 asteen lämmössä. Kookosöljyä on käytetty vuosi satoja kauneuden hoidossa Etelä-Aasiassa, mistä se onkin tullut tänne pohjolaan. Kookosöljy on luonnon oma tehotuote, joka sisältää lukuisia iholle hyödyllisiä rasvahappoja. Se ei yksinään ole kuitenkaan ravitsevin öljy ihon hoitoon, mutta osana hoitotuotteita toimii loistavasti.
3

Tyrniöljy - Hippophae rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil

Tyrni on arvostettu raaka-aine, eikä ihme: ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa solujen uudistaminen, vahvistaminen ja ikääntymisen merkkien häivyttäminen.

Tyrni on arvostettu raaka-aine, eikä ihme: ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa solujen uudistaminen, vahvistaminen ja ikääntymisen merkkien häivyttäminen. Tyrniöljyssä on runsaasti ihon hyvinvointia ylläpitäviä aineita, kuten välttämättömiä rasvahappoja, karoteenia, E-vitamiinia ja phytosteroleja. E-vitamiinin antioksidantit neutraloivat happiradikaaleja ja suojaavat ihoa tehokkaasti vanhenemiselta. E-vitamiini auttaa myös vaalentamaan pigmenttiläiskiä ja tummuneita arpia sekä estää niiden muodostumista. Tyrniöljy on tunnettu tehokkaana rosacean (ruusufinnin) hoidossa. Muun muassa tulehduksia helpottava tyrni tekee hyvää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, ja tämän supermarjan terveysvaikutuksia onkin tutkittu runsaasti niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Jo antiikin Kreikassa tyrnin lehtiä ja oksia käytettiin hevosten lääkintään. Tyrnin latinalainen nimi tulee juurikin tästä; hippos tarkoittaa latinaksi hevosta ja phae kiiltävää.
4

Risiiniöljy - Ricinus Communis (Castor) Seed Oil

Tyräkkikasveihin kuuluvan risiinin siemenistä saadaan paksua, kirkasta risiiniöljyä, joka vahvistaa ja puhdistaa ihoa tehokkaast

Tyräkkikasveihin kuuluvan risiinin siemenistä saadaan paksua, kirkasta risiiniöljyä, joka vahvistaa ja puhdistaa ihoa tehokkaasti. Antioksidantti- ja ravinnepitoinen risiiniöljy on myös antibakteerinen ja puhdistava. Risiiniöljyä on käytetty ja käytetään edelleen myös pienissä määrin laksatiivina. Suuren proteiini pitoisuutensa vuoksi sen on todettu myös edistävän mm. ripsien kasvua ja sitä käytetäänkin ahkerasti tähän tarkoitukseen.
5

Viinirypäleen siemenöljy - Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil

Viinirypäleensiemenöljy sisältää flavonoideja, E- ja C-vitamiinia ja beetakaroteenia. Se on loistava öljy, joka pehmentää ja hoitaa ihoa, jättämättä sitä rasvaiseksi

Viinirypäleensiemenistä puristettu öljy on lähes tuoksutonta ja väritöntä. Se imeytyy ihoon erittäin nopeasti. Ohuen koostumuksensa ansioista soveltuu myös rasvoittuvalle ja sekaiholle loistavasti. Viinirypäleensiemenöljy sisältää flavonoideja, E- ja C-vitamiinia ja beetakaroteenia. Se on loistava öljy, joka pehmentää ja hoitaa ihoa, jättämättä sitä rasvaiseksi. Se on yksi suosituimmista aromaterapian pohjaöljyistä.
6

Betaiini - Betaine

Betaiini on sokerijuurikkaasta valmistettua jauhetta. Sen tehtävä on toimia luonnollisena kosteuttajana. Betaiini on aminohappo johdannainen jota esiintyy luonnostaan kasveissa ja eläimissä

Betaine Betaiini on sokerijuurikkaasta valmistettua jauhetta. Sen tehtävä on toimia luonnollisena kosteuttajana. Betaiini on aminohappo johdannainen jota esiintyy luonnostaan kasveissa ja eläimissä. Se on hygroskooppinen, eli kosteutta puoleensavetävä hieno, vedetön jauhe. Se vahvistaa, kosteuttaa ja suojaa orvaskettä. Se suojaa ihon keratinosyyttejä ympäristön (esim. UV-säteily) ja säänvaihtelun (esim. kuivuus) aiheuttamalta stressiltä säätelemällä kosteustasapainoa. Käyttämämme betaiini on valmistettu Naantalissa.
7

Ruistankioöljy - Camelina Sativa Seed Oil

Camelina Sativa on ristikukkaisten heimoon kuuluva öljykasvi, joka tunnetaan suomessa myös nimillä ruistankio tai kitupellava. Ruistankioöljy jota käytämme tulee Sastamalasta. Öljy sisältää runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja- alfalinoleenihappoa, tokoferolia (e-vitamiini yhdisteitä), antioksidantteja ja kasvisteroleja.

Ruistankio- eli camelinaöljy Camelina sativa Camelina Sativa on ristikukkaisten heimoon kuuluva öljykasvi, joka tunnetaan suomessa myös nimillä ruistankio tai kitupellava. Ruistankioöljy jota käytämme tulee Sastamalasta. Ulkonäöltään ruistankio muistuttaa monille tuttua kuitupellavaa vaikka nämä kasvit eivät ole sukulaisia keskenään. Camelina on jo vanha viljelykasvi, jota on viljelty Euroopassa jo rauta- ja pronssikaudella. Tuohon aikaan camelina oli yksi tärkeimmistä viljelykasveista. 1900-luvun jälkeen rapsi-, rypsi- ja auringonkukkaöljyt syrjäyttivät tämän upean rasvahappokoostumuksen omaavan öljyn. Nykyään kiinnostus camelinaöljyä kohtaan kasvaa jatkuvasti Suomessa, Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Ruistankion viljelystä kiinnostuttiin 1980-luvulla uudelleen, koska öljyn rasvahappokoostumus on arvokas ja todella monimuotoinen. Ruistankioöljyä puristetaan kylmäpuristus tekniikalla pienistä siemenistä joita yhdessä siemenkodassa on noin 10-25 kpl. Öljy sisältää runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja- alfalinoleenihappoa, tokoferolia (e-vitamiini yhdisteitä), antioksidantteja ja kasvisteroleja. Ruistankioöljy on väriltään keltaista ja tuoksultaan pähkinäistä.
8

E-vitamiini - Tocopherol (Vitamin E)

E-vitamiini on antioksidantti ja ihon yksi tärkeimmistä vitamiineista, joka suojaa soluja vapailta radikaaleilta. Se uudistaa ihoa ja sillä on myös tulehdusta hillitseviä vaikutuksia.

E-vitamiini (tokoferoli) E-vitamiinin luonnollisia lähteitä ovat esimerkiksi pähkinät ja siemenet. E-vitamiini koostuu kahdesta rasvaliukoisesta ryhmästä: tokoferoleista ja tokotrienoleista. Sillä on huomattu olevan sidekudoksen kollageeninmuodostusta parantava vaikutus. Kollageeni auttaa ihoa pysymään joustavampana. E-vitamiini on antioksidantti ja ihon yksi tärkeimmistä vitamiineista, joka suojaa soluja vapailta radikaaleilta. Se uudistaa ihoa ja sillä on myös tulehdusta hillitseviä vaikutuksia.
9

Metsämikrobi uute - Humus Extract

Suomessa - ensimmäisenä maailmassa - kehitetty mikrobiuute Reconnecting Nature ™ tukee ja vahvistaa tutkitusti elimistön immuunijärjestelmää sekä edistää ihmisen yhteyttä luontoon. Päivittäinen käyttö antaa monipuolisen luontoaltistuksen.

Humus Extract Suomessa - ensimmäisenä maailmassa - kehitetty mikrobiuute Reconnecting Nature ™ tukee ja vahvistaa tutkitusti elimistön immuunijärjestelmää sekä edistää ihmisen yhteyttä luontoon. Päivittäinen käyttö antaa monipuolisen luontoaltistuksen.
10

Skvalaani - Olive Squalane

Skvalaania on oleellinen osa ihmisen ihon omaa hydrolipidikerrosta. Se on hyvin siedetty ja imeytyy hyvin ohuen tekstuurin ansiosta, ei rasvoita sekä auttaa muiden aineiden imeytymiseen ihoon.

Skvalaani Skvalaania on oleellinen osa ihmisen ihon omaa hydrolipidikerrosta. Sen tuotanto alkaa kuitenkin heiketä 25-ikävuoden jälkeen. Skvalaani, joka syntyy ihmisen omassa ihossa luonnollisesti, vähentää ihon omien lipidien hapettumista. Skvalaania saatiin alunperin hainmaksasta eristämällä, mutta nykyään skvalaania saadaan oliviiöljyn puristuksen ylijäämistä. Se on hyvin siedetty ja imeytyy hyvin ohuen tekstuurin ansiosta, ei rasvoita sekä auttaa muiden aineiden imeytymiseen ihoon. Skvalaani on hajuton ja kirkas öljy.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON

avainlippu
Kauneuspilkku pyöreä

Luonkos Finland Oy Ltd
Niittikuja 1, 21110 Naantali
050 540 5679
info@luonkos.fi
2948085-3

Tilaa Luonkosin Rakkauskirje