Matkakokoiset Luonkos metsäkakut

13,90 14,90 

Poista

Matkakokoiset metsäkakut

Nyt myös metsäkakuista saatavilla käteviä matkakokoja!

Metsäkakut öljypuhdistuskakku Infinity ja vartaloöljykakku Vitality ovat uudenlaisia ihonhoitotuotteita.

Luonkos tuo ensimmäisenä luonnonkosmetiikkayrityksenä maailmassa metsän ihollesi. Helposti, kauniisti ja ekologisesti. Tehden hyvää niin ihmiselle kuin luonnollekin!

Infinity on monipuolinen 4-in-1-tuote, joka puhdistaa ihon, poistaa meikin sekä tasapainottaa ja hoitaa ihoasi. Vitality puolestaan pitää huolta vartalosi ihon pehmeydestä.

Metsäkakkuja säännöllisesti käyttämällä vaalit ikiaikaista luontoyhteyttä, jolloin ekologisesta luksustuotteesta tulee koko kehosi hyväntekijä. Metsäkakkuihin ei ole lisätty tuoksuja, joten kakut sopivat koko perheen käyttöön.

Kakut on tehty käsin, joten niissä saattaa ilmetä erilaisia värisävyjä. Raaka-aineet ovat 100 %:n luonnollisia, mutta öljypuhdistuskakku on tarkoitettu nautittavaksi ihollasi eikä syötäväksi. Säilytäthän kakut kuivassa paikassa alustalla tai rasiassa ja normaalissa huoneenlämmössä (maks. +25℃). Tämä on tärkeää etenkin kesällä, sillä kakut sisältävät öljyä ja sulavat kuumassa.

Käytä vain terveelle iholle. Älä levitä haavoille tai ihottumalle. Pienellä osalla imeväisiä ilmenee väistämättä atopian ja/tai allergisen sairauden oireita ensimmäisen vuoden aikana. Jos tällaisia ​​oireita ilmenee, ota yhteyttä lääkäriisi ja noudata ohjeita.

Matkakoon koko n. 20 g.

Käyttö:

  1. Hiero kakkua kuiviin käsiin
  2. Hiero öljy kuiville kasvoille
  3. Pyyhi öljy lämpimään veteen kastetulla liinalla tai sienellä

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON