Naisten Pankki -special edition: Luonkos Rebirth öljypuhdistuskakku

29,95 

Varastossa

Suomalainen Naisten Pankki kerää varoja kehitysmaiden naisten toimeentulon parantamiseksi kestävän kehityksen periaattein. Työllä tuetaan tyttöjen ja naisten koulutusta, vahvistetaan heidän toimeentulomahdollisuuksiaan ja parannetaan naisten oikeuksia.

Naisten Pankki on suomalainen keksintö, joka sai alkunsa tammikuussa 2007.

Verkoston toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen, ja 13 toimintavuotensa aikana Naisten Pankki on kerännyt yli 18 miljoonaa euroa. Vapaaehtoisia on yli 3000 eri puolella Suomea.

Haluamme tukea Naisten Pankin toimintaa ja naisten ja tyttöjen koulutusta köyhissä maissa. Tiedämme omakohtaisesti mitä on lähteä nollasta yrittäjäksi haasteellisessa elämäntilanteessa. Kun naiset pääsevät taloudellisesti jaloilleen, auttavat he usein ympärillään olevia kukoistamaan. Näin me pyrimme toimimaan ja siksi sanoimme heti KYLLÄ yhteistyölle Naisten Pankin kanssa kun meitä tähän kysyttiin.

Luonkosissa haluamme innostaa arvopohjaisiin valintoihin, jotka aktiivisesti luovat hyvää.

Lahjoitamme jokaisesta myydystä Naisten Pankki special editionista 5€ lyhentämättömänä Naisten Pankin naisten ja tyttöjen koulutusta sekä oikeuksia ja yrittäjyyttä tukevaan toimintaan.

Rebirth – Kaakao – kuiva ja normaali iho

Special edition sisältää tutun Rebirth-öljypuhdistuskakkumme. Rebirth-öljypuhdistuskakku on 4–in–1-tuote joka puhdistaa ihon, poistaa meikin sekä tasapainottaa ja hoitaa ihoasi. Raakakaakao poistaa epäpuhtauksia ja kirkastaa ihoa. Manteliöljy pehmentää sekä hoitaa ihoa tehden siitä kimmoisan. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat meikin sekä lian poistamista iholta. Raakakaakao sisältää piristävästi vaikuttavaa kofeiinia ja teobromiinia, sekä valtavat määrät antioksidantteja. Se kirkastaa ja elvyttää väsynyttä ihoa.
Käyttämällä tuotetta päivittäin ihon kosteustasapaino palautuu ja tasoittuu. Epäpuhtaudet voivat aluksi aktivoitua, mutta ihosi rauhoittuu kun se saavuttaa luonnollisen tasapainonsa. Rebirthin tuoksusta löydät huumavan makeaa täyteläisyyttä sekä vivahteita suklaiseen jälkiruokaan.

Puhdistuskakut poistavat kaikki meikit helposti ja tehokkaasti. Voit käyttää tuotetta koko kasvoalueen puhdistamiseen. Tuote soveltuu myös vedenkestävän silmämeikin poistoon.

Kakku on tehty käsin, joten siinä saattaa ilmetä erilaisia värisävyjä. Raaka-aineet ovat 100% luonnollisia, mutta öljypuhdistuskakku on tarkoitettu nautittavaksi ihollasi eikä syötäväksi. Säilytäthän kakut kuivassa paikassa alustalla tai rasiassa ja normaalissa huoneenlämmössä (maks.+25℃). Tämä on tärkeää etenkin kesällä, sillä kakut sisältävät öljyä ja sulavat kuumassa, joten pidäthän ne poissa auringosta.

Yksi kakku riittää yleensä noin 2-5 kuukaudeksi.

 

AINESOSAT:

Theobroma Cacao (Cacao) Seed Butter **), Cocos Nucifera (Coconut) Oil **), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil **), Theobroma Cacao (Cocoa) Extract **), Styrax Benzoin Resin Extract, Parfum (natural), Citronellol*, Geraniol*, Limonene*.
*Allergeeneja luonnollisissa eteerisissä öljyissä
**Luomulaatuinen

60ml

Miten käytän kakkua?

  1. Hiero kakkua kuiviin käsiin
  2. Hiero öljy kuiville kasvoille
  3. Pyyhi öljy lämpimään veteen kastetulla liinalla tai sienellä

Mitä tuote sisältää?

';
1

Kaakaovoi - Theobroma cacao Seed Butter

Kaakaovoi on luonnon oma superkosteuttaja, jota on jo vuosisatoja käytetty ihon hoidossa.

Kaakaovoi on luonnon oma superkosteuttaja, jota on jo vuosisatojen ajan käytetty ihon hoidossa. Kiinteä, kellertävä kaakaopuun pavuista uutettu voi sisältää ihoa hoitavia antioksidantteja, rasvahappoja, mineraaleja ja vitamiineja, kuten E-vitamiinia. Sillä on ihoa pehmentävä, ravitseva ja tasapainottava vaikutus. Kaiken lisäksi kaakaovoi tuo tuotteeseen ihanan, suklaisen tuoksun!
2

Kookosöljy - Cocos nucifera (Coconut) Oil

Kookospähkinän malto-osasta kylmäpuristettu öljy tuo tehokkuutta ihon puhdistukseen.

Kookospähkinän malto-osasta kylmäpuristettu öljy tuo tehokkuutta ihon puhdistukseen. Alle 25 asteessa kookosöljy on lähes kiinteää, vaaleaa massaa, mutta muuttuu kirkkaaksi ja juoksevaksi 25-27 asteen lämmössä. Kookosöljyä on käytetty vuosi satoja kauneuden hoidossa Etelä-Aasiassa, mistä se onkin tullut tänne pohjolaan. Kookosöljy on luonnon oma tehotuote, joka sisältää lukuisia iholle hyödyllisiä rasvahappoja. Se ei yksinään ole kuitenkaan ravitsevin öljy ihon hoitoon, mutta osana hoitotuotteita toimii loistavasti.
3

Parfum (salainen aito eteerinen öljy)

Frangipanin eksoottisella tuoksulla on aromaterapiassa tasapainottava, inspiroiva, aistikas ja tunnelmaa kohottava vaikutus. Se ratkoo mielen estotiloja ja saa kantajansa tuntemaan itsensä naiselliseksi.

Tämä oleanterikasvien heimoon kuuluva pieni puu on alkujaan lähtöisin Keski-Amerikasta sekä Karibian alueelta. Nykyään tätä kasvia tavataan koko trooppisella alueella. Tämä puu kasvaa vain noin 3 metrin korkuiseksi. Kasvin eksoottisella tuoksulla on aromaterapiassa tasapainottava, inspiroiva, aistikas ja tunnelmaa kohottava vaikutus. Se ratkoo mielen estotiloja ja saa kantajansa tuntemaan itsensä naiselliseksi.
4

Bentsoe pihkauute - Styrax Benzoin Resin Extract

Bentsoehartsi on kellertävää, vaniljantuoksuista öljyä, jota saadaan storaksikasveihin kuuluvasta puusta.

Bentsoehartsi on kellertävää, vaniljantuoksuista öljyä, jota saadaan storaksikasveihin kuuluvasta puusta. Nämä ikivihreät puut kasvavat Indonesiassa. Öljy hoitaa ja tasapainottaa ihon toimintaa, ja sillä on muun muassa antiseptisiä ja pigmenttihäiriöitä tasoittavia ominaisuuksia. Öljy suojaa ihoa ja auttaa tekemään siitä pehmeämmän ja kimmoisamman. Jos kärsit erittäin kuivasta ihosta, bentsoeöljy pelastaa. Tämä luonnon ihmeaine auttaa myös ärtyneeseen ihoon ja edistää verenkiertoa. Bentsoe toimii myös aromaterapeuttisesti: vaikutus on harmonisoiva, rentouttava ja mielialaa nostattava.
5

Manteliöljy - Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil

Hennon keltainen, läpinäkyvä ja täyteläinen mantelipuun siemenistä kylmäpuristettu öljy sisältää muun muassa A-, B1-, B2-, B6- ja E-vitamiineja.

Mantelipuun hedelmä on luumarja, jonka sisällä on tämä siemen. Mantelipuu viihtyy parhaiten välimerellisessä maastossa. Hennon keltainen, läpinäkyvä ja täyteläinen mantelipuun siemenistä kylmäpuristettu öljy sisältää muun muassa A-, B1-, B2-, B6- ja E-vitamiineja. Se sisältää myös paljon hyviä rasvahappoja ja rauhoittaa sekä ravitsee ihoa. Kylmäpuristettuna manteliöljy säilyttää alkuperäiset, luonnolliset ominaisuutensa. Manteliöljy on erityisesti kuivan ja herkän ihon ystävä. Manteliöljy onkin hyvin monikäyttöinen raaka-aine, ja sopii myös niin hierontaöljyksi kuin vaikka ruoanvalmistukseenkin.
6

Raakakaakao - Theobroma Cacao (Cocoa) Extract

Raakakaakao on kylmäprosessoimalla valmistettua kaakaojauhetta.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON