Radiant - Öljypuhdistuskakku

Radiant – Tyrni – kaikki ihotyypit (ei lisättyjä tuoksuja)

Kaikille ihotyypeille suunniteltu Radiant puhdistaa sekä hoitaa ihoa. Kermainen koostumus poistaa meikit lempeän tehokkaasti. Tyrni sisältää mm. B-, E-, ja C-vitamiineja jotka vahvistavat ihoa ja nopeuttavat sen elpymistä. Sheavoi hoitaa ja pehmentää ihoa tehden siitä joustavan jolloin se on vahvempi ulkoisia rasituksia vastaan. Aprikoosinkiviöljy on ihoa ravitseva ja hoitava öljy. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat meikin sekä lian poistamista iholtasi. Käyttämällä tuotetta päivittäin ihon kosteustasapaino tasapainottuu. Radiant kakussa ei ole lisättyjä tuoksuja, mutta sen raaka-aineet tuoksuvat tuotteessa miedosti. Sopii hajusteyliherkille, koska ei sisällä allergeeneja. Epäpuhtaudet voivat aluksi aktivoitua, mutta ihosi rauhoittuu kun se saavuttaa luonnollisen tasapainonsa.

Puhdistuskakut poistavat kaikki meikit helposti ja tehokkaasti. Voit käyttää tuotetta koko kasvojen puhdistamiseen. Tuote soveltuu myös vedenkestävän silmämeikin poistoon.

Kakku on tehty käsin joten siinä saattaa ilmetä erilaisia värisävyjä. Raaka-aineet ovat 100% luonnollisia, mutta öljypuhdistuskakku on tarkoitettu nautittavaksi ihollasi eikä syötäväksi. Säilytäthän kakut kuivassa alustalla tai rasiassa ja huoneenlämmössä (maks.+30 C).

Yksi kakku riittää yleensä noin 3-6 kuukautta.

INGREDIENTS:

Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter *), Cocos Nucifera (Coconut) Oil *), Butyrospermum Parkii (Shea Butter) *), 
Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil *), Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil

*) Organic ingredients

29,95 

Miten käytän kakkua?

  1. Hiero kakkua kuiviin käsiin
  2. Hiero öljy kuiville kasvoille
  3. Pyyhi öljy lämpimään veteen kastetulla liinalla tai sienellä

Mitä tuote sisältää?

';
1

Kaakaovoi - Theobroma cacao Seed Butter

Kaakaovoi on luonnon oma superkosteuttaja, jota on jo vuosisatoja käytetty ihon hoidossa.

Kaakaovoi on luonnon oma superkosteuttaja, jota on jo vuosisatoja käytetty ihon hoidossa. Kiinteä, kellertävä kaakaopuun pavuista uutettu voi sisältää ihoa hoitavia antioksidantteja, rasvahappoja, mineraaleja ja vitamiineja, kuten E-vitamiinia Sillä on ihoa pehmentävä, ravitseva ja tasapainottava vaikutus. Kaiken lisäksi kaakaovoi tuo tuotteeseen ihanan, suklaisen tuoksun!
2

Kookosöljy - Cocos nucifera (Coconut) Oil

Kookospähkinän malto-osasta kylmäpuristettu öljy tuo tehokkuutta ihon puhdistukseen.

Kookospähkinän malto-osasta kylmäpuristettu öljy tuo tehokkuutta ihon puhdistukseen. Alle 25 asteessa kookosöljy on lähes kiinteää, vaaleaa massaa, mutta muuttuu kirkkaaksi ja juoksevaksi 25-27 asteen lämmössä. Kookosöljyä on käytetty vuosi satoja kauneuden hoidossa Etelä-Aasiassa, mistä se onkin tullut tänne pohjolaan. Kookosöljy on luonnon oma tehotuote, joka sisältää lukuisia iholle hyödyllisiä rasvahappoja. Se ei yksinään ole kuitenkaan ravitsevin öljy ihon hoitoon, mutta osana hoitotuotteita toimii loistavasti.
3

Aprikoosinkiviöljy - Prunus armeniaca (Apricot) Kernel Oil

Aprikoosinkiviöljy on vaaleaa, aprikoosin kivestä kylmäpuristettua öljyä, joka imeytyy ihoon hyvin.

Aprikoosinkiviöljy on vaaleaa, aprikoosin kivestä kylmäpuristettua öljyä, joka imeytyy ihoon hyvin. Kevyt aprikoosinkiviöljy on kerrassaan mainio ihon suojaaja, sillä se on pehmentävä että ravitseva. Öljy rauhoittaa ärtynyttä, kutisevaa ja kuivaa ihoa sekä tasoittaa ihon väriä ja ikääntymisen merkkejä. 100% kylmäpuristettu aprikoosinkiviöljy on pullollaan hyviä rasvahappoja ja muun muassa A-, C- ja E-vitamiineja. Lempeä aprikoosinkiviöljy hellii kaikkia ihotyyppejä.
4

Sheavoi - Butyrospermum parkii (Shea Butter)

Sheavoita, toisinaan myös karitevoiksi kutsuttua voipuun pähkinöistä saatua kermaista voita.

Sheavoita, toisinaan myös karitevoiksi kutsuttua voipuun pähkinöistä saatua kermaista voita. Ravitseva, suojaava, vahvistava ja ihoa pehmentävä sheavoi on koostumukseltaan ainutlaatuinen. Sheavoi sisältää paljon tyydyttämättömiä rasvahappoja sekä A, E- ja F-vitamiineja. Tehokkaasti ravitseva sheavoi on ihanteellinen tuote erityisesti kuivalle ja ärtyneelle iholle, sillä se tukee ihon solujen uusiutumista, lisää kimmoisuutta ja nopeuttaa ihon uusiutumista. Sheavoita on käytetty afrikkalaisnaisten keskuudessa jo satoja vuosia. Sen sanotaankin olevan afrikkalaisnaisten kauneuden salaisuus.
5

Tyrniöljy - Hippophae rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil

Tyrni on arvostettu raaka-aine, eikä ihme: ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa solujen uudistaminen, vahvistaminen ja ikääntymisen merkkien häivyttäminen.

Tyrni on arvostettu raaka-aine, eikä ihme: ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa solujen uudistaminen, vahvistaminen ja ikääntymisen merkkien häivyttäminen. Tyrniöljyssä on runsaasti ihon hyvinvointia ylläpitäviä aineita, kuten välttämättömiä rasvahappoja, karoteenia, E-vitamiinia ja phytosteroleja. Tyrniöljy on tunnettu tehokkaana rosacean (ruusufinnin) hoidossa. Muun muassa tulehduksia helpottava tyrni tekee hyvää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, ja tämän supermarjan terveysvaikutuksia onkin tutkittu runsaasti niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Jo antiikin Kreikassa tyrnin lehtiä ja oksia käytettiin hevosten lääkintään. Tyrnin latinalainen nimi tulee juurikin tästä; hippos tarkoittaa latinaksi hevosta ja phae kiiltävää.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON