Harmony - saippua

Harmony – Soul Cleansing Soap

Pehmeästi vaahtoava ja hellävaraisesti pesevä saippua koko vartalolle. Saippua sopii erityisen hyvin myös sheivaukseen. Saippuan vaahto on silkkisen pehmeää ja terä liukuu iholla vaivattomasti, ärsyttämättä ihoa. Mielialaa kohottavat ja rentouttavat eteeriset öljyt luovat harmoniaa päivääsi.

Käyttöohje: Käytä runsaan veden kanssa, vaahdota, nauti tuoksusta ja huuhtele hyvin.
Säilytys: Anna saippuan kuivua käyttökertojen välissä ja säilytä ilmavalla saippua-alustalla.

 

INGREDIENTS:

Sodium Apricot Kernelate**, Aqua, Sodium Cocoa Butterate**, Sodium Cocoate**, Sodium Ricinoleate**, Glyserin, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Oil, Cananga Odorata (Ylang ylang) Flower Oil, Boswellia Carteri (Frankincense) Oil, Styrax Benzoin Resin Extract, Linalool*, Geraniol*, Limonene*, Benzyl benzoate*

*Allergens in natural essential oils
**Organic ingredients

100g

15,95 

Varastossa

Mitä tuote sisältää?

';
1

Kaakaovoi - Theobroma cacao Seed Butter

Kaakaovoi on luonnon oma superkosteuttaja, jota on jo vuosisatoja käytetty ihon hoidossa.

Kaakaovoi on luonnon oma superkosteuttaja, jota on jo vuosisatojen ajan käytetty ihon hoidossa. Kiinteä, kellertävä kaakaopuun pavuista uutettu voi sisältää ihoa hoitavia antioksidantteja, rasvahappoja, mineraaleja ja vitamiineja, kuten E-vitamiinia. Sillä on ihoa pehmentävä, ravitseva ja tasapainottava vaikutus. Kaiken lisäksi kaakaovoi tuo tuotteeseen ihanan, suklaisen tuoksun!
2

Kookosöljy - Cocos nucifera (Coconut) Oil

Kookospähkinän malto-osasta kylmäpuristettu öljy tuo tehokkuutta ihon puhdistukseen.

Kookospähkinän malto-osasta kylmäpuristettu öljy tuo tehokkuutta ihon puhdistukseen. Alle 25 asteessa kookosöljy on lähes kiinteää, vaaleaa massaa, mutta muuttuu kirkkaaksi ja juoksevaksi 25-27 asteen lämmössä. Kookosöljyä on käytetty vuosi satoja kauneuden hoidossa Etelä-Aasiassa, mistä se onkin tullut tänne pohjolaan. Kookosöljy on luonnon oma tehotuote, joka sisältää lukuisia iholle hyödyllisiä rasvahappoja. Se ei yksinään ole kuitenkaan ravitsevin öljy ihon hoitoon, mutta osana hoitotuotteita toimii loistavasti.
3

Aprikoosinkiviöljy - Prunus armeniaca (Apricot) Kernel Oil

Aprikoosinkiviöljy on vaaleaa, aprikoosin kivestä kylmäpuristettua öljyä, joka imeytyy ihoon hyvin.

Aprikoosinkiviöljy on vaaleaa, aprikoosin kivestä kylmäpuristettua öljyä, joka imeytyy ihoon hyvin. Kevyt aprikoosinkiviöljy on kerrassaan mainio ihon suojaaja, sillä se on pehmentävä että ravitseva. Öljy rauhoittaa ärtynyttä, kutisevaa ja kuivaa ihoa sekä tasoittaa ihon väriä ja ikääntymisen merkkejä. 100% kylmäpuristettu aprikoosinkiviöljy on pullollaan hyviä rasvahappoja ja muun muassa A-, C- ja E-vitamiineja. Lempeä aprikoosinkiviöljy hellii kaikkia ihotyyppejä.
4

Ylang Ylang eteerinen öljy - Cananga Odorata (Ylang ylang) Flower Oil

Ylang ylangin mielialaa kohottava ja tunteita nostattava tuoksu on parfyymien valmistajien keskuudessa erittäin arvostettu tuoksu ainesosa.

Ylang-Ylang tarkoittaa cananga-puun keltaisia kukkia. Puu on peräisin Indonesian ja Filippiinien sademetsistä. Cananga-puu kasvaa nopeasti trooppisissa oloissa ja voi pidentyä vuodessa jopa useita metrejä. Eteerinen ylang ylang -öljy höyrytislataan tuoreeltaan poimituista kukista. Ylang ylang eli tuoksuilangia on huumaavan eksoottinen tuoksu, joka yhdistetään rakkauteen ja naisellisuuteen. Eteerisessä ylang ylang -öljyssä on makean viettelevä, kukkean balsaminen tuoksu. Ylang ylang vapauttaa, rentouttaa ja rauhoittaa stressin aiheuttamia oireita. Sen sanotaan myös parantavan unen laatua. Ylang ylangin mielialaa kohottava ja tunteita nostattava tuoksu on parfyymien valmistajien keskuudessa erittäin arvostettu tuoksu ainesosa.
5

Parfum (salainen aito eteerinen öljy)

Frangipanin eksoottisella tuoksulla on aromaterapiassa tasapainottava, inspiroiva, aistikas ja tunnelmaa kohottava vaikutus. Se ratkoo mielen estotiloja ja saa kantajansa tuntemaan itsensä naiselliseksi.

Tämä oleanterikasvien heimoon kuuluva pieni puu on alkujaan lähtöisin Keski-Amerikasta sekä Karibian alueelta. Nykyään tätä kasvia tavataan koko trooppisella alueella. Tämä puu kasvaa vain noin 3 metrin korkuiseksi. Kasvin eksoottisella tuoksulla on aromaterapiassa tasapainottava, inspiroiva, aistikas ja tunnelmaa kohottava vaikutus. Se ratkoo mielen estotiloja ja saa kantajansa tuntemaan itsensä naiselliseksi.
6

Bentsoe pihkauute - Styrax Benzoin Resin Extract

Bentsoehartsi on kellertävää, vaniljantuoksuista öljyä, jota saadaan storaksikasveihin kuuluvasta puusta.

Bentsoehartsi on kellertävää, vaniljantuoksuista öljyä, jota saadaan storaksikasveihin kuuluvasta puusta. Nämä ikivihreät puut kasvavat Indonesiassa. Öljy hoitaa ja tasapainottaa ihon toimintaa, ja sillä on muun muassa antiseptisiä ja pigmenttihäiriöitä tasoittavia ominaisuuksia. Öljy suojaa ihoa ja auttaa tekemään siitä pehmeämmän ja kimmoisamman. Jos kärsit erittäin kuivasta ihosta, bentsoeöljy pelastaa. Tämä luonnon ihmeaine auttaa myös ärtyneeseen ihoon ja edistää verenkiertoa. Bentsoe toimii myös aromaterapeuttisesti: vaikutus on harmonisoiva, rentouttava ja mielialaa nostattava.
7

Glyseriini - Glyserin

Glyseriini on ihoystävällinen ja kosteuttava ainesosa saippuassa.

Glyseriini on ihoystävällinen ja kosteuttava ainesosa saippuassa. Se kosteuttaa ihoa sitomalla itseensä vettä. Glyseriiniä ei lisätä saippuaan vaan se muodostuu saippuan valmistusmenetelmän sivutuotteena.
8

Laventeli eteerinen öljy - Lavandula Angustifolia (Lavendel) Flower Oil

Laventeli on hoitava sekä hellävarinen yrtti ja siksi sopiikin kaikille ihotyypeille loistavasti.

Laventelit kuuluvat huulikukkaiskasvien heimon sukuun. Violetin kukinnon omaavaa kaunista yrttiä tavataan villinä Etelä-Euroopassa, Välimeren rannoilta aina Lounais-Aasiaan saakka. Se on voimakastuoksuinen yrtti, jota on käytetty paljon etenkin hajusteena. Roomalaiset lisäsivät laventelia kylpyveteensä tuoksuksi. Laventeli on hoitava sekä hellävarinen yrtti ja siksi sopiikin kaikille ihotyypeille loistavasti. Se edistää verenkiertoa, tasapainottaa mielen koukeroita ja auttaa nukahtamaan. Se on myös antiseptinen, tasapainottava, puhdistava eteerinen öljy mikä sopii moneen tarpeeseen.
9

Frankinsensi Eteerinen Öljy - Boswellia Carterii (Frankincense)

Tämä mieltä rauhoittava ja keskittymiskykyä parantava tuoksuöljy tislataan Virak-puulajin pihkasta. Frankinsensin eteerinen öljy auttaa ihoa uudistumaan eli on omiaan arpien ja kuivan ihon hoidossa.

Tämä mieltä rauhoittava ja keskittymiskykyä parantava tuoksuöljy tislataan Virak-puulajin pihkasta. Se liitetään usein uskonnollisiin seremonioihin eikä ihme, sillä sitä on käytetty vuosi tuhansia katollisen kirkon uskonnollisissa seremonioissa ja suitsukkeissa. Frankinsensin nimi tuleekin sanoista frank=aito, incense=suitsuke. Uskotaan myös, että Frankinsensi-suitsukkeet olivat yksi kolmesta lahjasta joita itämään tietäjät toivat Jeesus lapselle. Muinaiset egyptiläiset käyttivät sitä myös hajusteissa sekä kasvonaamioissa eli tällä eteerisellä öljyllä on pitkä historia. Frankinsensin eteerinen öljy auttaa ihoa uudistumaan eli on omiaan arpien ja ikääntyvän ihon hoidossa. Sillä on myös ihoa kirkastavia ja ihon väriä parantavia ominaisuuksia.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON

Luonkos – Handmade with Love

Luonkos Finland Oy Ltd
Niittikuja 1, 21110 Naantali
050 540 5679
info@luonkos.fi
2948085-3

Tilaa Luonkosin Rakkauskirje