Valkosuklaabalsami

Hoitava balsami huulille, rohtumiin, pienille naarmuille ja kuiville kynsinauhoille. Tämä vedetön balsami soveltuu lähes kaikkeen. Mustanmehiläisen vaha suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta. Aurinkonkukkaöljy ja manteliöljy hoitavat ihoa. Benzoe pihkauutos taas nopeuttaa pienten haavojen ja kuivien huulten paranemista. Miedon suklainen ja makea tuoksu.

Inci: Cera alba, Theobroma cacao, Prunus dulcis, Healianthus annuus seed oil, Styrax benzoin

8,95 

Mitä tuote sisältää?

';
1

Kaakaovoi - Theobroma cacao Seed Butter

Kaakaovoi on luonnon oma superkosteuttaja, jota on jo vuosisatoja käytetty ihon hoidossa.

Kaakaovoi on luonnon oma superkosteuttaja, jota on jo vuosisatoja käytetty ihon hoidossa. Kiinteä, kellertävä kaakaopuun pavuista uutettu voi sisältää ihoa hoitavia antioksidantteja, rasvahappoja, mineraaleja ja vitamiineja, kuten E-vitamiinia Sillä on ihoa pehmentävä, ravitseva ja tasapainottava vaikutus. Kaiken lisäksi kaakaovoi tuo tuotteeseen ihanan, suklaisen tuoksun!
2

Bentsoe pihkauute - Styrax Benzoin Resin Extract

Bentsoehartsi on kellertävää, vaniljantuoksuista öljyä, jota saadaan storaksikasveihin kuuluvasta puusta.

Bentsoehartsi on kellertävää, vaniljantuoksuista öljyä, jota saadaan storaksikasveihin kuuluvasta puusta. Nämä ikivihreät puut kasvavat Indonesiassa. Öljy hoitaa ja tasapainottaa ihon toimintaa, ja sillä on muun muassa antiseptisiä ja pigmenttihäiriöitä tasoittavia ominaisuuksia. Öljy suojaa ihoa ja auttaa tekemään siitä pehmeämmän ja kimmoisamman. Jos kärsit erittäin kuivasta ihosta, bentsoeöljy pelastaa. Tämä luonnon ihmeaine auttaa myös ärtyneeseen ihoon ja edistää verenkiertoa. Bentsoe toimii myös aromaterapeuttisesti: vaikutus on harmonisoiva, rentouttava ja mielialaa nostattava.
3

Mustan mehiläisen vaha - Cera alba (Beeswax)

Mehiläisvaha tuo tuotteeseen kovuutta ja hoitavuutta. Mehiläisvaha tekee iholle suojaavan kalvon, mikä auttaa suojelemaan ihoa ulkoisilta rasituksilta.

Mehiläisvaha tuo tuotteeseen kovuutta ja hoitavuutta. Mehiläisvaha tekee iholle suojaavan kalvon, mikä auttaa suojelemaan ihoa ulkoisilta rasituksilta. Tumma mehiläinen on alkuperäisrotu, joka oli vaarassa kuolla sukupuuttoon koko maailmassa. 1980-luvulla alettiin kuitenkin suojella tätä melkein sukupuuttoon kuollutta mehiläisrotua. Suomessa perustettiin vuoden 2017 alussa Suomen Tumman Mehiläisen Hoitajat ry. Yhdistyksen myötä tumman mehiläisen suojelutyö sai paremmat edellytykset ja me haluamme edesauttaa tätä suojelutyötä käyttämällä tätä pohjoistamaista tumman mehiläisen vahaa tuotteissa.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON