CELEBRATE - VARTALOKAKKU

Let´s celebrate!

Celebrate-vartalokakun kaunis kimalle antaa kevyen kultaisen sävyn iholle. Kaunis kimalle korostaa päivettynyttä ihoa, mutta sopii erinoimaisesti myös vaalealle iholle.  Ihovaurioita erityisesti korjaavan tyrniöljyn sisältämä A-vitamiina uudistaa ihoasi ja auttaa sitä toipumaan ulkoisista rasituksista. Aidot eteeriset öljyt luova herkullisen ja mystisen tuoksumaailman. Piparmintun eteerinen öljy sekä aloevera rauhoittavat ja viilentävät ihoasi esimerkiksi auringonoton jälkeen. Celebrate- vartalokakku on koostumukseltaa ohuempaa, kuin muut vartalokakkumme ja soveltuukin loistavasti piristämään päivääsi tai tuomaan säihkettä iltaasi!

Käytä tuotetta erityisesti säärille, decolteelle ja käsivarsille tuomaan kimalletta sekä korostamaan rusketusta – voit myös sipaista kakusta kimalletta korostamaan poskipäitäsi!

Käyttöohje: Lämmitä kimallekakkua käsien välissä niin että se sulaa hieman. Levitä kakusta irronnut öljy pyörivin liikkein iholle. Parhaan tuloksen saat, kun käytät kakkua heti suihkun jälkeen pyyhekuivalle iholle – tällöin iho sitoo maksimimäärän kosteutta. Anna öljyn imeytyä hetken, ennen kuin pukeudut tai menet vuoteeseen. Kakku on riittoisa, eli vain pieni määrä riittää.

Huomio säilytyksestä! Muistathan, että kakku sisältää öljyä ja sulaa kuumassa. Säilytä kakku alle +25 asteessa ja pidä se poissa auringosta.

Vinkki! Säännöllinen kuorinta auttaa ihosoluja uusiutumaan. Lopputuloksena iho on tasainen ja hehku näkyy parhaalla mahdollisella tavalla.

Valitsimme käyttää Celebrate- kimallekakussamme synteettistä micaa koska luonnon mican louhinnassa on valtava määrä eettisiä epäkohtia. Koska emme voi varmistaa että mica on eettisesti louhittua, niin valitsimme muovittoman ja ei-nanopartikkeleita sisältävää micaa Celebrateen. Olemme ehdottomia muovin ja micromuovin suhteen ja sellaisia emme ikinä valitsisi. Lue lisää aiheesta täältä:
https://www.maailmankuvalehti.fi/2019/2/lyhyet/kosmetiikkatuotteiden-kaunis-kimalle-voi-olla-peraisin-laittomilta-kaivoksilta
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/01/29/orjuus-nyt-lapset-kauppatavarana-koyhyys-koulutuksen-puute-ja-korruptio-pitavat

Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter**, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Hydrogenated Simmondsia Chinensis Seed oil (Jojoba wax), Hordeum Vulgare (Barley) Starch, Styrax Benzoin Resin Extract, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil**, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract**, Boswellia Serrata (Frankincense) Gum Oil, Mentha x Piperita (Peppermint) Oil, Litsea Cubeba (Lychee) Fruit Oil, Mica CI 77019, CI 77891, CI 77491, CI 77861, Linalool*, Geraniol*, Limonene*, Benzyl benzoate*, Citral*

*Allergens from natural essential oils
**Organic ingredients

60ml

27,95 

Miten käytän vartalokakkua?

  1. Hiero kakkua kuiviin käsiin
  2. Levitä öljyä pieni määrä pyyhekuivalle iholle
  3. Anna imeytyä hetki ennen pukeutumista

Mitä tuote sisältää?

';
1

Kaakaovoi - Theobroma cacao Seed Butter

Kaakaovoi on luonnon oma superkosteuttaja, jota on jo vuosisatoja käytetty ihon hoidossa.

Kaakaovoi on luonnon oma superkosteuttaja, jota on jo vuosisatojen ajan käytetty ihon hoidossa. Kiinteä, kellertävä kaakaopuun pavuista uutettu voi sisältää ihoa hoitavia antioksidantteja, rasvahappoja, mineraaleja ja vitamiineja, kuten E-vitamiinia. Sillä on ihoa pehmentävä, ravitseva ja tasapainottava vaikutus. Kaiken lisäksi kaakaovoi tuo tuotteeseen ihanan, suklaisen tuoksun!
2

Tyrniöljy - Hippophae rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil

Tyrni on arvostettu raaka-aine, eikä ihme: ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa solujen uudistaminen, vahvistaminen ja ikääntymisen merkkien häivyttäminen.

Tyrni on arvostettu raaka-aine, eikä ihme: ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa solujen uudistaminen, vahvistaminen ja ikääntymisen merkkien häivyttäminen. Tyrniöljyssä on runsaasti ihon hyvinvointia ylläpitäviä aineita, kuten välttämättömiä rasvahappoja, karoteenia, E-vitamiinia ja phytosteroleja. E-vitamiinin antioksidantit neutraloivat happiradikaaleja ja suojaavat ihoa tehokkaasti vanhenemiselta. E-vitamiini auttaa myös vaalentamaan pigmenttiläiskiä ja tummuneita arpia sekä estää niiden muodostumista. Tyrniöljy on tunnettu tehokkaana rosacean (ruusufinnin) hoidossa. Muun muassa tulehduksia helpottava tyrni tekee hyvää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, ja tämän supermarjan terveysvaikutuksia onkin tutkittu runsaasti niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Jo antiikin Kreikassa tyrnin lehtiä ja oksia käytettiin hevosten lääkintään. Tyrnin latinalainen nimi tulee juurikin tästä; hippos tarkoittaa latinaksi hevosta ja phae kiiltävää.
3

Jojobavaha - Hydrogenated Simmondsia Chinensis Seed oil (Jojoba wax)

Jojobavaha on vegaaninen vaihtoehto mehiläisvahalle. Se suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta ja auttaa sitomaan kosteutta ihoon

Jojobavahalastut ovat valkoisia, lähes tuoksuttomia, irtonaisia, kovia vahalastuja. Ne valmistetaan puhtaasta jojobaöljystä vedyttämällä. Jojobavaha on vegaaninen vaihtoehto mehiläisvahalle. Se suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta ja auttaa sitomaan kosteutta ihoon. Sen sulamispiste on 68-72°C. Käyttämämme jojobavaha on luonnollisesti tuotettu kestävällä tavalla ja on Ecocert ja COSMO-sertifioitu.
4

Ohratärkkelys - Hordeum vulgare (Barley) Starch

Kotimainen ohratärkkelys tuo tuotteeseen ihanan kermaisen levittyvyyden ja jättää ihon samettisen pehmeäksi.

Kotimainen ohratärkkelys auttaa tuotetta levittymään tasaisesti iholle ja jättää ihon samettisen pehmeäksi. Takaa mattaisen lopputuloksen iholle!
5

Viinirypäleen siemenöljy - Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil

Viinirypäleensiemenöljy sisältää flavonoideja, E- ja C-vitamiinia ja beetakaroteenia. Se on loistava öljy, joka pehmentää ja hoitaa ihoa, jättämättä sitä rasvaiseksi

Viinirypäleensiemenistä puristettu öljy on lähes tuoksutonta ja väritöntä. Se imeytyy ihoon erittäin nopeasti. Ohuen koostumuksensa ansioista soveltuu myös rasvoittuvalle ja sekaiholle loistavasti. Viinirypäleensiemenöljy sisältää flavonoideja, E- ja C-vitamiinia ja beetakaroteenia. Se on loistava öljy, joka pehmentää ja hoitaa ihoa, jättämättä sitä rasvaiseksi. Se on yksi suosituimmista aromaterapian pohjaöljyistä.
6

Litsi eteerinen öljy - Litsea Cubeba (Litsea) Fruit Oil

May Chang eli Litsea Cubeba -öljyn raikas sitruksinen tuoksu kohottaa mielialaa, rauhoittaa, auttaa rentoutumaan ja keskittymään.

Litsi eli kiinanluumu on noin 15–20-metriseksi kasvava ikivihreä pensasmainen puu. Kasvi on alun perin kotoisin Etelä-Kiinasta, jossa sitä on viljelty yli 2000 vuoden ajan. Nykyään litsiä kasvatetaan myös USA:ssa, Thaimaassa, Madagaskarilla ja Israelissa. Litsiä on pidetty romantiikan ja perhesovun symbolina. May Chang eli Litsea Cubeba -öljyn raikas sitruksinen tuoksu kohottaa mielialaa, rauhoittaa, auttaa rentoutumaan ja keskittymään. Tuoksu on sitruunaruohon kaltainen, mutta pehmeämpi ja makeampi. Litsiä käytetään laajalti myös meditaatiossa ja aromaterapiassa.
7

Mica mineraalipigmentti

Värikkäät Mica-värit hehkuvat värispektrin kaikissa mahdollisissa väreissä.

Värikkäät Mica-värit hehkuvat värispektrin kaikissa mahdollisissa väreissä. Ne ovat luonnollisia jauhemuotoisia värejä, jotka syntyvät, kun muskoviittikiillehiutaleita, mica -hiutaleita, päällystetään korkeassa lämpötilassa rautaoksidilla, ultramariinilla tai väriaineilla. Valitsimme käyttää synteettistä micaa, koska luonnon mican louhinnassa on valtava määrä eettisiä epäkohtia. Koska emme voi varmistaa, että mica on eettisesti louhittua, niin valitsimme muovittoman ja ei-nanopartikkeleita sisältävää micaa. Olemme ehdottomia muovin ja micromuovin suhteen ja sellaisia emme ikinä valitsisi tuotteisiimme.
8

Bentsoe pihkauute - Styrax Benzoin Resin Extract

Bentsoehartsi on kellertävää, vaniljantuoksuista öljyä, jota saadaan storaksikasveihin kuuluvasta puusta.

Bentsoehartsi on kellertävää, vaniljantuoksuista öljyä, jota saadaan storaksikasveihin kuuluvasta puusta. Nämä ikivihreät puut kasvavat Indonesiassa. Öljy hoitaa ja tasapainottaa ihon toimintaa, ja sillä on muun muassa antiseptisiä ja pigmenttihäiriöitä tasoittavia ominaisuuksia. Öljy suojaa ihoa ja auttaa tekemään siitä pehmeämmän ja kimmoisamman. Jos kärsit erittäin kuivasta ihosta, bentsoeöljy pelastaa. Tämä luonnon ihmeaine auttaa myös ärtyneeseen ihoon ja edistää verenkiertoa. Bentsoe toimii myös aromaterapeuttisesti: vaikutus on harmonisoiva, rentouttava ja mielialaa nostattava.
9

Frankinsensi Eteerinen Öljy - Boswellia Carterii (Frankincense)

Tämä mieltä rauhoittava ja keskittymiskykyä parantava tuoksuöljy tislataan Virak-puulajin pihkasta. Frankinsensin eteerinen öljy auttaa ihoa uudistumaan eli on omiaan arpien ja kuivan ihon hoidossa.

Tämä mieltä rauhoittava ja keskittymiskykyä parantava tuoksuöljy tislataan Virak-puulajin pihkasta. Se liitetään usein uskonnollisiin seremonioihin eikä ihme, sillä sitä on käytetty vuosi tuhansia katollisen kirkon uskonnollisissa seremonioissa ja suitsukkeissa. Frankinsensin nimi tuleekin sanoista frank=aito, incense=suitsuke. Uskotaan myös, että Frankinsensi-suitsukkeet olivat yksi kolmesta lahjasta joita itämään tietäjät toivat Jeesus lapselle. Muinaiset egyptiläiset käyttivät sitä myös hajusteissa sekä kasvonaamioissa eli tällä eteerisellä öljyllä on pitkä historia. Frankinsensin eteerinen öljy auttaa ihoa uudistumaan eli on omiaan arpien ja ikääntyvän ihon hoidossa. Sillä on myös ihoa kirkastavia ja ihon väriä parantavia ominaisuuksia.
10

Aloe Vera - Aloe Barbadensis Leaf Extract

Aloevera on mehikasvi, jolla on paksut mehevät lehdet, joista kasvi onkin helppo tunnistaa. Lehtien sisus on geelimäistä ja sitä voidaan käyttää ulkoisesti ja sisäisesti moniin eri vaivoihin. Lääkeaaloe, jota on kutsutaan usein myös mm. ihmekasviksi, palovammakasviksi ja ensiapukasviksi.

Aloevera on mehikasvi, jolla on paksut mehevät lehdet, joista kasvi onkin helppo tunnistaa. Lehtien sisus on geelimäistä ja sitä voidaan käyttää ulkoisesti ja sisäisesti moniin eri vaivoihin. Aloeta viljellään Karibialla, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa ja Afrikassa ja Aasiassa sekä joillakin Tyynenmeren saarilla. Lääkeaaloe, jota on kutsutaan usein myös mm. ihmekasviksi, palovammakasviksi ja ensiapukasviksi. Aloe on ollut ihmisten käytössä noin 4 000 vuotta. Etelä-Amerikassa aaloesta käytettiin nimeä taivaallinen lääkäri. Japaninkielinen nimi isha-irasu tarkoittaa "lääkäriä ei tarvita". Egyptissä kuningattaret Nefertiti ja Kleopatra puolestaan arvostivat aloen kosmeettisia ominaisuuksia kauneudenhoidossaan. Aloe vera sisältää mm. vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, entsyymejä, mono- ja polysakkaridejä ja steroleja. Kasvi sisältää monenlaisia yhdisteitä, joten sillä on myös kyky stimuloida solujen uusiutumista ja nopeuttaa haavojen paranemista.
11

Piparminttu eteerinen öljy - Mentha x Piperita (Peppermint) Oil

Piparminttu on vihermintun ja vesimintun risteytys, raikas ja viilentävä yrtti. Se vilkastuttaa verenkiertoa saaden iholle viilentävän tunteen. Piparmintun tuoksu lisää keskittymiskykyä ja kirkastaa ajatuksia.

Piparminttu on vihreä ruohovartinen kasvi. Piparminttu kasvaa villinä ympäri maailmaa ja sitä tavataankin yli 1200 lajia. Piparminttua on viljelty vuosituhansia Kiinassa ja Japanissa, ja se mainitaan jo Raamatussa. Muinaisessa Egyptistä on löydetty jo 1000 eaa. säilöttyä piparminttua. Piparminttua on perinteisesti pidetty mielentilaa rauhoittavana ja virkistävänä yrttinä. Piparminttu on vihermintun ja vesimintun risteytys, raikas ja viilentävä yrtti. Se vilkastuttaa verenkiertoa saaden iholle viilentävän tunteen. Piparmintun tuoksu lisää keskittymiskykyä ja kirkastaa ajatuksia. Sen avulla voidaan virkistää muistia ja aktivoida jopa aivotoimintaa. Piparminttu hellii ja hoitaa myös ärtynyttä ihoa.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON

Luonkos – Handmade with Love

Luonkos Finland Oy Ltd
Niittikuja 1, 21110 Naantali
050 540 5679
info@luonkos.fi
2948085-3

Tilaa Luonkosin Rakkauskirje