VITALITY - METSÄVARTALOKAKKU

VITALITY

Kaikille ihotyypeille

Luonnollista bakteeriflooraa tukeva vartaöljylokakku

Vitality-vartaloöljykakku on innovatiivinen ihoa hoitava ja pehmentävä tuote, joka tuo metsäluonnon terveysvaikutuksia ihollesi. Kakku sisältää Suomessa kehitettyä Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta, joka tukee ja vahvistaa tutkitusti elimistön immuunijärjestelmää sekä edistää ihmisten yhteyttä luontoon.

Vitality-vartaloöljykakku sisältää runsaasti ihollesi tärkeitä antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä rasvahappoja. Vitality-vartalokakkuun ei ole lisätty tuoksuja, joten se sopii myös herkkäihoisille, tuoksuyliherkille, pienille lapsille ja vauvoille.

Reconnecting Nature™ on kuin sisätiloihin tuotu ihana metsäkylpy. Käytä tuotetta päivittäin – saat monipuolisen luontoaltistuksen. 

”Jo kahden viikon altistus voi parantaa kaupungissa asuvan ihmisen mikrobiston monimuotoisuutta.” *

– MD, PhD, Professor of Virology at Tampere University, Co-Founder Heikki Hyöty

*Helsingin ja Tampereen yliopistojen yhteisessä Adele-hankkeessa kehitetään ratkaisuja immuunivälitteisten sairauksien ehkäisyyn. Hanke tähtää siihen, että päivittäisen, puolustusjärjestelmän toimintaa säätelevän ja immuunivälitteisiltä taudeilta suojaavan luontoaltistuksen saa kuluttajatuotteista.

Käytä vain terveelle iholle. Älä levitä haavoille tai ihottumalle. Pienellä osalla imeväisiä ilmenee väistämättä atopian ja / tai allergisen sairauden oireita ensimmäisen vuoden aikana. Jos tällaisia ​​oireita ilmenee, ota yhteyttä lääkäriisi ja noudata ohjeita.

Käyttöohje:

Hiero vartaloöljykakkua puhtaiden, kuivien käsiesi välissä ja levitä kakusta sulava öljy ihollesi. Parhaan tuloksen saat, kun käytät kakkua heti suihkun jälkeen pyyhekuivalle iholle. Tällöin se sitoo moninkertaisen määrän kosteutta ihoosi. Anna öljyn imeytyä ihoon hetken aikaa ennen kuin pukeudut tai menet vuoteeseen. Kakku on todella riittoisa, joten ohut kerros riittää.

Kakku on tehty käsin, joten sen värisävy voi vaihdella. Kakun raaka-aineet ovat turvallisia, säilöntäaineettomia ja 100-prosenttisen luonnollisia, mutta ne on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön ihosi ravinnoksi, ei syötäväksi. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Pidä tuote poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Säilytä kakkusi alle 25 asteessa, kuivassa ja huoneenlämmössä. Pidä se siis suojassa myös auringon ja saunan lämmöltä. Katso lisää tietoa ja käyttövinkkejä osoitteesta luonkos.fi.

Vinkki: Kuori iho säännöllisesti. Kuorinta poistaa iholta kuivaa ja kuollutta ihosolukkoa, mikä auttaa öljyjä imeytymään ihoon paremmin.

Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter**, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Hydrogenated Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Wax)**, Olive Squalane, Humus Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Tocopherol (Vitamin E), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hordeum Vulgare (Barley) Starch, Betaine

**Organic ingredients

60ml

32,95 

Varastossa

Miten käytän vartalokakkua?

  1. Hiero kakkua kuiviin käsiin
  2. Levitä öljyä pieni määrä pyyhekuivalle iholle
  3. Anna imeytyä hetki ennen pukeutumista

Mitä tuote sisältää?

';
1

Kaakaovoi - Theobroma cacao Seed Butter

Kaakaovoi on luonnon oma superkosteuttaja, jota on jo vuosisatoja käytetty ihon hoidossa.

Kaakaovoi on luonnon oma superkosteuttaja, jota on jo vuosisatojen ajan käytetty ihon hoidossa. Kiinteä, kellertävä kaakaopuun pavuista uutettu voi sisältää ihoa hoitavia antioksidantteja, rasvahappoja, mineraaleja ja vitamiineja, kuten E-vitamiinia. Sillä on ihoa pehmentävä, ravitseva ja tasapainottava vaikutus. Kaiken lisäksi kaakaovoi tuo tuotteeseen ihanan, suklaisen tuoksun!
2

Jojobavaha - Hydrogenated Simmondsia Chinensis Seed oil (Jojoba wax)

Jojobavaha on vegaaninen vaihtoehto mehiläisvahalle. Se suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta ja auttaa sitomaan kosteutta ihoon

Jojobavahalastut ovat valkoisia, lähes tuoksuttomia, irtonaisia, kovia vahalastuja. Ne valmistetaan puhtaasta jojobaöljystä vedyttämällä. Jojobavaha on vegaaninen vaihtoehto mehiläisvahalle. Se suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta ja auttaa sitomaan kosteutta ihoon. Sen sulamispiste on 68-72°C. Käyttämämme jojobavaha on luonnollisesti tuotettu kestävällä tavalla ja on Ecocert ja COSMO-sertifioitu.
3

Ohratärkkelys - Hordeum vulgare (Barley) Starch

Kotimainen ohratärkkelys tuo tuotteeseen ihanan kermaisen levittyvyyden ja jättää ihon samettisen pehmeäksi.

Kotimainen ohratärkkelys auttaa tuotetta levittymään tasaisesti iholle ja jättää ihon samettisen pehmeäksi. Takaa mattaisen lopputuloksen iholle!
4

Kauraöljy - Avena Sativa (Oat) Kernel Oil

Luontaisen rasvahappokoostumuksensa ja antioksidanttien ansiosta kauraöljy kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Se voi myös auttaa ehkäisemään ryppyjä ja muita ikääntymisen merkkejä.

Kauraöljy on vaalea, kellertävä ja kirkas öljy, jota saadaan suomalaisesta kaurasta. Se sisältää erittäin paljon antioksidantteja, iholle välttämättömiä rasvahappoja, fosfolipidejä, jotka tukevat ihon rakennetta ja E-vitamiineja (tocoferoleita). Se on tehokkaasti ihoa pehmentävä ainesosa, joka tukee solujen luonnollista toimintaa. Luontaisen rasvahappokoostumuksensa ja antioksidanttien ansiosta kauraöljy kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Se voi myös auttaa ehkäisemään ryppyjä ja muita ikääntymisen merkkejä.
5

Viinirypäleen siemenöljy - Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil

Viinirypäleensiemenöljy sisältää flavonoideja, E- ja C-vitamiinia ja beetakaroteenia. Se on loistava öljy, joka pehmentää ja hoitaa ihoa, jättämättä sitä rasvaiseksi

Viinirypäleensiemenistä puristettu öljy on lähes tuoksutonta ja väritöntä. Se imeytyy ihoon erittäin nopeasti. Ohuen koostumuksensa ansioista soveltuu myös rasvoittuvalle ja sekaiholle loistavasti. Viinirypäleensiemenöljy sisältää flavonoideja, E- ja C-vitamiinia ja beetakaroteenia. Se on loistava öljy, joka pehmentää ja hoitaa ihoa, jättämättä sitä rasvaiseksi. Se on yksi suosituimmista aromaterapian pohjaöljyistä.
6

Betaiini - Betaine

Betaiini on sokerijuurikkaasta valmistettua jauhetta. Sen tehtävä on toimia luonnollisena kosteuttajana. Betaiini on aminohappo johdannainen jota esiintyy luonnostaan kasveissa ja eläimissä

Betaine Betaiini on sokerijuurikkaasta valmistettua jauhetta. Sen tehtävä on toimia luonnollisena kosteuttajana. Betaiini on aminohappo johdannainen jota esiintyy luonnostaan kasveissa ja eläimissä. Se on hygroskooppinen, eli kosteutta puoleensavetävä hieno, vedetön jauhe. Se vahvistaa, kosteuttaa ja suojaa orvaskettä. Se suojaa ihon keratinosyyttejä ympäristön (esim. UV-säteily) ja säänvaihtelun (esim. kuivuus) aiheuttamalta stressiltä säätelemällä kosteustasapainoa. Käyttämämme betaiini on valmistettu Naantalissa.
7

E-vitamiini - Tocopherol (Vitamin E)

E-vitamiini on antioksidantti ja ihon yksi tärkeimmistä vitamiineista, joka suojaa soluja vapailta radikaaleilta. Se uudistaa ihoa ja sillä on myös tulehdusta hillitseviä vaikutuksia.

E-vitamiini (tokoferoli) E-vitamiinin luonnollisia lähteitä ovat esimerkiksi pähkinät ja siemenet. E-vitamiini koostuu kahdesta rasvaliukoisesta ryhmästä: tokoferoleista ja tokotrienoleista. Sillä on huomattu olevan sidekudoksen kollageeninmuodostusta parantava vaikutus. Kollageeni auttaa ihoa pysymään joustavampana. E-vitamiini on antioksidantti ja ihon yksi tärkeimmistä vitamiineista, joka suojaa soluja vapailta radikaaleilta. Se uudistaa ihoa ja sillä on myös tulehdusta hillitseviä vaikutuksia.
8

Metsämikrobi uute - Humus Extract

Suomessa - ensimmäisenä maailmassa - kehitetty mikrobiuute Reconnecting Nature ™ tukee ja vahvistaa tutkitusti elimistön immuunijärjestelmää sekä edistää ihmisen yhteyttä luontoon. Päivittäinen käyttö antaa monipuolisen luontoaltistuksen.

Humus Extract Suomessa - ensimmäisenä maailmassa - kehitetty mikrobiuute Reconnecting Nature ™ tukee ja vahvistaa tutkitusti elimistön immuunijärjestelmää sekä edistää ihmisen yhteyttä luontoon. Päivittäinen käyttö antaa monipuolisen luontoaltistuksen.
9

Skvalaani - Olive Squalane

Skvalaania on oleellinen osa ihmisen ihon omaa hydrolipidikerrosta. Se on hyvin siedetty ja imeytyy hyvin ohuen tekstuurin ansiosta, ei rasvoita sekä auttaa muiden aineiden imeytymiseen ihoon.

Skvalaani Skvalaania on oleellinen osa ihmisen ihon omaa hydrolipidikerrosta. Sen tuotanto alkaa kuitenkin heiketä 25-ikävuoden jälkeen. Skvalaani, joka syntyy ihmisen omassa ihossa luonnollisesti, vähentää ihon omien lipidien hapettumista. Skvalaania saatiin alunperin hainmaksasta eristämällä, mutta nykyään skvalaania saadaan oliviiöljyn puristuksen ylijäämistä. Se on hyvin siedetty ja imeytyy hyvin ohuen tekstuurin ansiosta, ei rasvoita sekä auttaa muiden aineiden imeytymiseen ihoon. Skvalaani on hajuton ja kirkas öljy.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON

avainlippu
Kauneuspilkku pyöreä

Luonkos Finland Oy Ltd
Niittikuja 1, 21110 Naantali
050 540 5679
info@luonkos.fi
2948085-3

Tilaa Luonkosin Rakkauskirje