Uusi saippuasarja

Saippua on kiva ja tervetullut tuliainen, sitä käyttävät kaikki. Saippua on turvallisesti tavis. Se on pala, joka toimii. Saippua on kaukana turhakkeesta. Ja saippuan avulla pääsee iholle!

Uusi saippuasarja parhaaseen pesuaikaan

Kaikkitietävän Wikipedian mukaan saippuasarjassa ei tarinalla ole loppua, vaan juonenkäänteet johtavat yhä uusiin tapahtumiin ja muodostavat näin jatkuvan avoimen kertomuksen.

Tämähän sopii Luonkosin tyyliin” ajateltiin Naantalin pienellä saippuatehtaalla ja pistettiin hihat ynnä muut tarvittavat välineet heilumaan.

Luonkosin saippuasarjassa on tähän mennessä ilmestynyt Harmony, Harmony Limited Edition, paikallissaippuoita (mm. Naantali, Turku ja Finland), brändisaippuoita ja viimeisimpänä kesän kunniaksi hurmaava nelikko: Forest, Minerals, Seaside ja Summer. Ihan parhaaseen pesuaikaan!


Saippua on kiva ja tervetullut tuliainen, sitä käyttävät kaikki. Saippua on turvallisesti tavis. Se on pala, joka toimii. Saippua on kaukana turhakkeesta. Ja saippuan avulla pääsee iholle <3

Varsinaiset saippuafanaatikot valitsevat palansa paitsi sen raaka-aineiden ja tuoksun myös sävyn perusteella. Saippuanhan pitää sopia sisustukseen. Hirsiseinään, tapettiin, betoniseen lavuaariin. Sekä kulloiseenkiin mielialaan. Ja pyyhkeeseen. Ja toisiin saippuoihin, joita isoäidin aikaisessa lasipurkissa on jo kymmenen. Ai niin, pitääkin hankkia uusi saippuateline. Posliinia, terästä, puuta? Mikä väri?

Uusien saippuoiden suhteen on ilmennyt eräs ongelma: Ne ovat niin nättejä, ettei malttaisi käyttää. Jo saippuoiden vyötteistä eli siitä pakkauksesta tulee hyvä mieli. Keräilijäluonteen konmaritus ottaa jälleen kerran liukkaan mahalaskun.

Näin kesäkuumalla ei villahousuille ole suurta tarvetta, joten muistutettakoon, että muun muassa Harmony-saippua soveltuu erinomaisesti myös sheivaukseen.

 

Marjut Saarinen

 

Kirjoittaja kyllästyi nykyjournalismin yhdyssanavirhemyönteisyyteen, etsi uuden polun ja pestautui Naantaliin Luonkosille ihokakkuja leipomaan. Siinä sivussa syntyy edelleen sanoituksia.

 

Tutustu saippuoihin verkkokaupassa