Vastuullisuus

Tarinamme alkoi halusta löytää uudelleen yhteys luonnolliseen hyvinvointiin. Vastuullisesti ihmistä hellien ja luontoa kunnioittaen.

Vastuullisuus – Luonkosin ydin

Vastuullisuus on Luonkosin ydintä; se määrittää olemassaoloamme ja tarkoitustamme.

Tarinamme alkoi halusta löytää uudelleen yhteys luonnolliseen hyvinvointiin. Vastuullisesti ihmistä hellien ja luontoa kunnioittaen. Turhautumisemme teollisten tuotteiden ja muoviroskan yltäkylläisyyteen johti aidosti hoitavien ihonhoitotuotteiden kehittämiseen.

Käytämme vain parhaita raaka-aineita, mahdollisimman paljon kotimaisia vaihtoehtoja ja tutkimme tarkkaan ulkomaisten raaka-aineiden alkuperän.

Osa meitä – luonnollisesti

Osa meitä – luonnollisesti

Vastuullisuus kulkee punaisena lankana Luonkosin synnyssä, tuotekehityksessä, tuotannossa, pakkauksissa ja hankinnoissa.

Valmistamme tuotteemme käsityönä Naantalissa. Mahdollisimman kekseliäästi ja ympäristöä säästäen. Käytämme vihreää sähköä ja minimoimme hiilijalanjälkemme. Vettäkin kulutamme mahdollisimman vähän, joten vedettömät tuotteemme eivät tarvitse säilöntäaineita. Pesuveden mukana ei viemäriin päädy mikromuoveja eikä muita luontoa kuormittavia ainesosia – vain luonnon biohajoavia raaka-aineita. Kierrätämme kaiken mahdollisen ja pakkauksemme ovat luonnollisesti biohajoavia.

Zero waste -ajattelu on johtotähtemme.

Naiset Luonkosin takana – Jonna, Miia ja Piritta

Haluamme auttaa sinua tekemään vastuullisia valintoja. Meidän kaikkien ja huomisen hyväksi.

Ylpeästi suomalainen

Ylpeästi suomalainen

Kotimaisuus on ekologisuuden rinnalla Luonkosille äärimmäisen tärkeää. Ihokakkutehtaamme on ja tulee olemaan ylpeästi suomalainen; tämän yhteiskunnan hyvinvoinnin eteen maksamme veromme. Olemme kotimainen työllistäjä, jonka henkilökunta ja välittömästi sekä välillisesti työllistettyjen määrä kasvaa vuosittain. Pyrimme luomaan Luonkosista innostavan työpaikan, yhden Suomen parhaista.

Luonkos auttaa sinua tekemään vastuullisia valintoja. Meidän kaikkien ja huomisen hyväksi.

Tutustu verkkokauppaamme!

Blogikirjoitukset ja artikkelit

Luontoäidin kasvitarhasta valikoimme parhaimmat hellimään, hoitamaan ja ilahduttamaan sinua.

KOTIMAISTA
LUONNON-
KOSMETIIKKAA

LUONNOLLISIA
AINESOSIA

LAADUKAS JA RAKKAUDELLA KÄSIN TEHTY

VASTUULLINEN
JA ELÄIN-
KOKEETON