suosittu 100% kotimainen luonnonkosmetiikan

Joulukalenteri

Suosittu ja 100% kotimainen

Luonnonkosmetiikan joulukalenteri

Joulukalenterit ennakkomyynnissä 30.9.-9.10.2022 erikoishintaan 139 €. Tuotteita on rajoitettu erä joten toimi nopeasti.
Huom! Kaikkiin yli 60 € tilauksiin kuuluu ilmainen toimitus noutopisteisiin.

Vastuullisesti tuotettu Luonkosin joulukalenteri on taattua Luonkos-laatua, joka varmasti ilahduttaa saajaansa. Kalenteri on mainio tapa tutustua Luonkosin hoitaviin, ravitseviin ja luonnollisista raaka-aineista valmistettuihin ihonhoitotuotteisiin. Se sisältää monipuolisen valikoiman Luonkosin luonnonkosmetiikkatuotteita - saat koko talven ja kevään ihonhoitotuotteet kerralla! Kalenterissa on jopa 10 täysikokoista tuotetta vartalon, kasvojen ja hiusten puhdistukseen, ravitsemiseen ja kosteutukseen. Valittavana on myös vegaaninen vaihtoehto.

Luonkosin tuotteet ovat pääosin vegaanisia, vain balsamit sisältävät mustan mehiläisen vahaa. Valitsimme balsameihin lähituotetun mustan mehiläisen vahan, jotta voimme osaltamme tukea tämän vanhan maatiaisrodun suojelutyötä. Vegaanisen kalenterin balsamit korvattu muilla Luonkos tuotteilla.

Kalenterin kaikki pakkausmateriaali on kierrätettävää kartonkia. Tuotteet on valmistettu käsityönä Naantalissa. Pakkausrasiat toimivat myös tuotteiden säilytykseen.

Ennakkomyyntihinta 139 €. Kalenterin tuotteiden arvo 312 €.

HUOM! Joulukalenteritilaukset toimitetaan kokonaisuudessaan marraskuun aikana tilausjärjestyksessä. Jos tilasit muita tuotteita samanaikaisesti myös ne toimitetaan yhdessä joulukalenterin kanssa.

Subscribe to a love letter

Subscribe to Luonkos newsletter and be among the first to hear about new product launches, events, and offers.