Enterorokko

Miten helpottaa enterorokkoa? Rakkuloihin pikaista apua!

Enterorokko - rakkuloihin pikaista helpotusta

Enterorokko on RNA-viruksen aiheuttama lasten erittäin helposti tarttuva rokkotauti. Useimmiten loppukesällä ja alkusyksyllä esiintyvä rokko tarttuu pisaratartuntana ja ulosteen välityksellä. Erilaisten viruskantojen aiheuttamat oireet ovat kuume ja rakkulainen ihottuma erityisesti suussa, käsissä ja jaloissa mutta myös muuallakin ihossa kuten pakaroissa. Suuoireet alkavat yleensä pari päivää ennen ihottumaa. Lapsella voi ilmetä myös nielukipua ja vatsavaivoja.

Enterorokko on onneksi useimmiten melko lievä tauti. Se kestää yleensä alle viikon, paranee itsestään eikä aiheuta jälkitauteja. Enterorokon aiheuttamat rakkulat saattavat kuitenkin olla kivuliaita sekä kutiavia ja syöminen voi olla hankalaa. Suun ollessa rakkulainen on lapselle hyvä antaa nestemäistä ravintoa, jota ei tarvitse pureskella.

Täsmälääkitystä enterorokon hoitoon ei ole. Rakkuloiden kutinaoireiden on koettu lievittyvän Luonkosin Primal metsämikrobivoiteella. Voiteessa on metsämikrobiuutetta sekä mehiläisvahaa. Voide muodostaa rakkuloiden päälle silkkisen kalvon ja kutinan tunne usein helpottaa. Useiden asiakaspalautteiden mukaan myös rakkuloiden paraneminen voi nopeutua voiteen ansiosta.

“Kutina lähti heti helpottamaan kun laitoin lapseni rakkuloille Primalia. Tässä muutos kolmen päivän sisällä rakkuloissa. Silminnähden rakkuloiden pahin vaihe lähti pois nopeasti."

Ennen

“Primal auttoi siihen, että pahin kutina ja ihon rikkoontuminen loppuivat."

Jälkeen

"Rakkulat lähtivät pienenemään ja aristivat selkeästi vähemmän.”

"Primal-voide on auttanut meillä enterorokkonäppylöihin nopeasti. Ensimmäisen levityksen jälkeen tytär kertoi, ettei näpyt enää kutise ja turvotus hävisi pois. Primal kuivatti näpyt pois."

Ennen

metsäuutevoiteen käytön jälkeen

Jälkeen

Metsämikrobit auttavat ylläpitämään tervettä ihon toimintaa

Patentoitu Re-Connecting Nature® -uute on kosmetiikan aktiiviraaka-aine ja Primalin yksi vaikuttava tehoaine. Uutteella on ainutlaatuisia suomalaisen metsän ja luonnon mikrobiomia palauttavia ominaisuuksia, ja se auttaa palauttamaan ihon luonnollisen mikrobiomitasapainon.​

Metsäuute on valmistettu kierrätettävistä tai uusiutuvista materiaaleista metsänpohjaa kaivamatta. Se jäljittelee Suomen luonnon satojen lajien runsasta mikrobien monimuotoisuutta.

Päivittäinen käyttö takaa ihon mikrobiomille luonnollisemman tasapainon; joka liittyy parempaan ihon terveyteen, kimmoisuuteen ja ulkonäköön.

Tämä tasapaino edistää aktiivisesti ihon eheyttä tehostaen sen suojaustoimintoa ja nopeampaa uusiutumista. Se vähentää punoitusta ja ärsytystä sekä lisää ikääntymistä uhmaavaa kollageenitasoa.​

Kokeile Primalia myös huulivoiteena sekä erilaisiin kuivettumiin, taiveihottumaan, rohtumiin ja hyttysenpuremiin.

“Laitoin Primalia lapsen atooppiselle iholle ja tänään ihokohta oli jo parempi.”

“Rakkulat nousivat nopeasti ja niitä oli paljon. Lapsi oli levoton ja raapi ihoaan. Sain vinkin Primalista. Kutina lievitti jo tosi nopeasti ja lapsi rauhoittui.”

“Laitoin Primalia iltaisin vauvan rokkoihin. Muutos seuraavana päivänä oli jo huomattava ja toisena päivänä rakkulat olivat jo melkein kokonaan poissa.”

“Vain muutamassa päivässä Primal metsämikrobivoide paransi vauvamme enterorokkorakkulat täysin! Voide lievitti rokkoihottuman kutinaa ja hillitsi punoitusta välittömästi. Kokeilin tuotetta itselleni huulen sisäpinnalle tulleeseen rakkulaan ja se katosi muutamassa tunnissa. Suosittelen Primalia todella lämpimästi! Aion myös jatkossa kokeilla sitä vauvan taive- ja vaippaihottumaan.”

Tilaa rakkauskirje

Luonkosin uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista, tapahtumista ja tarjouksista.