Tarina

Näin syntyi luonkos

Luonkos syntyi halusta luoda parempia tuotteita sekä iholle että luonnolle. Herkistyminen kemikaaleille ja ympäristötietoisuuden lisääntyminen ajoivat kaksi innovatiivista naista kehittämään vastuullisia ja ekologisia tuotteita.

Idearikkaat naiset perustivat ja johtavat Luonkosia suurella sydämellä. Luonkos haluaa luoda työpaikkoja Suomeen.

Luonkosin nimi tulee sanasta luonnonkosmetiikka sekä paikallisesta ilmaisusta luonkos jotain ihanaa.

kestävä kehitys

Kaikki Luonkos tuotteet valmistetaan käsityönä Naantalissa. Käytämme vihreää energiaa ja minimoimme hiilijalanjäljen kaikilla mahdollisilla tavoilla. Vedenkäyttö tuotannossa on vähäistä, emme tuota ympäristölle haitallista jätettä.

Käytämme vain luonnollisia ja tarkkaan valikoituja raaka-aineita tuotteissamme. Luonkos -tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita, palmuöljyä, mikromuoveja tai vettä. Periaatteisiimme kuuluu ehdoton ei eläinkokeille.

Pakkauksemme ovat kierrätettäviä ja muovittomia.

Ihmiset rakastavat ja suosittelevat Luonkosin tuotteita, koska:

1. Iho voi paremmin

2. Laadukkaat raaka-aineet

3. Vastuullisuus

4. Kotimainen tuotanto

5. Ekologiset pakkaukset

6. Säästät lompakkoa ja luontoa

Vanhaa ja uutta

Luonkos luo uudenlaista luonnonkosmetiikkaa yhdistellen vanhaa ja uutta. Tulevaisuuden vastuullisuustrendit, moderni tutkimustieto, kasvituntemus ja inspiraatio vanhasta perimätietoudesta, kylpyläperinteestä ja Birgittalaisluostarin yrttitarhoista yhdistyvät tuotteissa. 

Luonkos on vahvasti naantalilainen yritys. Naantali on merellinen pieni elinvoimainen kaupunki saariston syleilyssä. Luonkos luo tuotteita, jotka auttavat Itämerta sekä muita vesistöjä voimaan paremmin.

Tilaa rakkauskirje

Luonkosin uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista, tapahtumista ja tarjouksista.