suosittu 100% kotimainen luonnonkosmetiikan

Joulukalenteri

Suosittu ja 100% kotimainen

Luonnonkosmetiikan joulukalenteri

Joulukalenterin myynti on päättynyt!

Luonkosin vegaaniset tuotteet

Vastuullisesti tuotettu Luonkosin joulukalenteri on taattua Luonkos-laatua, joka varmasti ilahduttaa saajaansa. Kalenteri on mainio tapa tutustua Luonkosin hoitaviin, ravitseviin ja luonnollisista raaka-aineista valmistettuihin ihonhoitotuotteisiin. Se sisältää monipuolisen valikoiman Luonkosin luonnonkosmetiikkatuotteita - saat koko talven ja kevään ihonhoitotuotteet kerralla! Kalenterissa on jopa 10 täysikokoista tuotetta kasvojen, vartalon ja hiusten puhdistukseen, ravitsemiseen ja kosteutukseen. Valittavana on myös vegaaninen vaihtoehto.

Luonkosin tuotteet ovat pääosin vegaanisia, vain balsamit sisältävät mustan mehiläisen vahaa. Valitsimme balsameihin lähituotetun mustan mehiläisen vahan, jotta voimme osaltamme tukea tämän vanhan maatiaisrodun suojelutyötä. Vegaanisen kalenterin balsamit korvattu muilla Luonkos tuotteilla.

Kalenterin kaikki pakkausmateriaali on kierrätettävää kartonkia. Tuotteet on valmistettu käsityönä Naantalissa. Pakkausrasiat toimivat myös tuotteiden säilytykseen.

Tuotteiden kokonaisarvo 332 €.

Valittavana myös

Vegaaninen joulukalenteri

Halusimme muistaa vegaaneja asiakkaitamme ja räätälöimme joulukalenterista myös täysin vegaanisen version. Tässä joulukalenterissa mehiläisvahaa sisältävät balsamit ja voiteet on korvattu muilla vegaanisilla Luonkosin tuotteilla.

HUOM! Joulukalenteritilaukset toimitetaan kokonaisuudessaan marraskuun aikana tilausjärjestyksessä. Jos tilasit muita tuotteita samanaikaisesti myös ne toimitetaan yhdessä joulukalenterin kanssa.

Tilaa rakkauskirje

Luonkosin uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista, tapahtumista ja tarjouksista.