Liikelahjat yrityksille

Brändillesi suunniteltu saippua!

Vastuullinen liikelahja

Luonkos suunnittelee ja valmistaa kustomoidut yrityslahjat yrityksesi logoilla, valittavissa esimerkiksi suositut brändisaippuat. Liikelahjat valmistetaan luonnollisista raaka-aineista, ekologinen lahja on vastuullinen valinta yrityskumppaneille tai henkilökunnalle ja on erinomainen jälleenmyyntituote. Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan liikelahja yhdessä!

Brändillesi suunniteltu saippua

Suunnittele oma brändisaippua yrityksesi logolla ja nimellä!

Brändisaippua on loistava yrityslahja asiakkaillesi tai työntekijöillesi. Luonkos saippuat ovat valmistettu täysin luonnollisista raaka-aineista ja ovatkin vastuullinen ja ekologinen valinta täynnä laatua ja arjen luksusta.

“Luonkosin saippua on ihan paras. Muuta en enää käytä. Nyt kun pitää pestä käsiä niin tämä saippua ei kuivata kuten monet muut.”

Valmistamme rakastetut saippuamme käsityönä Naantalissa. Saippuoilla peset sekä kädet että vartalon nauttien samalla rentouttavien eteeristen öljyjen tuoksusta. Luonkosin tuotteet on tehty 100 %:n luonnollisista ja laadukkaista raaka-aineista ilman säilöntäaineita. Ekologissa pakkauksissa on käytetty biohajoavaa kartonkia.

Näin tilaat brändisaippuan:

1. Valitse mieluisin saippua

Rentouttava luonnonsaippua

Pehmeästi vaahtoava ja hellävaraisesti pesevä saippua koko vartalolle ja käsille. Mielialaa kohottavat ja rentouttavat eteeriset öljyt luovat harmoniaa päivääsi. Tätä saippuaa on suorastaan pakko tuoksutella! Silkkisen ja vaahtoavan koostumuksesnsa ansioista tämä saippua sopii erityisen hyvin myös sheivaukseen.

Hellävarainen suolasaippua

Suolasaippua on koko perheen hellävarainen saippua. Suolasaippualla puhdistat koko vartalon, ja se poistaa vaivattomasti käsistä epämiellyttävät hajut (kala jne). Suolasaippua sopii herkällekin iholle eikä kuivata. Mökkisaippuaksi tai tuliaissaippuaksi tämä on täydellinen– kuin raikas tuulahdus kesäiseltä mereltä!

Yrttinen nokkossaippua

Yrttisaippua puhdistaa tehokkaasti koko vartalon ja samalla hurmaa sinut metsäisellä tuoksullaan. Saippua sisältää suomalaista nokkosta, jolla on myös puhdistavia ominaisuuksia. Se antaa saippualle myös sen kauniin vihreän sävyn.

2. Valitse pakkauksen väri

Kevytkultafoliointireunus on vakiona pakkauksen reunoilla.  Pakkauksen värivaihtoehdot ovat: Aurinko, meri, laventeli, viheriö, rose, graniitti ja vesi. Voit myös valita oman värin, jos sinulla on olemassa väristä CMYK koodi.

3. Valitse saippualle nimi ja logo

Tarvitsemme painoaineistoon pakkaukseen haluamasi saippuan nimen ja mahdollisen logon. Logo pitää olla vektorimuodossa (joko EPS, Ai tai PDF). Alla esimerkkejä eri väreistä ja siitä, miten logon sekä nimen voi sijoittaa. Jos sinulla ei ole logoa, saat saippuan sen vakiosymbolilla. 

4. Valitse tilausmäärä

200 kpl

à 8,50 € = 1700 € + alv

400 kpl

à 7,50 € = 3000 € + alv

> 400 kpl

Ota yhteyttä myyjäämme

Lisätietoja

Peruspaketteihin lisätään 80 €, joka sisältää  oman saippuasi pakkauksen työstön (väri, nimi ja logo), yhden vedoskierroksen ja painoaineiston tekemisen. Mahdolliset lisätunnit graafikon kanssa 80 € + alv/tunti. Käyttäessäsi toisen graafikon palveluja, vedoksen tarkistusmaksu 25 €.

Saippuoiden säilyvyys 36 kk. 

Ota yhteyttä myyntiin:
anna@luonkos.fi tai saija@luonkos.fi

Tilaa rakkauskirje

Luonkosin uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista, tapahtumista ja tarjouksista.