Liikelahjat yrityksille

Brändillesi suunniteltu luonnonkosmetiikan tuote!

Vastuullinen liikelahja

Luonkos suunnittelee ja valmistaa kustomoidut yrityslahjat yrityksesi logoilla, valittavissa esimerkiksi suositut brändibalsamit. Liikelahjat valmistetaan luonnollisista raaka-aineista, ekologinen lahja on vastuullinen valinta yrityskumppaneille tai henkilökunnalle ja on erinomainen jälleenmyyntituote. Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan liikelahja yhdessä: tilaukset@luonkos.fi

Yrityksellesi brändätty

Valkosuklaabalsami

Ilahduta asiakkaitasi ja henkilöstöäsi yrityksellesi brändätyllä, käytännöllisellä ja vastuullisella lahjalla. Vahvistat yrityksesi näkyvyyttä ja voit myös lisätä balsamin tuotevalikoimaasi.
Herkulliselta tuoksuva valkosuklaabalsami on laadukasta, 100% luonnonkosmetiikkaa. Balsami toimii huulivoiteena, mutta se on myös loistava apu kynsinauhojen, pienten naarmujen sekä rohtumien hoidossa. Balsamin säilyvyys avaamisesta on 12 kk valmistuksesta 24 kk valmistuksesta.

Balsamitarjous

- Valkosuklaabalsami 10ml kierrätettävässä metallipurkissa omalla logolla ja
väreillä.
- Kaksi graafikon suunnittelemaa vedosta ilmeestä, joista valitaan yksi työstettäväksi, sekä kaksi korjauskierrosta. Lisäkierrokset +150 € + alv. Halutessa voi käyttää omaa graafikkoa.
- Ilmanen kuljetus Suomessa.

PURKKIEN VÄRIVAIHTOEHDOT
Musta, kulta ja vaaleanpunainen.

HINNAT
100 kpl 7,25 €/kpl yht. 725 € + alv
200 kpl 6,95 €/kpl yht. 1390 € + alv
500 kpl 6,50 €/kpl yht. 3250 € + alv

OTA YHTEYTTÄ

tilaukset@luonkos.fi

Tilaa rakkauskirje

Luonkosin uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista, tapahtumista ja tarjouksista.