Luonnonkosmetiikkaa matkalle mukaan

Luonnonkosmetiikkaa matkalle mukaan

Haavematkoja. Niitä lienee pandemia-aikana tehty miljoonia. Selattu vanhoja muistoja ja matkakuvia, viivähdetty menneessä. Ajassa, jolloin tehtiin jopa äkkilähtöjä.

Luonnonkosmetiikkaa matkalle mukaan

Haavematkoja. Niitä lienee pandemia-aikana tehty miljoonia. Selattu vanhoja muistoja ja matkakuvia, viivähdetty menneessä. Ajassa, jolloin tehtiin jopa äkkilähtö. Palmun alla, varpaat hiekassa, meren aalloilla välkkyy auringonsäteiden timanttiviuhka. Ohjelmassa lepoa, lämpöä, illan tummetessa kaikkia aisteja hiveleviä herkkuja. Seikkailuja kapeilla kujilla, hymyileviä ihmisiä, kujakatteja, vuokrafillareita. Äänten sirkusta, elämää.

Haavematkoja. Niitä lienee pandemia-aikana tehty miljoonia. Selattu vanhoja muistoja ja matkakuvia, viivähdetty menneessä. Ajassa, jolloin tehtiin jopa äkkilähtöjä.

Kun Luonkos lanseerasi uudet jauhetuotteensa, tuli ensimmäisenä mieleen käsimatkatavarana kulkeva lentolaukku. Koska Luonkosin ihokakkujen tapaan jauhetuotteet ovat aivan mahtavia matkakumppaneita. Kevyitä, vedettömiä, muovittomia. Tuotteita, joissa ei ole mitään turhaa. Ja silti kaikki, mitä tarvitset.

Uudet jauhedeodorantit Fruitful ja Powerful jatkavat Luonkosin 100-prosenttisen luonnollista linjaa. Erityisen kiinnostavia niistä tekee säilöntäaineettomuuden lisäksi alumiinin ja soodan puuttuminen. Kaiken järjen mukaan ihoärsytykset on nyt minimoitu suorastaan mestarillisesti ja ilman tehokkuuden kärsimistä. Kun jauhedeot lisäksi toimivat myös talkin tapaan, aletaan olla käyttäjäystävällisyyden huipulla.

Kasvojen puhdistukseen Luonkos kehitti ihokakkujensa rinnalle Clarity-saviputsarin ja Serenity-kauraputsarin. Molemmat pystyvät kevyen meikinkin puhdistamiseen. Öljypuhdistuskakut ja puhdistusjauheet tulevat mainiosti toimeen keskenään; täydellinen pari kaksoispuhdistukseen mieltyneille.

 

Helppoa, luonnollista matkakosmetiikkaa

 

Jauheet ovat helppoja säilyttää, koska ne eivät pelästy sen paremmin kuumaa kuin pakkastakaan. Riittoisuuskin on selvää, kun kerralla ei puhdistusjauhetta tarvita puolta teelusikallista enempää. Varsin tiivistettyjä ihonhoidon helpottajia!

Lämpimät tuulet alkavat jälleen kuiskia ja kutitella. Lähdetään haavematkalle yhden laukun taktiikalla. Sinne pakataan tällä kertaa jauheputsari Serenity, öljypuhdistuskakku Radiant (toimii myös kuivaihoisen kasvoöljynä), kimallekakku Celebrate rusketusta korostamaan, jauhedeodorantti Fruitful ja kuivashampoo Refresh. Yhteispainoa ei kerry enempää kuin 270 grammaa, vaikka kaikki tuotteet korkattaisiin tällä matkalla! Keveys antaa mahdollisuuksia vaatepinon kasvattamiseen… Me ollaan niin valmiita! Mennään Naantaliin! Hankoon! Entä Porvoo? Tai Rauma? Lappiin! Mökille tai retkelle! Ja sitten joskus taas maailmalle! Vie mut minne vaan!

 

Marjut Saarinen

Kirjoittaja kyllästyi nykyjournalismin yhdyssanavirhemyönteisyyteen, etsi uuden polun ja pestautui Naantaliin Luonkosille ihokakkuja leipomaan. Siinä sivussa syntyy edelleen sanoituksia.

Tilaa rakkauskirje

Luonkosin uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista, tapahtumista ja tarjouksista.