Tissihiki? Luonkosin uudet jauhedeodorantit toivat hikoiluhelpotuksen

Tissihiki? Luonkosin uudet jauhedeodorantit toivat hikoiluhelpotuksen

Verkkokaupassa jauhedeojen varastosaldo alkoi vauhdilla lähennellä nollaa kesällä 2021. Luonkosin leideille tuli kiire: Ensimmäiselle pikkuerälle pitää saada pian seuraaja. Tähti oli syttynyt!

Luonnonkosmetiikkaa matkalle mukaan Luet nyt Tissihiki? Luonkosin uudet jauhedeodorantit toivat hikoiluhelpotuksen 2 minuuttia Seuraava Kakkoslaatu nostaa esiin uniikit yksilöt

Tissihiki? Luonkosin uudet jauhedeodorantit toivat hikoiluhelpotuksen

Luonkosin uudet jauhedeodorantit lanseerattiin viikkoa ennen juhannusta. Hyvin pian alkoi sadella ylistävää asiakaspalautetta: ”Nyt olette kuulkaas luoneet sellaisen tuotteen, että oksat pois!” Koko Luonkos-tiimi oli iloissaan, kun yhä useampi rintavakin nainen sai hikoiluun helpotusta.

Kotimainen luonnonkosmetiikka oli ehdottoman hyvä ratkaisu myös hikoiluongelmaan. Heti tuotannon käynnistyttyä pirtsakalta tuoksuva Fruitful- ja lempeän tuoksuton Powerful-jauhedodorantit ottivat hyllyiltä äkkilähdön. Verkkokaupassa jauhedeojen varastosaldo alkoi vauhdilla lähennellä nollaa. Luonkosin leideille tuli kiire: Ensimmäiselle pikkuerälle pitää saada pian seuraaja. Tähti oli syttynyt!

Kun porukkamme kylmän talven vaihtuessa kylmäksi kevääksi teki keskinäisiä ihmiskokeita jauhedeodoranttiehdokkailla, ei kukaan vielä tiennyt, millainen menestystarina jauhedolle kirjoitettaisiin. Olimme enemmän asenteella ”ihan kiva”, ”taitaa toimia” ja ”ei ehkä mun juttu”. Kuinka raikasta ja ravitsevaa olla väärässä!

 

Jauhedeot todella toimivat

Vasta helteet, virtaava hiki ja asiakkaat opettivat, mitä tuli tehtyä. Oli syntynyt jauhe, joka torjuu hikisen tahmean olon ja nenää nyrpistävät hajut helposti ja tehokkaasti. Jauhe, jota voi käyttää muutaman vesipisaran kera tai ilman talkin tavoin. Jauhe, jota voi tupsutella ympäri kehoa. Kainaloiden lisäksi rintojen väliin ja alle, nivusiin, reisille, varvasväleihin. Mihin kukakin tahtoo jauhedeoa käyttää.

Jauhedeot toimivat, vaikka niistä jätettiin sooda ja alumiini pois. Sooda on usein luonnonkosmetiikassakin käytetty ihmeaine, mutta osalle se aiheuttaa ihoärsytystä. Samaa tekee vähän kiisteltykin alumiini. Kun taas talkin käyttöä hikoilun estäjänä on viime vuosina vähintäänkin kyseenalaistettu. Puhdistetun talkin käyttöä ei ole tutkittu seurantatutkimuksissa, eikä näin ollen voida todeta onko se turvallista.

Luonkosin jauhedeoissa taistellaan hikibakteereita vastaan magnesiumkarbonaatilla, sinkkilaktaatilla ja sillä, jolla ei vielä ole suomenkielistä nimeä eli Caprylyl Glyseryl Etherillä.

Jauheseoksessa on mukana myös Reconnecting Nature -metsämikrobiuutetta, joka vahvistaa ihon ja elimistön hyvää mikrobikantaa. Nyt tiedetään, että kyseessä on melkoisen tykki kombo! Näissä kauniissa ja rohkeissa tunteissa ja tuoksuissa kelpaa nauttia suven kuumottavasta suloisuudesta. Vähemmän hikistä tulevaisuutta itse kullekin!

 

Marjut Saarinen

Kirjoittaja kyllästyi nykyjournalismin yhdyssanavirhemyönteisyyteen, etsi uuden polun ja pestautui Naantaliin Luonkosille ihokakkuja leipomaan. Siinä sivussa syntyy edelleen sanoituksia.

Tilaa rakkauskirje

Luonkosin uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista, tapahtumista ja tarjouksista.