Atooppisen ihon hoito

Atooppisen ihon hoito

Atooppinen iho on Suomen yleisin ihosairaus, johon sairastutaan jo lapsena. Luonkosin öljypuhdistuskakut ovat käyttäjäpalautteiden perusteella monen atoopikon lempituotteita.

Atooppinen iho ja säännöllinen rasvaus

 

Atooppinen iho eli atooppinen ihottuma tarkoittaa tilaa, jossa veden haihtumista iholta estävien keramidien eli rasvahappojen määrä on ihossa alentunut. Ihon kuivumisen seurauksena ihoon kehittyy tulehdusreaktio, joka ilmenee muun muassa kutinana ja ihon raapimisena. Atooppisen ihottuman on todettu olevan osittain perinnöllistä. Kyseessä on Suomen yleisin ihosairaus, johon sairastutaan jo lapsena.

Atooppinen iho on tavallista ohuempi, joten neste pääsee haihtumaan ja iho kuivuu helposti.

Akuuttia vaihetta hoidetaan rasvaamalla paikallisesti kortisonivoiteilla. Kortisonia käytetään hoitoon kuuriluonteisesti, sillä pitkäaikaisessa käytössä se voi ohentaa ihoa. Jos iho tulehtuu tai ihottuma pahenee voimakkaasti, kannattaa hakeutua lääkärin hoitoon.

Säännöllisen rasvaamisen on todettu hoitavan atooppista ihoa ja vähentävän kortisonivoiteiden tarvetta. Luonkosin öljypuhdistuskakut ovat käyttäjäpalautteiden perusteella monen atoopikon lempituotteita.

 

Luonkosin Radiant ja Rebirth auttavat atooppista ihoa

Luonkosin öljypuhdistuskakku on innovatiivinen, huippukätevä kiinteä versio monelle tutusta öljyputsarista. Öljypuhdistuskakkujen pääraaka-aineina ovat luomulaatuiset kaakaovoi ja kookosöljy. Ne ovat erinomaisia ja hellävaraisia raaka-aineita tehokkaaseen lian ja meikin puhdistamiseen.

Luonkosin Radiant-öljypuhdistuskakku on minimalistinen viiden raaka-aineen tuote. Sen pääraaka-aineet ovat luomulaatuiset kaakaovoi ja kookosöljy, jotka ovat erinomaisia ja hellävaraisia raaka-aineita tehokkaaseen ihonpuhdistukseen.

Niillä lähtee vedenkestäväkin meikki. Sheavoi pehmentää ihoa, tyrninsiemenöljy vahvistaa ja tarjoilee vitamiineja, aprikoosinkiviöljy ravitsee. Radiant-öljypuhdistuskakkuun ei ole lisätty tuoksuja, joten se soveltuu hyvin myös herkän ihon puhdistamiseen. Lapsille suosittelemme nimenomaan Radiantia.

Jos sinulla ei ole tuoksuaineallergioita, voit myös hyvin käyttää Rebirth-öljypuhdistuskakkua. Sen suklaisen täyteläinen tuoksu on huumaavan herkullinen!

Rebirth on suunniteltu erityistä huomiota tarvitsevalle, vaativalle iholle. Se puhdistaa ja hoitaa ihoa sekä poistaa meikit lempeän tehokkaasti. Rebirthin sisältämä raakakaakao poistaa epäpuhtauksia ja kirkastaa ihoa. Manteliöljy pehmentää sekä hoitaa ihoa tehden siitä kimmoisan.

 

Öljypuhdistuskakun päivittäinen käyttö auttaa ihon kosteustasapainon palautumisessa ja tasoittumisessa. Epäpuhtaudet voivat aluksi aktivoitua, mutta ihosi rauhoittuu saavuttaessaan luonnollisen tasapainonsa. Öljypuhdistus tasapainottaa ihoa toisilla niin tehokkaasti, että kasvovoiteita ei välttämättä tarvita. Öljypuhdistuksen jälkeen iholle jää kevyt kerros öljyä, mikä monilla riittää kosteuttamaan ihoa. Ihon tuntuessa kuivalta öljypuhdistuksen jälkeen voi kosteusvoidetta toki käyttää. Iho myös on erilainen talvella ja kesällä eli seuraa ihosi tarpeita vuodenaikojen mukaan.

Luonkosin ihoherkut ovat ekologisia zero waste -tuotteita biohajoavia kartonkipakkauksia myöden. Ne edustavat vastuullista, eläinkokeetonta kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Healing on vedetön, säilöntäaineeton ja vegaaninen vaihtoehto.

Tilaa rakkauskirje

Luonkosin uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista, tapahtumista ja tarjouksista.