Öljypuhdistuksen suomalainen hittituote helpottaa arjen ihonhoitorutiineja ja säästää ympäristöä

Öljypuhdistuksen suomalainen hittituote helpottaa arjen ihonhoitorutiineja ja säästää ympäristöä

Luonkosin ihonhoitofilosofia yhdistää luonnonkosmetiikan puhtaat raaka-aineet minimalistiseen, mutta tehokkaaseen ihonhoitorutiiniin ja zero waste -ajatteluun. Lue lisää, miten YHDESSÄ öljypuhdistuskakussa yhdistyvät neljän ihonhoitotuotteen ominaisuudet.
Mikään ei tehonnut akneen ja ekseemaan Luet nyt Öljypuhdistuksen suomalainen hittituote helpottaa arjen ihonhoitorutiineja ja säästää ympäristöä 2 minuuttia Seuraava Atooppisen ihon hoito

Öljypuhdistuksen suomalainen hittituote helpottaa arjen ihonhoitorutiineja ja säästää ympäristöä

Suomalaisen luonnonkosmetiikkayrityksen Luonkosin ihonhoitofilosofia yhdistää luonnonkosmetiikan puhtaat raaka-aineet minimalistiseen, mutta tehokkaaseen ihonhoitorutiiniin ja zero waste -ajatteluun. Lue lisää, miten YHDESSÄ Luonkosin öljypuhdistuskakussa yhdistyvät neljän ihonhoitotuotteen ominaisuudet, ja miten kierrätettyyn kartonkipakkaukseen valmistettu luonnonkosmetiikkatuote vähentää ympäristön kuormaa.

Vähemmän ihonhoitotuotteiden kulutusta - yhdellä tuotteella puhdistat ja kosteutat ihon

Puhdistus, kasvovesi, naamio, kasvovoiteet ihon eri alueille…  ihonhoidon kosmetiikkatuotteiden lista on usein hengästyttävän pitkä. Luonnonkosmetiikan vallankumous muutama vuosikymmen sitten sai kosmetiikkateollisuuden kiinnittämään huomion ihonhoitotuotteiden raaka-aineisiin ja tuotantotapoihin.

Kosmetiikkatuotteiden määrällistä kulutusta luonnonkosmetiikka ei kuitenkaan vähentänyt - lukuisat eri tuotteet tuotantotavoista riippumatta tuottavat edelleen suuren hiilijalanjäljen ja jätemäärän ympäristömme kuormaksi. Kymmenet ihonhoitotuotteet käyvät myös kalliiksi kuluttajan kukkarolle! 

Healing-öljypuhdistuskakku

 Luonkosin öljypuhdistusmetodi perustuu yhden luonnonkosmetikkatuotteen hyödyntämiseen kaikissa ihonhoidon vaiheissa - toisin sanottuna vaiheita ei öljypuhdistusta käyttämällä tarvita kuin YKSI! Palamuotoinen öljypuhdistuskakku on valmistettu 100%  luonnon raaka-aineista,  samalla “kakulla” onnistuu tehokas meikinpoisto, jopa vedenkestävän ripsivärin, hellävarainen kasvojen puhdistaminen, pH-tasapainon ylläpitäminen ja kosteutus. Öljypuhdistuskakun käyttö on helppoa - tarvitset vain lämmintä vettä sekä kasvosienen  tai -liinan kasvojen pyyhkimiseen. 

Zero waste -kosmetiikka minimoi kosmetiikkajätteen 

Minimalistisen ja luonnollisen ihonhoidon lisäksi Luonkos haluaa muuttaa kosmetiikan kulutuskulttuuria ja kiinnittää huomiota ihonhoitotuotteiden ympäristökuormaan. Luonkosin tuotefilosofia perustuu kosmetiikkakuluttamisen vähentämisen lisäksi vahvasti myös ympäristökuorman minimoimiseen, ekologisesti ja eettisesti kestävään yrittäjyyteen. Yhden luonnonkosmetiikkatuotteen hoitorutiinilla kosmetiikkatuotteiden kulutusmäärää ja tuotannon hiilijalanjälkeä on mahdollista pienentää, kun kylpyhuoneen kaapissa ei tarvita kuin yksi tuote ihonhoitoon. 

Zero waste -ajattelu Luonkosille tarkoittaa kosmetiikkatuotteista syntyvän jätteen minimoimista kuin myös kokonaisvaltaista elämäntapaa, jossa jätteitä ei edes syntyisi! Luonkosin luonnonkosmetiikkatuotteet eivät sisällä säilöntäaineita tai mikromuoveja - käyttämättömistä tuotteista tai viemäriin joutuvasta tuotteesta ei näin siis kerry ylimääräistä jätettä luontoon. 

Muovipullojen ja muiden jätteeksi lopulta päätyvän kosmetiikkapakkausmateriaalin sijaa, Luonkosin öljypuhdistuskakkujen kaikki pakkausmateriaalit ovat täysin kierrätettäviä. Luonkos-palatuotteet pakataan pakkauksiin, jotka on valmistettu Suomessa MM Kotkamills Boardsin valmistamasta helposti kierrätettävästä kartongista. Tuotteen pakkaus toimii myös säilytysrasiana, puukuitupohjainen pakkaus suojaa tuotetta sen koko käyttöiän ajan. 

Valitessa kartonkiin pakatun luonnonkosmetiikkatuotteen teet vastuullisen valinnan!

Liity sinäkin Luonkosin kanssa kosmetiikkavallankumoukseen vähentämällä kosmetiikkatuotteiden määrällistä käyttöä, vaihtamalla luonnonkosmetiikkaan ja kiinnittämällä huomiota pakkausjätteen kierrätykseen!

Tutustu täältä ihaniin öljypuhdistuskakkuihin!

Tilaa rakkauskirje

Luonkosin uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista, tapahtumista ja tarjouksista.