Hanki ostosrahaa Friends -tilillesi kertomalla ystäville kantisohjelmasta! Sekä sinä että ystäväsi ansaitsette rahanarvoisia etuja toiminnoilla! SUOSITTELE YSTÄVÄLLE + 100 pistettä. Jaa linkki ystävällesi ja kerro huikeista eduista! 

Näin sinä ja ystäväsi hyödytte:

  • sinä suosittelijana saat 100p = 10€ Friends -tilillesi, kun ystäväsi liittyy jäseneksi ja tekee ensimmäisen tilauksensa* 
  • kun ystäväsi liittyy Luonkos jäseneksi, hän saa Luonkos suosituimmat tuotteet testerisetin (arvo 9,90€) veloituksetta ensimmäisen tilauksen yhteydessä. Ystäväsi saa käyttöönsä huikeat Friends -edut sekä voi ansaita pisteitä omalle Friends -tililleen!*

Toimi näin:

  • lähetä suosittelulinkki sähköpostitse, jaa somessa tai kopioi linkki. Suosittelulinkki löytyy alempaa sivulta.
  • Kerro ystävällesi Friends jäsenyyden hyödyt! Mitä innostavampi olet, sitä varmemmin ansaitset itsellesi pisteitä!
  • kun ystäväsi on tehnyt ensimmäisen tilauksen, lähetämme sinulle sähköpostin, jossa kerromme sinun ansainneen 100 pistettä. Pisteet ovat käytettävissä heti.

*Edut käytettävissä kun: ystäväsi ei ole aiemmin liittynyt Luonkos jäseneksi, tehnyt aiemmin tilausta Luonkos verkkokaupassa tai ole Luonkos uutiskirjeen tilaaja. Ystäväsi tilaus tulee olla tehty 30 päivän kuluessa suosittelusta ja tilauksen arvo on oltava vähintään 30€.