Öljypuhdistuskakkuja, vartaloöljykakkuja | Luonkos
Öljypuhdistuskakkuja, vartaloöljykakkuja | Luonkos

Anna ihosi voida paremmin

Mikä öljypuhdistus?

Öljypuhdistus Luonkosin tapaan

Luonkos tarjoaa kotimaisen ekologisen vaihtoehton, jolla puhdistat, poistat meikit, tasapainotat, hoidat ja kosteutat kasvojesi ihoa. Kaikki yhdellä laadukkaalla tuotteella. Luonkos öljypuhdistuskakut ovat varsinaisia monitoimituotteita, niillä säästät sekä ihoa, luontoa että rahaa ja tiedät mitä kasvoillesi laitat.

Miten öljypuhdistus tehdään

Käsittele öljypuhdistuskakkua puhtain ja kuivin käsin. Öljypuhdistus tehdään siis ilman vettä.

1. Hiero kakkua lämpimien käsiesi välissä kunnes siitä alkaa irrota öljyjä.

2. Levitä irronnut öljy kasvoillesi ja hiero pyörivin liikkein kunnes öljy liuottaa meikin ja kasvoille kertyneen lian.

3. Pyyhi kasvosi lämpimässä vedessä kastellulla kasvosienellä tai -liinalla.

Luonkosin öljypuhdistuskakut voittivat jo vuonna 2020 kauneustoimittajien arvostetun “Kauneuspilkut” palkinnon perusteluinaan “Eettinen, ekologinen ja kotimainen luonnonkosmetiikkasarja. Muovittomat pakkaukset, käsityö ja puhtaasti toimivat tuotteet ilahduttavat läpi sarjan.” Luonkosin öljypuhdistuskakut ovat voittaneet lukuisia kotimaisia sekä kansainvälisiä palkintoja innovatiivisuudestaan.

Öljypuhdistuskakkuja, vartaloöljykakkuja | Luonkos

Mitä öljypuhdistus tekee

  • Öljypuhdistus on iholle hellävarainen mutta tehokas puhdistaja. Iho ei menetä kosteusvaippaansa, öljy liuottaa lian ja epäpuhtaudet kasvoilta ja jättää ihon hehkuvaksi kuivattamatta sitä. Öljypuhdistus sopii myös silmämeikin poistoon, lisäksi öljy hoitaa ripsiä ja herkkää ihoa silmien ympärillä.
  • Sopii kaikille. Öljypuhdistus sopii kaikenikäisille ja erilaisille ihotyypeille aina herkän, sekaihon, kuivan ja rasvoittuvan ihon puhdistukseen. 
  • Tasapainottaa ongelmaihon oireita. Iho pyrkii tuottamaan sitä, mistä on puute. Liian kuivattavien ja emäksisien puhdistustuotteiden (esim. saippuoiden) käyttö häiritsee ihon luonnollista toimintaa. Öljypuhdistus toimii hyvin myös akneihon ja rasvaisen ihon hoidossa.
  • Oikeanlainen käyttö, sopiiko öljypuhdistus kaikille?

Öljypuhdistuksessa tärkeää on oikeanlainen käyttö - pyyhi ylimääräinen öljy aina kostutetulla liinalla tai sienellä, ei vedellä.

Murto-osa ihmisistä kokee ettei öljypuhdistus sovi omalle iholle; kokeile tällöin kaksoispuhdistusta. Kaksoispuhdistuksella tarkoitetaan ihon- ja erityisesti meikinpuhdistusrutiinia, jossa iho pestään ensin öljymäisellä ja sitten esimerkiksi jauhemaisella puhdistustuotteella. Öljypuhdistus on oiva menetelmä sellaisenaan, mutta mikäli olet huolissasi, että sen jälkeen iho jää öljyiseksi, on kaksoispuhdistus hyvä vaihtoehto.

Mottomme on parasta iholleni, parasta luonnolleni. Sitoudumme luomaan tuotteita vain parhaista ja hyvää tekevistä raaka-aineista. Haluamme insprioida muutosta ja olla edellekävijä vastuullisuudessa ja arvopohjaisena yrityksenä.

Tilaa rakkauskirje

Luonkosin uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista, tapahtumista ja tarjouksista.