Teinin iho ja hellä puhdistus

Teinin iho ja hellä puhdistus

Teini-ikäisen ihonhoidossa hellävarainen puhdistus on ykkösjuttu. Vääränlainen ja liian voimakas puhdistus on yksi keskeisimpiä itse aiheutettujen iho-ongelmien syitä.

Teinin iho ja hellä puhdistus

Murrosiässä ihonpuhdistukseen Luonkosin Healing-öljypuhdistuskakku

Omasta puhtaudesta huolehtiminen, hygienia, nousee entistä tärkeämpään rooliin murrosiän kynnyksellä. Nuoren iholle ilmestyy näppyjä ja akne on yleinen vaiva. Aknen perimmäistä syytä ei edelleenkään tunneta, joten sille, miksi jotkut sitä sairastavat ja toiset eivät, ei ole vastausta. Jos kotihoito ei riitä, kannattaa kääntyä kosmetologin tai ihotautilääkärin puoleen. Näppylöistä ei tarvitse kärsiä siksi, että niiden katsotaan kuuluvan nuoruuteen.

 

Teini-ikäisen ihonhoidossa hellävarainen puhdistus on ykkösjuttu. Vääränlainen ja liian voimakas puhdistus on yksi keskeisimpiä itse aiheutettujen iho-ongelmien syitä. Suosittelemme jättämään vaahdot, geelit ja saippuat sivuun ja valitsemaan maitomaisia, voidemaisia ja öljypohjaisia tuotteita ihon puhdistukseen. Voimakkaita tuotteita on syytä välttää, sillä ne pesevät iholta sen luonnollisen suojan saattaen aiheuttaa pintakuivuutta ja ärsytystä.

 

Kun tuotteessa on oikeat, oman ihon tarpeisiin sopivat raaka-aineet, on öljypuhdistus erinomainen vaihtoehto eikä se tuki ihohuokosia. Luonkosin öljypuhdistuskakku auttaa syväpuhdistamaan ihoa ja puhdistaa ihon liasta ja meikistä tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

Healing on teini-ihon täsmätuote

Luonkosin öljypuhdistuskakku on innovatiivinen, huippukätevä kiinteä versio monelle tutusta öljyputsarista. Öljypuhdistuskakkujen pääraaka-aineina ovat luomulaatuiset kaakaovoi ja kookosöljy. Ne ovat erinomaisia ja hellävaraisia raaka-aineita tehokkaaseen lian ja meikin puhdistamiseen.

Olemme Luonkosissa saaneet paljon hyviä palautteita teinien äideiltä, jotka ovat nimenneet öljypuhdistuskakku Healingin oikeaksi teini-ihon täsmätuotteeksi. Tuoteperheessämme rasvaiselle ja sekaiholle suunniteltu Healing puhdistaa, hoitaa ihoa ja poistaa meikit lempeän tehokkaasti. Kokemusten mukaan Healing on oiva valinta myös aknesta kärsiville.

Healingin sisältämä Moringa on tehokas “ihon superfood” eli antioksidanttirikas raaka-aine, joka hoitaa ja uudistaa ihoa. Kaoliinisavi puolestaan poistaa epäpuhtauksia ja rauhoittaa tulehdusta. Kotimainen hamppuöljy huolehtii ihon hoitamisesta ja kosteuttamisesta.

Healingin päivittäinen käyttö auttaa ihon kosteustasapainon palautumisessa ja tasoittumisessa. Epäpuhtaudet voivat aluksi entisestään aktivoitua, mutta ihosi rauhoittuu saavutettuaan luonnollisen tasapainonsa. Tuote on unisex eli sopii myös nuorillemiehille raikkaan tuoksunsa ansiosta. Healing-kakussa tuoksuvat kirpeän raikkaat eteeriset öljyt, kuten greippi ja rosmariini.

Myös vahvemmin tuoksuva Complete on monen suosikki epäpuhtaan ihon hoitamisessa. Se sisältää paljon ihollesi tärkeitä antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä hyviä rasvahappoja. Kotimainen koivun hiili puhdistaa epäpuhtauksia ja rauhoittaa. Hamppuöljy hoitaa ja tehokosteuttaa. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat poistamaan lian iholta. Tuote sopii sekä naisille että miehille, kuten kaikki Luonkosin ihokakut.

Ja muista: älä räplää näppyjen kanssa! Finni on bakteeritulehdus, jota pystyy turhankin helposti levittämään intomielisellä puristelulla. Pitkäjänteinen puhdistus on terveempi keino kuin hetken rutistus.

Öljypuhdistuskakun päivittäinen käyttö auttaa ihon kosteustasapainon palautumisessa ja tasoittumisessa. Epäpuhtaudet voivat aluksi aktivoitua, mutta ihosi rauhoittuu saavuttaessaan luonnollisen tasapainonsa.

Öljypuhdistus tasapainottaa ihoa toisilla niin tehokkaasti, että kasvovoiteita ei välttämättä tarvita. Öljypuhdistuksen jälkeen iholle jää kevyt kerros öljyä, mikä monilla riittää kosteuttamaan ihoa. Ihon tuntuessa kuivalta öljypuhdistuksen jälkeen voi kosteusvoidetta toki käyttää. Iho myös on erilainen talvella ja kesällä eli seuraa ihosi tarpeita vuodenaikojen mukaan.

Luonkosin ihoherkut ovat ekologisia zero waste -tuotteita biohajoavia kartonkipakkauksia myöten. Ne edustavat vastuullista, eläinkokeetonta kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Healing on vedetön, säilöntäaineeton ja vegaaninen vaihtoehto.

Tilaa rakkauskirje

Luonkosin uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista, tapahtumista ja tarjouksista.