Öljypuhdistuskakut | Luonkos

Säästä ihonhoidossa

Anna ihosi voida paremmin - alle kympillä kuukaudessa. Öljypuhdistuskakku korvaa kasvojen puhdistustuotteen, meikinpoistoaineen, kasvoveden ja osittain jopa kosteusvoiteen.

Atooppinen iho Luet nyt Säästä ihonhoidossa 4 minuuttia Seuraava Ihon mikrobiomi on kehon suojamuuri

Anna ihosi voida paremmin - alle kympillä kuukaudessa

Kasvojen ihon hoitoon käytetään tyypillisesti montaa tuotetta; puhdistusaine, meikinpoistoaine, kuorinta, kasvovesi, seerumi, päivävoide, yövoide, silmänympärysvoide, kasvonaamio, huulirasva. Kemikaalikuorma erilaisista tuotteista on melkoinen, puhumattakaan siitä mitä nämä kaikki purkit tulevat maksamaan.

Tiesitkö, että Luonkos tarjoaa kotimaisen ekologisen vaihtoehdon, jolla puhdistat, poistat meikit, tasapainotat, hoidat ja kosteutat kasvojesi ihoa? Kaikki yhdellä laadukkaalla tuotteella. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Ehkä, mutta totta se on. Luonkos öljypuhdistuskakut ovat varsinaisia monitoimituotteita, niillä säästät sekä ihoa, luontoa että rahaa ja tiedät mitä kasvoillesi laitat.

Mitä öljypuhdistus tekee?

  • Öljypuhdistus on iholle hellävarainen mutta tehokas puhdistaja. Iho ei menetä kosteusvaippaansa, öljy liuottaa lian ja epäpuhtaudet kasvoilta ja jättää ihon hehkuvaksi kuivattamatta sitä. Öljypuhdistus sopii myös silmämeikin poistoon, lisäksi öljy hoitaa ripsiä ja herkkää ihoa silmien ympärillä.
  • Sopii kaikille. Öljypuhdistus sopii kaikenikäisille ja erilaisille ihotyypeille aina herkän, sekaihon, kuivan ja rasvoittuvan ihon puhdistukseen.
  • Tasapainottaa ongelmaihon oireita. Iho pyrkii tuottamaan sitä, mistä on puute. Liian kuivattavien ja emäksisien puhdistustuotteiden (esim. saippuoiden) käyttö häiritsee ihon luonnollista toimintaa. Kun ihon bakteeritasapaino häiriintyy, pinta kuivuu ja jopa sulkee huokosia, jolloin erittynyt tali aiheuttaa pinnan alla tukkeumia, finnejä ja jopa pidempikestoisia tulehduksia. Luonkos öljypuhdistuskakut eivät muuta ihon pH-tasapainoa, ne ylläpitävät luonnollista toimintaa sekä tuovat iholle välttämättömiä rasvahappoja, antioksidantteja sekä vitamiineja. Öljypuhdistus toimii hyvin myös akneihon ja rasvaisen ihon hoidossa.
  • Oikeanlainen käyttö, sopiiko öljypuhdistus kaikille?Öljypuhdistuksessa tärkeää on oikeanlainen käyttö - pyyhi ylimääräinen öljy aina kostutetulla liinalla tai sienellä, ei vedellä. Murto-osa ihmisistä kokee ettei öljypuhdistus sovi omalle iholle; kokeile tällöin kaksoispuhdistusta. Kaksoispuhdistuksella tarkoitetaan ihon- ja erityisesti meikinpuhdistusrutiinia, jossa iho pestään ensin öljymäisellä ja sitten esimerkiksi jauhemaisella puhdistustuotteella. Öljypuhdistus on oiva menetelmä sellaisenaan, mutta mikäli olet huolissasi, että sen jälkeen iho jää öljyiseksi, on kaksoispuhdistus hyvä vaihtoehto.

Ihon kunto - Ihoni pintakuiva ja couperosa. Ihon sävy tasoittunut, pesen tällä meikit, pyyhkäsen pois ja joskus lisään vielä lopuksi iholle. Mahtis tuote :) -Kaisa 11/2022


Miten öljypuhdistus tehdään?

Käsittele öljypuhdistuskakkua puhtain ja kuivin käsin. Öljypuhdistus tehdään siis ilman vettä.
  1. Hiero kakkua lämpimien käsiesi välissä kunnes siitä alkaa irrota öljyjä.
  2. Levitä irronnut öljy kasvoillesi ja hiero pyörivin liikkein kunnes öljy liuottaa meikin ja kasvoille kertyneen lian.
  3. Pyyhi kasvosi lämpimässä vedessä kastellulla kasvosienellä tai -liinalla.

Luonkosin öljypuhdistuskakut voittivat jo vuonna 2020 kauneustoimittajien arvostetun “Kauneuspilkut” palkinnon perusteluinaan “Eettinen, ekologinen ja kotimainen luonnonkosmetiikkasarja. Muovittomat pakkaukset, käsityö ja puhtaasti toimivat tuotteet ilahduttavat läpi sarjan.” Luonkosin öljypuhdistuskakut ovat voittaneet lukuisia kotimaisia sekä kansainvälisiä palkintoja innovatiivisuudestaan.

Infinity öljykakku - Loistava tuote! Sopii erinomaisesti herkälle, reagoivalle kuivalle ja punoittavalle iholleni. Rauhoittanut ja vahvistanut ihoa. Odotan paljon apua tästä etenkin talven kuivuushaasteisiin. - V. 09/2022

Miksi öljypuhdistus on edullista?

Öljypuhdistuskakku korvaa kasvojen puhdistustuotteen, meikinpoistoaineen, kasvoveden ja osittain jopa kosteusvoiteen. Kakut ovat riittoisia, yhdellä kakulla pärjäät jopa kolmen, neljän kuukauden ajan (kokonaiskustannus tällöin alle 10 euroa kuukaudessa). Öljypuhdistus ei ylipuhdista ihoa, joten kosteutus tuotteiden tarve vähenee. Jotkut käyttäjistä eivät käytä kosteusvoidetta juuri lainkaan öljypuhdistuksen kanssa, jotkut lisäävät puhdistuksen jälkeen muutaman tipan esim Luostarin Aarteiden öljyseerumia tai suosikki kosteusvoidettaan.

Moni atoopikko on saanut ihonsa kuntoon siten, ettei tarvitse enää kalliita kortisonivoiteita tai muita hoitovoiteita. Käyttäjäkokemukset puhuvat vahvasti öljypuhdistuksen eduista kuivalle, atooppiselle iholle. Toki pitää muistaa että jokainen meistä on yksilö; meillä kaikilla on erilainen, henkilökohtainen mikrobiomi, ja siten jokainen reagoi omalla tavallaan erilaisiin tuotteisiin ja kemikaaleihin.

Iho, luonto, kukkaro

Pienemmällä kemikaalikuormalla, luonnollisilla ekologisilla tuotteilla säästät ihoa. Vähemmillä purkeilla kylpyhuoneen peilikaapissa säästät selvää rahaa. Zero Waste tuotepakkauksilla säästät luontoa kun kaikki on kierrätettävää, tuotteissa tai pakkauksissa ei ole myöskään mikromuoveja. Vastuullisilla tuotevalinnoilla tuet työpaikkoja Suomessa.

Luonkosin filosofian mukaisesti olet osa luonnollisempaa uutta ihonhoito rutiinia.

Täyden kympin tuote - Tämä puhdistaa kaikki meikit. Ei tarvitse muuta. Lisäksi metsämikrobit kaupan päälle. Ah! Tykkään! - J.V. 11/2022

Tilaa rakkauskirje

Luonkosin uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista, tapahtumista ja tarjouksista.