Talven ihonhoito

Talven ihonhoito

Talvi ja varsinkin pakkanen kiristävät väkisinkin ilmettä. Iho joutuu reippaissa lämpötilanvaihteluissa ja viimassa lujille eikä mikään konsti tunnu auttavan.

Luonkosilta tehokas apu talvi-ihon hoitoon

 

Talvi ja varsinkin pakkanen kiristävät väkisinkin ilmettä. Iho joutuu reippaissa lämpötilanvaihteluissa ja viimassa lujille eikä mikään konsti tunnu auttavan. Pahimmillaan sekä kiristää, hilseilee, kutisee että punoittaa.

Kasvot tuntuvat ja näyttävät hiekkapaperilta. Eikä auta, vaikka kuinka lotraisi voiteita. Luonkosin öljypuhdistuskakut tarjoavat huikean kädenojennuksen talvi-ihon hoitamiseen. Öljypuhdistus sopii ihotyypistä riippumatta lähes kaikille eikä kuivata ihoa. Öljypuhdistus tuo helpotusta talviseen ihonhoitoon, koska se ei ylipuhdista iholta kaikkea sen omaa rasvaa. Ehjä rasvahappovaippa suojaa ihoa, ylläpitää optimaalista pH-tasapainoa ja tukee muun muassa ihon luonnollista mikrobistoa.

Luomulaatuiset raaka-aineet

Luonkosin öljypuhdistuskakkujen pääraaka-aineina ovat luomulaatuiset kaakaovoi ja kookosöljy. Kakuissa käytetään myös muun muassa kotimaista kauraöljyä ja tyrniöljyä. Ne ovat erinomaisia ja hellävaraisia raaka-aineita tehokkaaseen lian ja meikin puhdistamiseen sekä ihon kosteuttamiseen. Öljypuhdistuskakun päivittäinen käyttö auttaa ihon kosteustasapainon palautumisessa ja tasoittumisessa.

Luonkosin talviajan täsmäaseet kuivalle ja hilseilevälle iholle sekä sekaiholle ovat Radiant- ja Rebirth-öljypuhdistuskakut. Epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle sopivat ihoa rauhoittavat sekä tasapainoittavat Healing- ja Complete-kakut.

 

Ilahduttavan asiakaspalautteen perusteella öljypuhdistuskakku voi tuoda helpotuksen pitkäikäiseen ongelmaan:

Talvi talven jälkeen ihoa kiristi enemmän ja enemmän. Putsari- ja voidekokeiluja tuli ja meni. Lopputulos oli aina sama: viimeistään pakkaskelillä iho ärtyi lähes kivuliaan kireäksi ja helpotuksen toi vasta kesä auringonpaisteineen. Luonkosin Rebirth tupsahti eteen sattumalta viime syksynä ja jäin välittömästi miellyttävään koukkuun. Nyt talvella ihonhoitorutiinini on hyvin yksinkertainen: Puhdistan kasvoni iltaisin Rebirth- öljypuhdistuskakulla. Iholle jää kevyt kerros öljyä, joten kasvovoidetta en tarvitse. Aamulla sipaisen kasvoille hiukan Rebirthiä tai Radiantia kosteusvoiteen sijasta. Siinä kaikki eikä ihoa pakkasista huolimatta kiristä! Helpoin ihotalvi ikinä! Niin ja lohkeilevan kuiviin kantapäihin satuin kokeilemaan Vitality-metsäkakkua. Toimii!

 

Kasvot ja kädet ovat eniten kylmän armoilla, mutta kuivattaa talvi vartalonkin ihoa. Luonkosin vartaloöljykakut tarjoavat iholle suojaa ja tekevät siitä joustavan. Vartaloöljykakku ravitsee, kosteuttaa ja hoitaa ihoa luonnollisesti. Innocent on suunniteltu erityisesti kuivalle ja herkälle iholle, Vitality tukee luonnollista bakteeriflooraa, Delicious on nimensä mukainen tuoksuherkku ja jo kevättalvella Celebrate antaa iholle kevyen kultaisen sävyn.

 

Marjut Saarinen

Kirjoittaja kyllästyi nykyjournalismin yhdyssanavirhemyönteisyyteen, etsi uuden polun ja pestautui Naantaliin Luonkosille ihokakkuja leipomaan. Siinä sivussa syntyy edelleen sanoituksia.

Tilaa rakkauskirje

Luonkosin uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista, tapahtumista ja tarjouksista.