Luonkosin uusi sisarsarja

Luostarin Aarteet

Anna itsellesi hemmottelua, hoitavuutta sekä ikiaikaista ihonhoitoa. Suomalaisen luonnon aarteita ihosi parhaaksi.

Ikiaikaista hoitavuutta suomalaisesta luonnosta

Luostarin Aarteet -sarja on inspiroitunut Pyhän Birgitan tarinasta ja Naantalin birgittalaisluostarin edelläkävijyydestä, kasvitietämyksestä sekä luontoyhteydestä. Sielun sivistyksestä, kulttuurista, tahdosta muuttaa maailmaa paremmaksi, Suomen luonnosta sekä luonnollisesta ihonhoidosta löytyy meille jokaiselle aarteita elämään. 

Suomalainen luonto on puhdas ja rikas. On paljon hoitavia kasveja. Luostarin Aarteet -sarjassa on käytetty mahdollisimman paljon erilaisia tehokkaita kotimaisia kasveja ja niiden uutoksia. Kaikki öljyt ovat kylmäpuristettuja laadukkaita öljyjä. Luostarin vanhasta reseptiikasta on käytetty inspiraatiota tuotteisiin. Sarjaan kuuluu tehokkaita seerumiöljyjä kasvoille, erilaisia vartaloöljyjä, sekä intiimiöljy. Kaikki tuotenimet ovat vanhoja suomalaisia perinnenimiä.

Uutuussarja

Kaikki sinussa on kaunista

Anna ihollesi hyvinvointia. Luostarin Aarteet -sarjassa on eri ihotyypeille upeat ravitsevat öljyseerumit, jotka on valmistettu laadukkaista öljyistä sekä suomalaisista yrttiuutoksista. Sarjaan kuuluu myös hoitavat vartaloöljyt sekä hellävarainen intiimiöljy. Ihosi rakastaa näitä tuotteita!

Luostarin Aarteet on itsenäinen sisarsarja Luonkosille. Luonkos valmistaa tuotteet käsin rakkaudella Naantalissa. Sarja on myynnissä pienissä erissä Luonkosin verkkokaupassa sekä omissa myymälöissä.

Tuotteiden pullot sekä niiden kaikki osaset ja muu pakkausmateriaali on kierrätettäviä.

Suomalaisen luonnon aarteita ihosi parhaaksi.

Tilaa rakkauskirje

Luonkosin uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotelanseerauksista, tapahtumista ja tarjouksista.