Taliköhnän kuolema

Taliköhnän kuolema

Tali-ihottuma, taliköhnä eli seborrooinen ekseema on yleinen, pitkäkestoinen, tulehduksellinen ihosairaus. Se ei ole allergiaa eikä se aiheudu huonosta hygieniasta.

Teinin iho ja hellä puhdistus Reading Taliköhnän kuolema 2 minutes Next Talven ihonhoito

Ihokakku hyökkäsi taliköhnän kimppuun

 

Tali-ihottuma, taliköhnä eli seborrooinen ekseema on yleinen, pitkäkestoinen, tulehduksellinen ihosairaus. Se ei ole allergiaa eikä se aiheudu huonosta hygieniasta. Seborrooinen ihottuma ei tartu.

Taliköhnä johtuu ihon liiallisesta talin tuotannosta ja Pityrosporum-hiivasienen lisääntymisestä. Sienen vaikutuksesta talista muodostuu ihoa ärsyttäviä yhdisteitä. Tyyppioire on ihon rasvainen tai kuiva hilseily. Hilse saattaa kasautua iholle ”kakuiksi”. Oireisiin kuuluu myös punoitusta, kutinaa ja kirvelyä.

Seborrooinen ihottuma esiintyy ihoalueilla, joilla on runsaasti talirauhasia. Usein siis karvankasvualueilla. Ihottuma pahenee useimmilla talvisin ja rauhoittuu kesällä.

Taipumus tali-ihottumaan on pysyvä. Taikatemppuja ei hoidon puolella tunneta, vaan pyrkimyksenä on pitää oireet kutakuinkin kurissa. Tärkeimmäksi hoidoksi on todettu päivittäinen pesu vedellä ja saippualla. Pahat jaksot hoidetaan kuuriluontoisesti kortisonilla.

Pieneksi ihmeeksi luokiteltavaa

Olet kokeillut kalliita lääkkeitä jo turhautumiseen asti? Mikään ei tunnu toimivan?

Luonkos öljypuhdistuskakuissa yhdistyy 4 ominaisuutta. Ne ovat apuna erityisesti pintakuivasta ihosta kärsiville - yhdellä tuotteella puhdistat, ravitset, tasapainotat ja kosteutat ihoasi. Puhdistuksen jälkeen iholle jää ravittu ja pehmeä tunne. Tuote hillitsee hilseilyä, punoitusta ja köhnimistä.

Öljypuhdistus on helppo ihonhoidon rutiini. Se sopii laiskoille, kiireisille, miehille.... kaikille, jotka haluavat ihonsa voivan paremmin. Palamainen tuote sisältää iholle välttämättömiä rasvahappoja, antioksidantteja ja superfoodeja. Sulata kakkua käsiesi välissä, levitä luonnolliset öljyt ihollesi, pyyhi pois sienellä tai liinalla. Nauti pehmeyden tunteesta iholla. 

Hajusteeton, taliköhnästä, atooppisesta ihosta kärsiville Infinity öljypuhdistuskakku on suositeltavin. Tämä suomalaista metsämikrobiuutetta sisältävä tuote edistää ihon omaa mikrobiomia ja luontoyhteyttä, Infinitystä ovat saaneet apua monet erilaisista iho-ongelmista kärsivät.

Tuoksurikkaampaa tuotetta etsiville valittavissa suomalaista koivunhiiltä sisältävä Complete öljypuhdistuskakku. 

Riittoisat 100% luonnollisista raaka-aineista valmistetut tuotteet ovat pakattuna biohajoavaan kartonkirasiaan.

Subscribe to a Love Letter

Subscribe to Luonkos newsletter and be among the first to hear about new product launches, events, and offers.